IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ей, ама ти и чуждици взе да вкарваш
    то и значението на Landlord не знае ама си го плеснал за никнейм
    то само преводача на гугъл не е достатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      комплексиран пейзан
      Ей, ама ти и чуждици взе да вкарваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
        Ехх отдавна не бях писал в тази сладка тема.

Имам въпрос... Като толкова много паднаха цените последните години Вие купихте ли си жилище или някакъв друг имот???
        Иваче, те и доматите паднаха на левче, ама си купуваш 1-2 кила, а не един вагон

Коментар

• Ехх отдавна не бях писал в тази сладка тема.

Имам въпрос... Като толкова много паднаха цените последните години Вие купихте ли си жилище или някакъв друг имот???

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
            Ха,ха,хаааааааааа
            Я посмали малко манго, знаем си те :-)
            Купил си викаш, а????
            Ми ти нямаш един имот, на който да си единствен собственик бря....
            Всичко си купувал с някой от родата, не е ли така ???

ЧСИтата започнаха да изкарват с по бърз темп имоти на пазара

сега ще наблюдаваме темпа на цените

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
              Ха,ха,хаааааааааа
              Купил си викаш, а????
              Не мога да кажа вече! Имотите ми така се множат, че не помня кой е мой и кой е в съсобстевност вече. А най-тъжната история е да си брокер на НИ да обичаш да инвестираш в НИ, а после да продадеш всичко от нужда или глупост като тебе. Ако в добавка си някой комплексиран пейзан, положението е безнадеждно!

Коментар

Я па тоя, ти с лъжата за това, че в селка къща ще вложиш 400 бона най-ме впечатли.
                Само, че лошата новина за теб е , че аз никога не лъжа. Говоря и пиша само истини.

Та сега да те светна малко за инвестици, щото си доста бос:
                1984г. бях тийнейджър когато имах влог, но баща ми ме помоли да го ползва за изграждането на вила на 20км. северно от Кюстендил, където съм участвал освен с пара , с много кръв и пот за изграждането и.
                1994Г. КУПИХ !/3 дял от ЕДНА ДВУСТАЙНА ПАНЕЛКА в София ЗА 25 СЕГАШНИ ЛВ. НА М2
                2002Г. КУПИХ КЪЩА в София ПРИ СРЕДНА ЦЕНА 585ЛВ. НА М2
                2007Г. КУПИХ ЧЕТИРИСТАЙНА ПАНЕЛКА в София ЗА 555ЛВ. М2, ПРИ ТРОЙНО ПО-ВИСОКА ПАЗАРНА ЦЕНА!!!
                2009Г. КУПИХ МАЛКО МАГАЗИНЧЕ в София ЗА 2000ЛВ. М2. В момента възвръщаемостта му е 6% на година.
                В парцела където купих нова къща на груб строеж, имаше стара къща с три стаи, която беше пълна развалина , но само за 4 години от нея изкарах 42000лв. пасивен доход. Това е почти 60% от инвестицията ми през 2002-ра при положение, че новата ми къща е с чисто нова дограма,изолация и енергийно незасима, без да стъпи човешки крак в нея освен моя.
                Некадърник мога да нареча само такъв лаладжия като тебе, без капка познания в недвижимостите! Аз вече имам цяла колекция на светила писали за инвестиция в НИ.(
                Наследство ми е само частично при това първия придобит имот ,така, че разни боклуци и мизерници не могат да ми определят дали аз съм инвеситор, при положение, че те са клошари!
                Ха,ха,хаааааааааа
                Купил си викаш, а????

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                  Недей така да използваш думата "Инвеститор", защото даже не знаеш какво означава. Ти си еднин наследил имоти некадърник. Живей си собствения живот и стига ни казва на къде ти се иска да ходят цените.
                  Я па тоя, ти с лъжата за това, че в селка къща ще вложиш 400 бона най-ме впечатли.
                  Само, че лошата новина за теб е , че аз никога не лъжа. Говоря и пиша само истини.

Та сега да те светна малко за инвестици, щото си доста бос:
                  1984г. бях тийнейджър когато имах влог, но баща ми ме помоли да го ползва за изграждането на вила на 20км. северно от Кюстендил, където съм участвал освен с пара , с много кръв и пот за изграждането и.
                  1994Г. КУПИХ !/3 дял от ЕДНА ДВУСТАЙНА ПАНЕЛКА в София ЗА 25 СЕГАШНИ ЛВ. НА М2
                  2002Г. КУПИХ КЪЩА в София ПРИ СРЕДНА ЦЕНА 585ЛВ. НА М2
                  2007Г. КУПИХ ЧЕТИРИСТАЙНА ПАНЕЛКА в София ЗА 555ЛВ. М2, ПРИ ТРОЙНО ПО-ВИСОКА ПАЗАРНА ЦЕНА!!!
                  2009Г. КУПИХ МАЛКО МАГАЗИНЧЕ в София ЗА 2000ЛВ. М2. В момента възвръщаемостта му е 6% на година.
                  В парцела където купих нова къща на груб строеж, имаше стара къща с три стаи, която беше пълна развалина , но само за 4 години от нея изкарах 42000лв. пасивен доход. Това е почти 60% от инвестицията ми през 2002-ра при положение, че новата ми къща е с чисто нова дограма,изолация и енергийно незасима, без да стъпи човешки крак в нея освен моя.
                  Некадърник мога да нареча само такъв лаладжия като тебе, без капка познания в недвижимостите! Аз вече имам цяла колекция на светила писали за инвестиция в НИ.(
                  Наследство ми е само частично при това първия придобит имот ,така, че разни боклуци и мизерници не могат да ми определят дали аз съм инвеситор, при положение, че те са клошари!

Коментар

Баба ти трънкина па на тебе! Не ти ли омръзна да плещиш глупости, аз съм дългосрочен инвеститор и въобще не ме боли цената на имота в момента за продажба. Интересува ме текущия доход. Вярно, че по едно време в кризата той ми падна до четирицифрена сума като на космонавта, но сега нещата се връщат. Виж:
                    Недей така да използваш думата "Инвеститор", защото даже не знаеш какво означава. Ти си еднин наследил имоти некадърник. Живей си собствения живот и стига ни казва на къде ти се иска да ходят цените.

Коментар

• Вече е ставало на въпрос за Двореца и как неизвестен баш майстор беше сложил квадратна дограма на кръгли прозорци.
                      Журналистите пък писаха как паркет в част от стаите е заменен с ламинат.
                      Искам да направя официално предложение - да заменят и парапетите с модерни алуминиеви.

На едното кръгче се вижда, че въобще не е боядисвано, а на другото - разлика в цветовете

За някои може и да е издребняване (това разбира се не са единствените недостатъци), но мисля, че красива сграда като тази не заслужава такова чирашко изпълнение. Явно не е пипано с желание да стане здраво, трайно и най-важното - красиво.
                      Аз ако имах възможностите и бях изпълнител щях да съм изключително горд да осъществя такъв проект. Шефовете или са били със слънчеви очила като са оглеждали свършеното или въобще няма усет за изпипана работа.
                      Last edited by Moesia; 26.06.2012, 23:08.

Коментар

Баба ти трънкина па на тебе! Не ти ли омръзна да плещиш глупости, аз съм дългосрочен инвеститор и въобще не ме боли цената на имота в момента за продажба. Интересува ме текущия доход. Вярно, че по едно време в кризата той ми падна до четирицифрена сума като на космонавта, но сега нещата се връщат. Виж:

От началото на годината - Р Ъ С Т
                        И двамата не сте в час. Единия брои сделки в СшА другияпоказва графика на наемите ма само тази година. Това е графиката на цените бре хора:

за по-дълъг период пада от по-високо

Коментар

• Никакво понижение ! Само нагоре и нагоре.
                          Основата за покачване е разбира се качество, качество и пак качество.
                          Включително и в ремонтните дейности, с които българския строител преборва дори гравитацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Голяма сеч е паднала бря

Аз кат гелдам коефицента на спада, то май у БГ-то има доста още да падат

Май по някаква тв казаха, че панелките станали за без пари да му мисли Лорда31

От началото на годината - Р Ъ С Т

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=3IRUBJ8qraY&t=66s

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Голяма сеч е паднала бря

Виж сега, то не че няма ръст ..

Great Latvia Success Story!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                                WTF?!

Голяма сеч е паднала бря

Коментар

Working...
                                X