IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Браво. Ако успееш и да разбереш, това което написа, може и да се чукнеш у главата защо сме на това дереже в момента. И защо можещите отиват, работят и остават там където им харесва, а разбирачите отиват, работят и се връщат след месец или година да разправят на всички, как навън никой не ги оценявал и било мноооо трудно, разбираш ли. Ето това са хората, които преобладават в момента в родината ТИ и я правят такава, каквато е. Казвам твоята родина, щото ти вече ме изгони от нея. Споко. И без това никога не съм имал намерение да живея с овце. А щом не виждаш какво се задава и то в близките месеци, аз какво съм ти крив. Кефи се, че имаш земя и сам си гледаш храната. От това по-ценно няма. Всичките ИТ експерти и мозъци в сферата на услугите ще окапят като мушмули.
    Успокой се щото мое стане нещо лошо.И си оправи очакванията направи ги по реалистични.Като гледам какви можещи заминаха в Испания направо потрес.И колко са успели направо смях.Някой нямат пари да си дойдат ми добре че там е топло и мое се спи по парковете.Като ти чета глупостите от космоса става ясно че не си ходил в чужбина никога а си подлъган от лакърдии на тоя и оня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      И да не забравиш че това е твоята Родина и тя е такава защото ти си такъв.
      Браво. Ако успееш и да разбереш, това което написа, може и да се чукнеш у главата защо сме на това дереже в момента. И защо можещите отиват, работят и остават там където им харесва, а разбирачите отиват, работят и се връщат след месец или година да разправят на всички, как навън никой не ги оценявал и било мноооо трудно, разбираш ли. Ето това са хората, които преобладават в момента в родината ТИ и я правят такава, каквато е. Казвам твоята родина, щото ти вече ме изгони от нея. Споко. И без това никога не съм имал намерение да живея с овце. А щом не виждаш какво се задава и то в близките месеци, аз какво съм ти крив. Кефи се, че имаш земя и сам си гледаш храната. От това по-ценно няма. Всичките ИТ експерти и мозъци в сферата на услугите ще окапят като мушмули.

Коментар

Ами аз от няколко години си работя навън бе, онемял. И айде да не ми джафкаш като пале след всеки пост, в който посочвам основните проблеми в тази кочина.

Тея митове и легенди, за които говориш, а съм им бил свидетел, докато ти си копал в градината. И не е задължително да си лекар. Достатъчно е да имаш някакъв занаят, да си добър в него и да говориш приличен немски. Ако те бива само да ръсиш мозъчни клетки по форумите, определено няма да се класираш.Тъй, че не ми давай наклон на кура, какво трябва или не трябва да говоря, щото ти си представителна извадка на тези разбирачи, за които говорих. Пък и гониш? Кого гониш бе, сульо?
        Aгресивната простотия като поведение не ме впечатлява.С това поведение в Германия си аут отвсякъде.Като си работиш навън и се изкарваш такъв голем специалист какво търсиш тука при простите и неуките.Аман от Рамбовци и Терминатори и Големи работи особено по форумите.Тука мое се представиш и за Бил Гейтс стига да има кой да ти вярва.И в качеството на какъв се изказваш за кочината както си я нарекъл?И да не забравиш че това е твоята Родина и тя е такава защото ти си такъв.Друга нямаш в тоя живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Работел в банка, взел ипотека и ягуар на старо, щото е апап, не може да кара опел. Не разбрах само къде трябва да завиждаме.
          И защо трябва да завиждаш бе, БЪЛГАРИНО? Що вечно требе да завиждаш и да цъкаш, когато някой друг успее. Казах, че си е уредил живота в ЧУЖДА ДЪРЖАВА, както на него му харесва и това го е направил съвсем сам, без да бута цялата рода или да излиже една камара задница. Разбираш ли? Дишай спокойно. Няма място за паника и завиждане. За последното знам, че в тази кочина сме професионалисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Много митове и легенди бе направо онемях.Те в Германия изобщо не крадат там всички са честни и почтени.Вместо да се палиш във форума що просто не си вземеш куфарите и дим да те няма.Но ако не си лекар или инженер и не знаеш немски дупе да ти е яко
            Ами аз от няколко години си работя навън бе, онемял. И айде да не ми джафкаш като пале след всеки пост, в който посочвам основните проблеми в тази кочина.

Тея митове и легенди, за които говориш, а съм им бил свидетел, докато ти си копал в градината. И не е задължително да си лекар. Достатъчно е да имаш някакъв занаят, да си добър в него и да говориш приличен немски. Ако те бива само да ръсиш мозъчни клетки по форумите, определено няма да се класираш.Тъй, че не ми давай наклон на кура, какво трябва или не трябва да говоря, щото ти си представителна извадка на тези разбирачи, за които говорих. Пък и гониш? Кого гониш бе, сульо?

Коментар

• Bones57

И богатите емигранти са си цял живот емигранти , само Сорос се опитва да си самовнуши че не е така и натрапва виждането си че хората трябвало много да се движат. Аз също съм за движението , но не по принуда и не е нормално в една страна да е ад , пък в другата рай.щото изродите от ада все намират начин да се докопат до рая и да го скапят.
              D.Y.F-091066

Коментар

Чакай сега да видя дали съм разбрал правилно. Значи да остана тук и да работя / създавам работни места за да храня същите дебили (и децата им), дето направиха всичко по силите си за да ми съсипят бизнеса? Или пък да се боря за нормалния живот на хора дето не ги ебе, че едни и същи фекалии ги крадат и обезкървяват вече над 20 г. и ходят да ми свиркат по улиците вместо да хванат сопите и вилите? Ами не. Мерси, ама не.

И тази събота си пих ракията с един апап, който вече от 10 г. живее в Германия. Като заговорихме накъде отива БГ и дали някога мисли да се върне, човека просто си каза, че немците може и да са сухари, но никога не биха оставили страната им да се превърне в кочина и остров на циганията от шепа крадци. И всичките тези митове, че цял живот ще си втора ръка и пр. дивотии важат само за хората, които нямат уменията да се реализират. Бачка си в банка, кара ягуар макар и на старо, купи си жилище преди няколко години в Мюнхен и с жена си бръмчат нон-стоп по почивки и навсякъде другаде, където им хареса. И това без традиционната за БГ шуробаджанащина, лизане на гъзове и далаверки. Къде сме ний, къде са те. Ама иначе сите българи сме най-умни и красиви и отбираме от всичко, дори от ядрена физика.
                Работел в банка, взел ипотека и ягуар на старо, щото е апап, не може да кара опел. Не разбрах само къде трябва да завиждаме.

Коментар

Чакай сега да видя дали съм разбрал правилно. Значи да остана тук и да работя / създавам работни места за да храня същите дебили (и децата им), дето направиха всичко по силите си за да ми съсипят бизнеса? Или пък да се боря за нормалния живот на хора дето не ги ебе, че едни и същи фекалии ги крадат и обезкървяват вече над 20 г. и ходят да ми свиркат по улиците вместо да хванат сопите и вилите? Ами не. Мерси, ама не.

И тази събота си пих ракията с един апап, който вече от 10 г. живее в Германия. Като заговорихме накъде отива БГ и дали някога мисли да се върне, човека просто си каза, че немците може и да са сухари, но никога не биха оставили страната им да се превърне в кочина и остров на циганията от шепа крадци. И всичките тези митове, че цял живот ще си втора ръка и пр. дивотии важат само за хората, които нямат уменията да се реализират. Бачка си в банка, кара ягуар макар и на старо, купи си жилище преди няколко години в Мюнхен и с жена си бръмчат нон-стоп по почивки и навсякъде другаде, където им хареса. И това без традиционната за БГ шуробаджанащина, лизане на гъзове и далаверки. Къде сме ний, къде са те. Ама иначе сите българи сме най-умни и красиви и отбираме от всичко, дори от ядрена физика.
                  Много митове и легенди бе направо онемях.Те в Германия изобщо не крадат там всички са честни и почтени.Вместо да се палиш във форума що просто не си вземеш куфарите и дим да те няма.Но ако не си лекар или инженер и не знаеш немски дупе да ти е яко

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Не знам на каква възраст си ? Добре твоята позиция е ясна - напускаме България в хор и се изнасяме в чужбина, но после когато надхвърлиш 50 там и решиш да се върнеш в България, нали се досещаш какво ще завариш. Забрави, че ще си горд собственик на собствено жилище някъде в чужбина и няма да ти се връща в България ! Този вариант вече го има отигран и има потърпевши, които въпреки че си имат жилище някъде искат да се върнат в Родината и аз съм се запознавал с такива хора. След години, ще си на тяхното място и не си мисли че става въпрос за неуспели хора, защото те имат възможност да пътуват и многократно да посещават страната и тях ги дразни мизерията тук - много.Мотивите им никак не са странни, по скоро са разбираеми от човешка гледна точка. Трудно е да погледнеш от тази отправна точка за която говоря, от спекулативна гледна точка ти си постъпил правилно оттървайки се от ипотеката . И богатите емигранти са си емигранти.

Коментар

• топ нотч

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      За Детройт няма полезен изход, той просто има силна конкуренция и е заклещен в губеща позиция. Не е така за България, тя може да скъса с европейското бъдеще и да се ориентира към руско-еврейско такова, а немските стоки да се втасят с мита в България, съответно и китайските фотоволтаици няма да имат антидъмпингово мито , а съвсем нормално.

Institution: FBI Correctional Facility
                      Jurisdiction: Unknown

Коментар

• А по повод имотите - пазара ще си остане спекулативен, очивидно сега е дъното при цените, никой нищо няма да направи по въпроса със спекулата. По всичко личи, че банките ще ги пречистят и просто един ден в близкото бъдеще темата ще е друга , а именно че цените се качват. Доколко България е за боклука, дори не смея да коментирам, защото знам как тези които са си внушили тази фикс идея, ще си платят една висока цена с това как ще протече техния живот някъде по Света, където всичко е в "розово.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• индианеца

За Детройт няма полезен изход, той просто има силна конкуренция и е заклещен в губеща позиция. Не е така за България, тя може да скъса с европейското бъдеще и да се ориентира към руско-еврейско такова, а немските стоки да се втасят с мита в България, съответно и китайските фотоволтаици няма да имат антидъмпингово мито , а съвсем нормално.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Crux

Лихвите ще паднат и то много, причината е в ниската доходност на инвестирания в икономиката капитал. В един момент лихвите, ще паднат повлияни само от тази една и единственна причина, когато настъпи момента на нейния таргет за въздействие.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Bones57

Не знам на каква възраст си ? Добре твоята позиция е ясна - напускаме България в хор и се изнасяме в чужбина, но после когато надхвърлиш 50 там и решиш да се върнеш в България, нали се досещаш какво ще завариш. Забрави, че ще си горд собственик на собствено жилище някъде в чужбина и няма да ти се връща в България ! Този вариант вече го има отигран и има потърпевши, които въпреки че си имат жилище някъде искат да се върнат в Родината и аз съм се запознавал с такива хора. След години, ще си на тяхното място и не си мисли че става въпрос за неуспели хора, защото те имат възможност да пътуват и многократно да посещават страната и тях ги дразни мизерията тук - много.Мотивите им никак не са странни, по скоро са разбираеми от човешка гледна точка. Трудно е да погледнеш от тази отправна точка за която говоря, от спекулативна гледна точка ти си постъпил правилно оттървайки се от ипотеката . И богатите емигранти са си емигранти.
                              Last edited by supertrader; 22.07.2013, 16:17.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от titocar Разгледай мнение
                                Има решение но дали има политици и икономисти в БГ готови да се нагърбят с работа е друг въпрос.
                                1 мащабен план за подмяна на разпадащите се панелки с ново носко строителство в близост до големите градове като държавата трябва да гарантира 50-60 годишно кредитиране за новите собственици отказали се от своята панелка
                                2 създаване на фонд целящ дългосрочно и плавно развитие на строителният бранш избягвайки йо йо моменти на бърз възход и убииствено пропадане
                                3 Забрана за използване на негодни згради за живеене
                                Внос на емигранти и фондове за спасяване на същия строителен бранш, който осра пейзажа почти навсякъде с нискокачествени архитектурни паметници??? Е на кой му дреме за подобни алчни малумници, които заедно с банките все още подържат отдавна гръмналия имотен балон?

А какво ще кажеш да насочим малко усилия към създаване на реално производство и заетост + насърчаване на земеделието и да оставим тези 80 - 90 % да си живеят в собствените жилища? С тези темпове на застаряване и циганизация - повярвай ми - нужда от нови кутийки няма да имаме в близкото бъдеще. А бай мангау с радост ще живее в безплатните, "разпадащи" се панелки.

И айде пишете малко по-грамотно. Липсата на култура не е порок, а диагноза.
                                Last edited by Bones57; 22.07.2013, 11:35.

Коментар

Working...
                                X