IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Извода е, че след 3 г. (2011) аз купих по-хубаво и много по евтино жилище от него.

Иначе моя приятел вероятно не помни за този наш разговор и освен този апартамент има много други апартаменти/къщи защото реши да се развива в политиката и е публична личност. Конкретният апартамент остана за бившата му жена.
    гледай го ти!
    а народа масово на тях се надява да вдигнат данъците на имотиту
    и да слагат глоби за тъмни прозорци
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Остави ги дивотиите на Киро брейка. Банките събирт и раздават пари. Това им е работата. Фирмите вземат тези пари, държавите вземат тия пари и родителите ни са си купили апартаментите с пари то банки. Няма как да успееш ако не харчиш пари, които нямаш.
      Времето на евтините пари е загубено.Отсега нататък кредита ще е скъп и ще поскъпва.Което неминуемо ще доведо до унищожителен ефект върху имотите и икономиката .И всичко това по време на геополитическа нестабилност невиждана от WW2

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Извода какъв е? Приятелят ти има ли жилище към днешна дата?
        Ако е било с ипотека изгубил ли го е, или го изплатил?
        Извода е, че след 3 г. (2011) аз купих по-хубаво и много по евтино жилище от него.

Иначе моя приятел вероятно не помни за този наш разговор и освен този апартамент има много други апартаменти/къщи защото реши да се развива в политиката и е публична личност. Конкретният апартамент остана за бившата му жена.
        Last edited by Traicho_80; 23.10.2023, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ако някой си мисли че ще спечели играта на БАНКСТЕРИТЕ и хазарта на борсата е най-големия глупак.
          Остави ги дивотиите на Киро брейка. Банките събирт и раздават пари. Това им е работата. Фирмите вземат тези пари, държавите вземат тия пари и родителите ни са си купили апартаментите с пари то банки. Няма как да успееш ако не харчиш пари, които нямаш.

Коментар

По този повод се сещам за един разговор между мен (ерген живеещ още в деЦката) и един мой приятел (току що женен и купил имот баш на върха) през далечната 2008/2009 г.

Аз:
            "Имотите вече почнаха да падат и цените тепърва ще падат с много..."

Той:
            "Цените не са паднали и за в бъдеще няма да падат, просто няма сделки..."

След само 6 месеца от този разговор вече и по медиите почнаха официално да пишат за криза при имотите и, че цените са надолу...
            Извода какъв е? Приятелят ти има ли жилище към днешна дата?
            Ако е било с ипотека изгубил ли го е, или го изплатил?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter

Ботич, да не те е треснал някой инсулт. Напоследък пишеш сякаш ти е схваната лявата половина на лицето.
              Ако някой си мисли че ще спечели играта на БАНКСТЕРИТЕ и хазарта на борсата е най-големия глупак.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Да, ама твоят приятел не е потвърдил този интересен за теб " факт" нали.
                Има ли нужда да потвърждава?
                Аз искам ли ти нотариални актове на имотите ТИ? Мога ли да вярвам само на линковете от имот.бг, които сам сподели?

Коментар

По този повод се сещам за един разговор между мен (ерген живеещ още в деЦката) и един мой приятел (току що женен и купил имот баш на върха) през далечната 2008/2009 г.

Аз:

Той:

След само 6 месеца от този разговор вече и по медиите почнаха официално да пишат за криза при имотите и, че цените са надолу...
                  Да, ама твоят приятел не е потвърдил този интересен за теб " факт" нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                    Квото сме казали,всичко става.С бавни стъпки,но става.

Сделките с имоти намаляват катастрофално: Най-слабо тримесечие от 2010 г

https://www.investor.bg/a/534-novini...t-2010-g-nasam

Аз:

Той:

Коментар

• Квото сме казали,всичко става.С бавни стъпки,но става.

Сделките с имоти намаляват катастрофално: Най-слабо тримесечие от 2010 г

За деветмесечието в Пловдив са изповядани почти 11 хил. сделки при над 16 500 през същия период на миналата година, или спад с 33,6%, най-големия сред водещите градове у нас.
                      https://www.investor.bg/a/534-novini...t-2010-g-nasam

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Киро Брейка твърди:
                        Имотният балон се спука.
                        Забавно е.

https://youtu.be/QmsDc-kZOEI?si=ll2OYqVJffasXhix
                        Има ново ве забавните. Дали вие ще се смеете или РОКФЕЛЕР?
                        https://www.youtube.com/watch?v=iDtEX43zmic
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Киро Брейка твърди:
                          Имотният балон се спука.
                          Забавно е.

https://youtu.be/QmsDc-kZOEI?si=ll2OYqVJffasXhix

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            я, писал съм в грешната тема
                            Няма грешка, няма грешка!!

Коментар

Това сигурно ли е?
                              не
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                я, писал съм в грешната тема
                                Това сигурно ли е?

Коментар

Working...
                                X