IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Няма причина да свързваш цената на дизела с българско производство. У нас не блика петрол, ама пък правим хубави апартаменти. И при соца и сега. Няма паднала панелка за 60 години, няма паднала тухла освен една - немски гредоред заради преустройства от 100 години. Турците са ни бутали крепостите и сега затова имаме най-добрите строители. Къщите в Мелник са на векове и ще преживеят доста поколения сральов....пардон сривльовци.
    Е с това изкърти всякакви мивки и фаянса.Хубави,-да но е максимум 1% от всичко струпано.Времето ще те увери.И в бяла държава не си ходил за видиш хубаво и "хубаво".И стига с този псевдопатритизъм щото връзката с двете е неуместна.
    Или се изчерпаха доводите и се почва с фантазиите и обидите.
    Спад ще има колкото и да те стяга фуражката.Не се ли усещаш че вече те вземат за форумен шут и не ти вземат на сериозно писанията?
    Или като един форумец за финал и дразнене на шутовете:.

Ръъъъъъст на простотиите и обидите.

Коментар

• АЗ ЗА КАКВО ПЕЯ НА МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКРИЯТ ТЕМАТА?!?!?!

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
      Продавах една панелка 78-ма година в Люлин 6 миналата година, та се бях регнал в един сайт, който пращаше на мейл средната цена за квартала на такъв тип жилище, ежеседмично. Дали по офертна цена или по приключване не знам, едва ли методиката се е променила, но за една година насам мейл-овете продължават да пристигат и цената варира най-много с 200-300Е в двете посоки.. да кажем между 22200 и 22500Е. Друг въпрос е, че при бум-а можеше да мине за 40000Е примерно..
      Поевтиняване няма никак, само поскъпване. ГОТОВ СЪМ ДА ПРАТЯ НА ВСЕКИ МОДЕРАТОР МОЯТА ЛИЧНА ПОЩА ДЕТО ОФЕРТНАТА ОТ ГОДИНА НАСАМ НА ЧЕТИРИСТАЙНИЯ ПАНЕЛ НА ЖЕНА МИ Е НАРАСТНАЛ С 10%
      ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ТЕМА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ!

Коментар

• Продавах една панелка 78-ма година в Люлин 6 миналата година, та се бях регнал в един сайт, който пращаше на мейл средната цена за квартала на такъв тип жилище, ежеседмично. Дали по офертна цена или по приключване не знам, едва ли методиката се е променила, но за една година насам мейл-овете продължават да пристигат и цената варира най-много с 200-300Е в двете посоки.. да кажем между 22200 и 22500Е. Друг въпрос е, че при бум-а можеше да мине за 40000Е примерно..

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
          Това ли ти роди междуушното пространство.Панелен патриотизъм.
          Ъпърите патриотари.Реалистите предатели.

Аз пък се кефя че расте цената на дизела.И които не го харесва е национален .предател .
          Това вече е петролен патриотизъм.

Изтрещя вече амиго.Но по стила на писането мисля че сте няколко потребителя.Кои сега е на смяна??
          Няма причина да свързваш цената на дизела с българско производство. У нас не блика петрол, ама пък правим хубави апартаменти. И при соца и сега. Няма паднала панелка за 60 години, няма паднала тухла освен една - немски гредоред заради преустройства от 100 години. Турците са ни бутали крепостите и сега затова имаме най-добрите строители. Къщите в Мелник са на векове и ще преживеят доста поколения сральов....пардон сривльовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
            Задълбочават се негативните настроения в промишлеността и строителството
            http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...stvoto,151741/

Ррррррррррррръст на задълбочаването
            Е то повече от това накъде?

Коментар

• Задълбочават се негативните настроения в промишлеността и строителството
              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...stvoto,151741/

Ррррррррррррръст на задълбочаването

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                , това не може да продължи прекалено дълго, народа ни няма да го издържи....(

Народът това вече го е доказал - издържа до петстотин години макс

Някой сериозно ли си мисли, че в сравнение със страни като Испания и Португалия например, имотите тук имат някаква инвестиционна стойност? И географски и политически и социално тази територия винаги ще си остане "встрани" от Европа. Освен ако в някой момент не се превърне в гигантски бежански лагер.

Коментар

• Бате Пешо

Дефлацията на цената на доматите не е лоша, ти представяш ли си цялата търговска пасмина - мафия как ще дефолтне, ако доматите станат по 5 стотинки.После прозводителите ще живнат, ами вноса когато една гума за камион стане по скъпа от товара му от домати, пък ако ще оттатък да ги дотират с по един камион пари за да произведат камион домати.
                  Те просто ще изкопават един голям трап и ще ги погребват на място пластмасовите си домати..ха..ха ...
                  Last edited by supertrader; 27.05.2013, 23:19.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е я да вземем да се разберем.Дефлация трябва да има на стоките които аз купувам а инфлация на стоките които продавам.Имотите не ме интересуват.
                    …..не виждам конфликт …. И аз така , без последното изречение при мен ...

Коментар

…като гледам тука ( чета ) по често споделящите, повечето сме на ясно кое е евтино и кое скъпо, хубаво евтино няма, няма и да има, практиците ( не теоретиците ) го знаем, обобщения никому не вършат работа, …наистина притеснителна e констатацията на supertrader която споделям (Не бива реките да потичат обратно, прав си - дефлацията е недопустима по отношение цените на трайните стоки - жилищата. Дефлацията на цените на стоките за ежедневна употреба, особенно на техниката е желателна - повишава потреблението, възможностите на хората растат. Не е така обаче ако падат цените на имотите, хората не купуват имоти, чудят се накъде да избягат, където като си купят собствен имот той ще държи цена.)
                      Все повече имам усещането ,че сме жертви на някакъв чужд ( европейски) план, който сработва с пълна сила, …. Безплатен обяд няма, май ни продават надежди ( европейски) за които да платим със всичко което ни е останало и ще платим, не ни бавят изобщо! В крайна сметка, ще ни превърнат в каквото им трябваме! И не смятам, че се дължи само на кусурите ни като нация! Националните интереси са загърбени, никоя от така служещите за пример, европейски нации не кляка толкова колкото нас, това не може да продължи прекалено дълго, народа ни няма да го издържи....Не може да се живее в безпределна непредвидимост и несигурност, нещата вървят към освинване …. ! ....
                      Е я да вземем да се разберем.Дефлация трябва да има на стоките които аз купувам а инфлация на стоките които продавам.Имотите не ме интересуват.

Коментар

…ще избие на някъде тоз тарикат лък…няма кой да го изтърпи това …. Обеден съм !

Коментар

…като гледам тука ( чета ) по често споделящите, повечето сме на ясно кое е евтино и кое скъпо, хубаво евтино няма, няма и да има, практиците ( не теоретиците ) го знаем, обобщения никому не вършат работа, …наистина притеснителна e констатацията на supertrader която споделям (Не бива реките да потичат обратно, прав си - дефлацията е недопустима по отношение цените на трайните стоки - жилищата. Дефлацията на цените на стоките за ежедневна употреба, особенно на техниката е желателна - повишава потреблението, възможностите на хората растат. Не е така обаче ако падат цените на имотите, хората не купуват имоти, чудят се накъде да избягат, където като си купят собствен имот той ще държи цена.)
                          Все повече имам усещането ,че сме жертви на някакъв чужд ( европейски) план, който сработва с пълна сила, …. Безплатен обяд няма, май ни продават надежди ( европейски) за които да платим със всичко което ни е останало и ще платим, не ни бавят изобщо! В крайна сметка, ще ни превърнат в каквото им трябваме! И не смятам, че се дължи само на кусурите ни като нация! Националните интереси са загърбени, никоя от така служещите за пример, европейски нации не кляка толкова колкото нас, това не може да продължи прекалено дълго, народа ни няма да го издържи....Не може да се живее в безпределна непредвидимост и несигурност, нещата вървят към освинване …. ! ....
                          http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...D1%82%E2%80%9C

Коментар

• …като гледам тука ( чета ) по често споделящите, повечето сме на ясно кое е евтино и кое скъпо, хубаво евтино няма, няма и да има, практиците ( не теоретиците ) го знаем, обобщения никому не вършат работа, …наистина притеснителна e констатацията на supertrader която споделям (Не бива реките да потичат обратно, прав си - дефлацията е недопустима по отношение цените на трайните стоки - жилищата. Дефлацията на цените на стоките за ежедневна употреба, особенно на техниката е желателна - повишава потреблението, възможностите на хората растат. Не е така обаче ако падат цените на имотите, хората не купуват имоти, чудят се накъде да избягат, където като си купят собствен имот той ще държи цена.)

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Няма как да съществува собственик- Монтесума, който да продължава да поевтинява имотите, ако не е нацинален предател!
                              Това ли ти роди междуушното пространство.Панелен патриотизъм.
                              Ъпърите патриотари.Реалистите предатели.

Аз пък се кефя че расте цената на дизела.И които не го харесва е национален .предател .
                              Това вече е петролен патриотизъм.

Изтрещя вече амиго.Но по стила на писането мисля че сте няколко потребителя.Кои сега е на смяна??

Коментар

Имаш нужда от психолог ,колега.Ще те гътне некои инфаркт на 40 и язък за милиционерската пенЦия.
                                Сопри се и се събуди.Пазара не е това което ти се иска да бъде.

Няма как да съществува собственик- Монтесума, който да продължава да поевтинява имотите, ако не е нацинален предател!

Коментар

Working...
                                X