IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ти изобщо наясно ли си какво е ТУ и какви инженери подготвя?Или си поредния СУ или УНСС профан набълбукан с просташко самочувствие и мания за величие?Как не ви омръзна да давате мнения за неща които не разбирате и за училища в които не сте влизали.Първо там няма да те приемат и второ още на първата сесия ще получиш 4 двойки.
    Нямам мания за величие.Просто питам.Не съм учил нито в УНСС нито в СУ.учил съм в УАСГ и ФМИ,а преди това в ПМГ-Сливен

Незнам какви инженери подготвя кажи ми?
    Гледал съм им в сайта-ел.инженери,машинни инженери,...
    Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 18:29.
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      а ти какво разбираш

Пример за некачествено според мен е Техническия университет София.В София нито коли се произвеждат,нито комбайни,нито багери,нито самолети,нито процесори и т.н.И от там излизат добри инженери,ама 80% от хората които учат там явно нищо не научават,щом няма голяма техническа индустрия в София.Или какво там нивото е много високо,но понеже няма условия в бг за големи производства и след като завършат отиват на запад или изток? НЕзнам кажете ,аз съм малко прост не ми е ясно това.
      Ти изобщо наясно ли си какво е ТУ и какви инженери подготвя?Или си поредния СУ или УНСС профан набълбукан с просташко самочувствие и мания за величие?Как не ви омръзна да давате мнения за неща които не разбирате и за училища в които не сте влизали.Първо там няма да те приемат и второ още на първата сесия ще получиш 4 двойки.

Коментар

• Продажби на жилища в София:
        1)
        - през първото тримесечие на 2008г. бяха 8,035
        2)
        - през първото тримесечие на 2013г. бяха 3,600
        Тоест за 5 години има спад от над 55% на продажбите на жилища в София.

Средна месечна заплата в София:
        1)
        - през първото тримесечие на 2008г. беше 689 лв.
        2)
        - през първото тримесечие на 2013г. беше 1,076 лв.
        Тоест за 5 години има увеличение от над 56% на средната месечна заплата в София.

Средна цена на кв. м. жилищна площ в София:
        1)
        - през първото тримесечие на 2008г. беше 2,163.17 лв.
        2)
        - през първото тримесечие на 2013г. беше 1,422.33 лв.
        Тоест за 5 години има спад от над 34% на средната цена на кв. м. жилищна площ в София.

Тоест за 5 години има спад на продажбите на жилища в София с над 55% въпреки, че:
        1)
        - за 5 години има увеличение на средната месечна заплата в София с над 56%
        2)
        - за 5 години има спад от над 34% на средната цена на кв. м. жилищна площ в София

Честито!

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=20
        http://www.registryagency.bg/?page_id=26
        http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
          Какво разбираш под "качествено" образование?
          а ти какво разбираш

Пример за некачествено според мен е Техническия университет София.В София нито коли се произвеждат,нито комбайни,нито багери,нито самолети,нито процесори и т.н.И от там излизат добри инженери,ама 80% от хората които учат там явно нищо не научават,щом няма голяма техническа индустрия в София.Или какво там нивото е много високо,но понеже няма условия в бг за големи производства и след като завършат отиват на запад или изток? НЕзнам кажете ,аз съм малко прост не ми е ясно това.
          Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 16:48.
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

за децата с бедни родители не мисля,че качественото образование е достъпно
            Какво разбираш под "качествено" образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              доста елементарно представяш нещата + явно си доста незапознат щом само това 'става'

иначе никой не ти пречи да идеш във Виена или Париш примерно...
              аз така и направих.махнах се от софия.чак към септември мисля да се завърна.и за малко през юни. През юли мисля да отскоча до остров Маргарита.Един познат от Естепона ме кани с него да ходим .събираме се група вмомента.Той урежда билетите през Франкфурт 500 евро двете посоки от някакви негови познати във Венецуела..Ако някой иска да пише на лично
              Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                Точно така, на село е си е най-хубаво, стойте далеч от София. В София се сещам за 40 места, които са супер за живеене, ама ти няма от къде да ги знаеш, щото на екскурзия от училище няма как да ги видиш... И квартал "Магнолия" в столицата не съществува, това е комплекс, каквито има още стотици.
                Какво училище аз съм на 25

Кажи ги кои са тези 40 места.
                Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 14:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Всичко това го имаш след идването на петрола ! Населението на Земята се е качило 4 пъти от тогава, а средната продължителност на живота 2 пъти, а образованието е не само достъпно, но и задължително за всички, а и в момента проблем е високо калоричната храна, а не липсата ѝ. Това е благодарение на лесно достъпната енергия, която създава възможности да се появят нови и немислими до преди технологии. Това е елементарен тренд, и се учудвам как никой не може да го забележи. Аз вярвам, че ни чака бъдещето на Стар Трек, а не това на Лудия Макс, както се опитват да ни убеждават. Евтина енергия няма, защото не е изгодна.
                  за децата с бедни родители не мисля,че качественото образование е достъпно

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    supertrader на акумулатора не му се вика товар. Той не е консуматор.( Бате Пешо явно е пропуснал момента, че в системата има акумулатори, които съхраняват неизползваната енергия ).
                    За мен слънчевите панели може да са наистина само средство за намаляване на сметката, но не и като единствен източник на електроенергия. За осветление, електроника и прочие техника с ниска консумация са идеални, и дори когато системата не произвежда, с няколко акумулатора могат да се осигурят дълги часове работа. Само че си представи, че имаш един гараж с малко инструменти и трябва да завариш нещо или пък да режеш, пробиваш и прочие и всичко това няколко часа. . .
                    Панелите може не само да намалят сметката може и да се печели от тях.За акумулаторите не ми се пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Този проблем е решим в инсталациите, но произведената енергия трябва да се акумулира - имаш два товара, единия е консумиратаната енергия и друг тази соято акумираш..няма нужда да ги завиваш..произвеждат колкото може повече и втория товар става номера да се регулира консумацията. Мрежа не ти трябва ! Приеми реалността, тези технологии също изискват квалициран труд, пак ще има работа за хората които имат знанията да ги инсталират, поддържат и т.н.т.Мрежата бавно и безславно , ще отпадне - обречена е.
                      Tрейдърко пак си спрял хаповете или са свършили парите?Или по лошо купил си ментаци.Ти изобщо физика или електротехника учил ли си?Акумулатора бил товар!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!Това е гениално велико ти цепиш мрака.Това дори е прекалено за темата вицове и шеги.Това е глупост уникална.Който е написал че простия знае всичко е гении.Моля те спри се имай милост моля те

Коментар

конкретно за София какво толкова Ви интересуват цените.Толкова грозен град е .Само центъра отчасти става,лозенец около БулИнс,и кв. Витоша.и Драгалевци до Фантастико на околовръсното.кв.Магнолия също е хубав.но бая далеч
                        доста елементарно представяш нещата + явно си доста незапознат щом само това 'става'

иначе никой не ти пречи да идеш във Виена или Париж примерно...
                        Last edited by bertram; 25.05.2013, 14:47.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• supertrader на акумулатора не му се вика товар. Той не е консуматор.( Бате Пешо явно е пропуснал момента, че в системата има акумулатори, които съхраняват неизползваната енергия ).
                          За мен слънчевите панели може да са наистина само средство за намаляване на сметката, но не и като единствен източник на електроенергия. За осветление, електроника и прочие техника с ниска консумация са идеални, и дори когато системата не произвежда, с няколко акумулатора могат да се осигурят дълги часове работа. Само че си представи, че имаш един гараж с малко инструменти и трябва да завариш нещо или пък да режеш, пробиваш и прочие и всичко това няколко часа. . .

Коментар

конкретно за София какво толкова Ви интересуват цените.Толкова грозен град е .Само центъра отчасти става,лозенец около БулИнс,и кв. Витоша.и Драгалевци до Фантастико на околовръсното.кв.Магнолия също е хубав.но бая далеч
                            Точно така, на село е си е най-хубаво, стойте далеч от София. В София се сещам за 40 места, които са супер за живеене, ама ти няма от къде да ги знаеш, щото на екскурзия от училище няма как да ги видиш... И квартал "Магнолия" в столицата не съществува, това е комплекс, каквито има още стотици.

Коментар

• конкретно за София какво толкова Ви интересуват цените.Толкова грозен град е .Само центъра отчасти става,лозенец около БулИнс,и кв. Витоша.и Драгалевци до Фантастико на околовръсното.кв.Магнолия също е хубав.но бая далеч
                              Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 13:28.

Коментар

• Бате Пешо

Този проблем е решим в инсталациите, но произведената енергия трябва да се акумулира - имаш два товара, единия е консумиратаната енергия и друг тази соято акумираш..няма нужда да ги завиваш..произвеждат колкото може повече и втория товар става номера да се регулира консумацията. Мрежа не ти трябва ! Приеми реалността, тези технологии също изискват квалициран труд, пак ще има работа за хората които имат знанията да ги инсталират, поддържат и т.н.т.Мрежата бавно и безславно , ще отпадне - обречена е.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X