Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от каун Разгледай мнениеПечелиш
Тук е тема за БГ
ПС: Накрая пак се врътна
- Кризата от къде тръгна ?или кой и къде я стартира ?
- НАКЪДЕТО И ДА СЕ ЗАВЪРТИШ, ДУПЕТО ТИ Е ВСЕ ОТЗАД!Last edited by iivanoff; 22.10.2012, 13:26.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми ти защо ми прати графиката на цените в САЩ ?
- или когато си мислиш че ти оттърва ми говориш за САЩ... но когато решиш че не ти оттърва - ме питаш защо да говорим за САЩ ?
- хайде разбери се със себе си говорим ли за САЩ или не. После , ако ДА то докъде сме стигнали, а не всеки път отначало
Тук е тема за БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от каун Разгледай мнениеНерде Калифорния, нерде Коньовица
- или когато си мислиш че ти оттърва ми говориш за САЩ... но когато решиш че не ти оттърва - ме питаш защо да говорим за САЩ ?
- хайде разбери се със себе си говорим ли за САЩ или не. После , ако ДА то докъде сме стигнали, а не всеки път отначалоМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАло, каунестата тенденция, нали ти казах да поизчакаш малко: ЦЪК
- в статистиката ВСИЧКО излиза със ЗАКЪСНЕНИЕ!
Искам като четеш статията да си мислиш за мен и това което съм ти казал преди месец с което разбира се ТИ си бил абсолютно несъгласен!! Хубаво си разгледай аргументите и графиката... и прочети какво ти казах аз да очакваш да видиш на БЪДЕЩАТА графика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМай който ти е повярвал не е спечелил ? Аско е 50 пъти ... класи над теб.
Ами друг път мисли преди да пишеш.
Уж били пари В БРОЙ, пък май не били. Да не се окаже накрая, че и ПАРИ не били.....а нефт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКолко е Дау в момента , а уж щеше да бъде завинаги флат борсата..японски вариант. Какво стана ?
Някакъв тип "глуха защита" ли опитваш?!
Единствено съм говорил за японски вариант при цените на жилищата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеС компютри .
В корпусите на компютрите ли ги тъпчат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОт България се изнасят пари в брой !
П.П. Аз мисля, че и доста нефт се изнася от България. По 2-3 милиона барела дневно на около 350 долара барела.
Ти какво мислиш по този въпрос?
Коментар
-
luboil
От България се изнасят пари в брой ! Последната една или две години са изнесени още пари и количеството на всички изнесени пари нараства. Това е в основата на икономическия апокалипсис, който в момента се случва.Апокалипсиса е сега и не е след 21 декември. Тогава, ще се опитаме да обърнем тенденцията и ще успеем.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаистина не разбирам що за "изветрял" лузър трябва да си за да искаш да падат цените на имотите /АКТИВ КОЙТО ПРИТЕЖАВА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО/
От тези 90%, 95% ползват жилището си единствено за жилищни нужди, а не като средство за доходи. Когато цените на жилищата се покачват, те повличат след себе си всичко, т.е. инфлацията.
Каква е ползата да знаеш, че единственото ти жилище е поскъпнало с 30%, когато реалните ти разходи са се покачили също толкова и повече? Когато данък сгради също се е повишил с 30%. Когато един текущ ремонт на жилището ти също е поскъпнал като материали и труд с 30%? Когато кредитният ресурс е поскъпнал?
Поскъпването на жилищата облагодетелства единствено строителите, банките и 2-3% от населението. За всички останали е дългосрочен негатив.... както вече се усеща.
Коментар
Коментар