В крайна сметка сега изгодно ли е да се купуват жилища???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Продължава изключително положителната тенденция при новоотпуснатите жилищни кредити в България:
1)
- от началото на 2008г. до края на февруари 2008г. бяха 465.8 милиона лв.
2)
- от началото на 2013г. до края на февруари 2013г. бяха 161.9 милиона лв.
Тоест за щастие за 5 години има спад с над 65%.
http://www.bnb.bg/Statistics/index.htm
Коментар
-
30% от длъжниците вече не могат да покриват вноските си с месечни доходи, коментират експерти
http://www.blitz.bg/news/article/190026
Коментар
-
Такова животно нов панел няма.
Всички панели са стари. Това, че едни са строени по-късно от другите не ги прави нови.
Точно заради такива индивиди пазарът на имоти в БГ ще продължи спокойно да си пада с по 2-5% годишно.Last edited by X_Y; 25.03.2013, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, честито! 460 също е много добра цена за влизане по чехли! Марица вижда ли се?
Но имам страхотна гледка към Родопите :-)Last edited by mirandi; 23.03.2013, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеПичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеПичове, евала Ви. Моето не е за хвалба а жалката действителност в София. Колко мога да му взема 149 евро? Или да го даря на катунари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе се брои. Трябва морето да мие стъпалата на къщата ти, какво е това, някакво общежитие на 2 километра от морето, то така и баба знае
Тъй е, за балъците като мен гледка от до, ново, със зеленина за 300.
За умните остават панелите на зелката31.
Пък нека съм балък
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ та такова гледам всеки ден за 300 евро квадрата.
Не панеляците от лузърската тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеЕпа....като сме тръгнали да се хвалим, ето нещо и от мен
Вярно, легна ми 460Е/кв.м., но влезнах в него по чехлички
Last edited by luboil; 23.03.2013, 10:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ та такова гледам всеки ден за 300 евро квадрата.
Не панеляците от лузърската тема
Вярно, легна ми 460Е/кв.м., но влезнах в него по чехлички
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа построиш и на мен 100 такива неща, на една десета от цена на панелка..осигурявам земята безлатно ти я давам.
Коментар
Коментар