IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• alwayastrue

Нищо и няма на финансовата система на България , това са опашати лъжи - 8 милиарда за обема на цялата икономико са едно нищо. Проблема е ще емитират ли най после пари, за да рефинансират банките и да смъкнат лихвите до заслужените за момента нива. Лихвите паднат ли, това означава цените на имотите да не падат и да почнат да отразяват инфлацията нормално.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Пламен Орешарски: Страната е в разруха, резерви в хазната няма
      http://www.blitz.bg/news/article/199216

Задава се големият ......... рррррррррррррррррръст

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Теб пак ли те понижиха в Музовир бре
        И аз се чудя, тука расисти ли са?+?????????????????????
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• noker.bg

откъде е тази статистика
          Не само строителния сектор се бъгна, статистическия съвсем.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Откакто си ТИМ-аджия, нищо не е интересно и иновативно при теб.
            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир
              ,нима някои хора очакват понижение, дори и модератори?!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                Днес разбрах, че на 6,95 милиона българи се падар 90 милиона жилищни стаи. Това прави средно по 13 стаи на българин. При това факт какво понижение трябва да има на жилищните имоти и сегашния застой не е ли е поредното доказателство колко е анормална пазарната среда в БГ, колко антиикономически е българина и как си пати от неграмотия и простотия.
                Напълно съм съгласна! Но като всичко е сбъркано в Булгаристан за какво си говорим..
                платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Докато чакат имотите да поскъпнат, лордовете и пишман инвеститорите взеха, че остаряха.
                  Обаче по стара българска традиция, те си мислят, че ще могат да вземат имотите си в гроба.
                  Е, аз няма да им отварям очите. Обаче като умрат от старост, това, което имат отива в децата и внуците, които пък от своя страна хич няма да се церемонят много-много. Ще продадат на лорда и другите пишманци имотите за кешовица и след половин година дори няма и да си спомнят за тях и как те са ги стискали до последно на смъртния си одър...
                  Днес разбрах, че на 6,95 милиона българи се падар 90 милиона жилищни стаи. Това прави средно по 13 стаи на българин. При това факт какво понижение трябва да има на жилищните имоти и сегашния застой не е ли е поредното доказателство колко е анормална пазарната среда в БГ, колко антиикономически е българина и как си пати от неграмотия и простотия.

Коментар

• Докато чакат имотите да поскъпнат, лордовете и пишман инвеститорите взеха, че остаряха.
                    Обаче по стара българска традиция, те си мислят, че ще могат да вземат имотите си в гроба.
                    Е, аз няма да им отварям очите. Обаче като умрат от старост, това, което имат отива в децата и внуците, които пък от своя страна хич няма да се церемонят много-много. Ще продадат на лорда и другите пишманци имотите за кешовица и след половин година дори няма и да си спомнят за тях и как те са ги стискали до последно на смъртния си одър...

Коментар

• Христос Возкресе,
                      ... имотите НЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        Трейдъре, не случайно се нарича статистика... Според статистиката събираш цената на панел в в Люлин 3 с цената на тухла до НДК и делиш на две и получаващ средната цена... Ехх, ако и само със статистика се правиха добри сделки...
                        …съотношението не едно към едно …. по скоро 5 към 1 в полза на панелите … следва извод, който всеки тук може и сам да си направи….

Коментар

• Трейдъре, не случайно се нарича статистика... Според статистиката събираш цената на панел в в Люлин 3 с цената на тухла до НДК и делиш на две и получаващ средната цена... Ехх, ако и само със статистика се правиха добри сделки...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Такива идиоти според мен няма, да купят с кредит и да отдават под наем. Ако има някой, то това са хора, които са много напред и теглят кредит , защото не им е проблем да го покрият веднага при нужда. В районите, в които имотите се дават лесно под наем няма ипотекирани жилища, освен това жилищата "държат" цени и не им паднаха и цените - над 1000 евро е квадрата. Статистиката въобще не ме вълнува, кой инвестира според статистиката.
                            Именно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                              Браво на отдела за маркетинг в ДСК, че са направили видео на типичния пенсиониран мильо - психично болен и живеещ с майка си:
                              http://www.youtube.com/watch?v=ffv2AlsxjQA
                              Мдааа....подобни, на пръв поглед изразително идиотски реклами, са всъщност прецизно съобразени с ниското интелектуално ниво на нацията........
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Inform

Такива идиоти според мен няма, да купят с кредит и да отдават под наем. Ако има някой, то това са хора, които са много напред и теглят кредит , защото не им е проблем да го покрият веднага при нужда. В районите, в които имотите се дават лесно под наем няма ипотекирани жилища, освен това жилищата "държат" цени и не им паднаха и цените - над 1000 евро е квадрата. Статистиката въобще не ме вълнува, кой инвестира според статистиката.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X