IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    90к за тези стаи със скосове в Траката ?
    ха ха ха,

кисело ти е гроздето

ха ха ха

Що не вземеш да послушаш лордчо, да се запасиш с консерви
    Или вие сте комбина - от него консервите, от теб апокалипсиса
    Да хрупате консерви докато чакате парите да се обезценят. Пьк ние простите да се радваме на живота и да си харчим парите с кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Ти не си купил! Недей да лъжеш! Иначе какво ще правиш в тази тема? Ти си от една друга порода хора "експериментатори".
      Ей Вальо този път ме изкефи. Точно в десятката! Можел си да бъдеш и по обективен. Ние си го знаем лЮбчо

Коментар

• 90к за тези стаи със скосове в Траката ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          С кредит ли е ?
          Да. 100% финансиране, без никакви собствени средства.

Коментар

Банките отпускат кредити и сега толкова лесно и бързо колкото и преди , проблема е че никой не иска да вземе заем по скоро.Преди някой да вземе кредит първо пита в банка дали ще му отпуснат и по отношение на имота от банката първо имат претенции къде се намира имота, а не кой точно имот.Така че хората които купуват със заем са запознати с условията при които банката ще им го отпусне.
            Голяма неяснота въобще няма и ако някой ти го е казал това за "неясното" доста те е заблудил.
            Ти ако продаваш имота който си купил сега , каква цена би обявил за него - с 20% по висока ли ? Нещо са те будалкали някакви продавачи, че видиш ли понеже не си с кредит и на теб по евтино ти го дават. Ти им вярваш и убеждаваш и мен да повярвам. Но ти казвам, че са ти гъделичкали егото и добре са те усетили , че кълвеш.
            Ами от 90к начална цена стана 70к крайна. Ако за теб това е гьделичкане, за мен са 20к.

Коментар

• luboil

Банките отпускат кредити и сега толкова лесно и бързо колкото и преди , проблема е че никой не иска да вземе заем по скоро.Преди някой да вземе кредит първо пита в банка дали ще му отпуснат и по отношение на имота от банката първо имат претенции къде се намира имота, а не кой точно имот.Така че хората които купуват със заем са запознати с условията при които банката ще им го отпусне.
              Голяма неяснота въобще няма и ако някой ти го е казал това за "неясното" доста те е заблудил.
              Ти ако продаваш имота който си купил сега , каква цена би обявил за него - с 20% по висока ли ? Нещо са те будалкали някакви продавачи, че видиш ли понеже не си с кредит и на теб по евтино ти го дават. Ти им вярваш и убеждаваш и мен да повярвам. Но ти казвам, че са ти гъделичкали егото и добре са те усетили , че кълвеш.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Да не се бъркам в разговора,но.....Лубоил,съществува и вариант да вземеш кредит за съществуващ твой имот и тогава да тръгнеш да купуваш.На практика си с кредит ,но и с готов кеш....има доста такива случаи
                Разговорьт е отворен, така, че добре си дошьл.
                Вариянта, който го даваш е добьр. Но от гледна точка на продавача това е кеш. Тоест купувача ипотекира нещо свое, взема кеша и трагва да купува. Ама не знам дали това е удачен вариянт, всеки сам си решава.

Коментар

• Да не се бъркам в разговора,но.....Лубоил,съществува и вариант да вземеш кредит за съществуващ твой имот и тогава да тръгнеш да купуваш.На практика си с кредит ,но и с готов кеш....има доста такива случаи

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Вьобще не сьм сьгласен, но и ти както всеки имаш право на мнение.
                    Искаш да кажеш, че сега дават по-лесно кредити от преди? То ако беше така защо кредитите са паднали драстично? Пьк и как банката ще одобри някой за кредит без да се знае кой ще е имота? Е, щом така казваш, сигурно е така. Само дето се чудя защо Като купувах половината от продавачите ми сваляха от раз с 10-20% като разбираха, че сьм с кеш? Сигурно са много прости? Другата половина не сваляха, но тяхната цена беше вече тьй или иначе намалена. А имаше продавачи, които пьрво ме питаха дали сьм с кредит или кеш, защото не искали купувач с кредит, който я го има я не. Явно са папали попарата от "Сигурни" кредити.
                    Ти не си купил! Недей да лъжеш! Иначе какво ще правиш в тази тема? Ти си от една друга порода хора "експериментатори".

Коментар

И никой не хуква да купува с кредит преди първо да е бил в банка , която ще му го отпусне. Преди беше проблем забавянето понеже парите се въртяха със скорост в строителството , сега не е никакъв проблем че ще има две седмици забавяне.
                      Вьобще не сьм сьгласен, но и ти както всеки имаш право на мнение.
                      Искаш да кажеш, че сега дават по-лесно кредити от преди? То ако беше така защо кредитите са паднали драстично? Пьк и как банката ще одобри някой за кредит без да се знае кой ще е имота? Е, щом така казваш, сигурно е така. Само дето се чудя защо Като купувах половината от продавачите ми сваляха от раз с 10-20% като разбираха, че сьм с кеш? Сигурно са много прости? Другата половина не сваляха, но тяхната цена беше вече тьй или иначе намалена. А имаше продавачи, които пьрво ме питаха дали сьм с кредит или кеш, защото не искали купувач с кредит, който я го има я не. Явно са папали попарата от "Сигурни" кредити.
                      Last edited by luboil; 23.09.2012, 16:19.

Коментар

• И никой не хуква да купува с кредит преди първо да е бил в банка , която ще му го отпусне. Преди беше проблем забавянето понеже парите се въртяха със скорост в строителството , сега не е никакъв проблем че ще има две седмици забавяне.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• luboil

Това за апокалипсиса си го измисляте , една хиперинфлация в никакъв случай не е природно бедствие.
                          Last edited by supertrader; 23.09.2012, 16:01.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Значи трябва да правя отстъпки на купувачи , които не купуват с кредит..това го разбрах от теб , пък аз ги предпочитах пред такива дето си дължат парите в ръцете и ми се съпротивляват да ги внесат в банка и да ми ги прехвърлят в банкова сметка. Сега разбрах от теб как е трябвало да правя. Разкрочено плащане още не съм приемал , виж отложено прехвърляне до момента в който ми се издължат съм практикувал. Друг някой ценен акъл да ми дадеш?
                            Акьл не сьм ти давал, питаш ме, отговарям ти. Пьк ти си прави каквото си искаш, боли ме фара за теб. Пьк и да не забравяме, че края на годината идва и апокалипсиса респективно според теб. За разлика от теб аз сьм реалист и ще продьлжа да се радвам на живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнение
                              Само не разбрах мен като продавач какво ме интересува дали някой знае стойността на парите или е льольо с кредит от банка?
                              Защото льольото не може да дойде при теб като продавач с готов кредит. Ще мине време докато му го отпуснат, а дали вьобще ще му го отпуснат е сьвсем друга работа. Ти като продавач ако ти дойде някой и ти каже, че купува с кредит да не си помислиш, че ги има парите?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Какво се правиш на ударен? Освен с готов кеш може да е с кредит или на изплащане. Защо ли продавачите предпочитат купувач с кеш, а не с кредит? Щом продавачите правят разлика, значи има разлика. Ти щом не можеш да направиш разлика между кеш и кредит или на изпдащане значи не си имал никога кеш в рьцете си, защото който има кеш знае стойността на парите, който е само льольо не знае.
                                Само не разбрах мен като продавач какво ме интересува дали някой знае стойността на парите или е льольо с кредит от банка?
                                Last edited by GreatApe; 23.09.2012, 14:30.

Коментар

Working...
                                X