If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
Ако искаш шиткай го на лорда за 500 евро/кв, тъй като според него реалната цена е към 1000 евро. И ти ще си доволен и той най-вече, ще спечели 100% печалба.
Лорде(ти и останалите брокери, които пишете в темата), наистина ли вярвате, че вече ще се намери някой полудял, който да ви брои хиляда евра за кв.м в панелен комплекс?!?
Тоест, по твоите сметки някой ще трябва да ти брои за 60м/2 * 1000EUR = 60 000 EURO(120 000ЛЕВА) за да си купи НЕЩО ТАКОВА:
При положение, че за тази сума може сам да си построи цяла чисто нова кооперация?!
Сори майна, обаче предпочитам за 1/10(една десета) от исканата от теб цена да си купя, или да си построя нещо такова:
Но задължително в някое отдалечено тихо селце за да бъда възможно най-далече от всякакви панелни лордове и от кресливи панелообитатели-идиоти.
Лорде, желая ти успех с намирането на купувачи при желаните от теб цени. Мисля си, че купувачите на панели в България са изчезващ вид - последно ги имаше 2007-2008 година. От тогава никой нито е виждал, нито е чувал за подобно животно.
Без да се намесвам в спора с Лорда,ама и ти написа голяма щуротия.Няма начин да построиш къща като на снимката за парите които си написал.Няма абсолютно никакъв начин.
Ха, тоз мисля че е трол.
Веднъж ми извади някаква теза, и след това ме накара аз да я аргументирам.
Но споко, този и по-скоро от забавните.... има и много по-трагчни.
Абсолютно,
ако не му отговориш, реве че не му отговаряш, като му отговориш, реве, че не те е питал, това е напълно достатъчно за да му бъде определена диагнозата - ъпърова шизофрения
Ти наистина си много глупав.
Не само, че не четеш другите, ами не знаеш какво пишеш!
Това е достатъчно.
Ха, тоз мисля че е трол.
Веднъж ми извади някаква теза, и след това ме накара аз да я аргументирам.
Но споко, този и по-скоро от забавните.... има и много по-трагчни.
"Принудителните продажби на имоти се увеличиха 5 пъти за 4 години"
Заради все по-масовата неплатежоспособност на българските граждани принудителните продажби на недвижимо имущество са се увеличили 5 пъти от 2009 г. насам. Това показва анализ на специализирания сайт Targ.bg за последните 4 години. По данни на компанията обявените за принудителна продан имоти на длъжници през миналата година са били над 36 хиляди, докато през 2009 г., веднага след началото на кризата, са били около 7200. Общата стойност на търговете за жилища за миналата година възлиза на 4.6 млрд. лв.
Бързоооооо......Някой от ансамбъл "ЪП" да каже нещо умно.
Предвид политическата ситуация в момента, стагнацията на пазара ще става още по-осезаема. Островитяни и братушки масово се опитват да продават, което може и ще подпали чергата на родните "инвеститори".
Съжалявам единствено младите семейства и тези в нужда, които бяха подлъгани от безумните обещания на банки и брокери.
Коментар