IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В крайна сметка сега изгодно ли е да се купуват жилища???
    Vrati Метални Решетки Цени

Коментар

• Продължава изключително положителната тенденция при новоотпуснатите жилищни кредити в България:
      1)
      - от началото на 2008г. до края на февруари 2008г. бяха 465.8 милиона лв.
      2)
      - от началото на 2013г. до края на февруари 2013г. бяха 161.9 милиона лв.
      Тоест за щастие за 5 години има спад с над 65%.

http://www.bnb.bg/Statistics/index.htm

Коментар

• 30% от длъжниците вече не могат да покриват вноските си с месечни доходи, коментират експерти
        http://www.blitz.bg/news/article/190026

Коментар

• Такова животно нов панел няма.
          Всички панели са стари. Това, че едни са строени по-късно от другите не ги прави нови.
          Точно заради такива индивиди пазарът на имоти в БГ ще продължи спокойно да си пада с по 2-5% годишно.
          Last edited by X_Y; 25.03.2013, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Е, честито! 460 също е много добра цена за влизане по чехли! Марица вижда ли се?
            Не, за съжаление :-(
            Но имам страхотна гледка към Родопите :-)
            Last edited by mirandi; 23.03.2013, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
              Пичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
              Ако искаш шиткай го на лорда за 500 евро/кв, тъй като според него реалната цена е към 1000 евро. И ти ще си доволен и той най-вече, ще спечели 100% печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнение
                Пичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
                Това е гледката и ситуацията пред 90% от панелите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Не се брои. Трябва морето да мие стъпалата на къщата ти, какво е това, някакво общежитие на 2 километра от морето, то така и баба знае

Тъй е, за балъците като мен гледка от до, ново, със зеленина за 300.
                  За умните остават панелите на зелката31.
                  Пък нека съм балък

Коментар

• Пичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
                    Attached Files

Коментар

Е та такова гледам всеки ден за 300 евро квадрата.

Не панеляците от лузърската тема
                      Не се брои. Трябва морето да мие стъпалата на къщата ти, какво е това, някакво общежитие на 2 километра от морето, то така и баба знае

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                        Епа....като сме тръгнали да се хвалим, ето нещо и от мен
                        Вярно, легна ми 460Е/кв.м., но влезнах в него по чехлички

Е, честито! 460 също е много добра цена за влизане по чехли! Марица вижда ли се?
                        Last edited by luboil; 23.03.2013, 10:46.

Коментар

Е та такова гледам всеки ден за 300 евро квадрата.

Епа....като сме тръгнали да се хвалим, ето нещо и от мен
                          Вярно, легна ми 460Е/кв.м., но влезнах в него по чехлички

Коментар

• Е та такова гледам всеки ден за 300 евро квадрата.

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Да построиш и на мен 100 такива неща, на една десета от цена на панелка..осигурявам земята безлатно ти я давам.
                              Той сравняваше панелка за 1000Е м2. И за 100е м2, че може и да се вдигне това от снимката... Може да може, ако е обикновено сглобяемо бунгало 50 м2

Коментар

• Frosty

Да построиш и на мен 100 такива неща, на една десета от цена на панелка..осигурявам земята безлатно ти я давам.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X