IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Да бе да!!!
    МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
    ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
    се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
    за НАПОЛИОН !!!
    НаполИон или Унуфрий, без значка. Важното е, че ти не разбираш от форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Не съм морски офицер Завършил съм за шофьор на кораб. В казармата ме направиха ефрейтор, но ме разжалваха Ся съм най-обикновен редник
      Да бе да!!!
      МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
      ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
      се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
      за НАПОЛИОН !!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Добре де, да приемем, че имам само три висши

Коментар

• Добре де, да приемем, че имам само три висши, но това не ми пречи да погледна как само единици държави в Европа остават остров на тази тема за понижението.
          В Азия и другите континенти вече ДВУЦИФРЕН РЪСТ!

http://fakti.bg/imoti/76268-otiva-li...vijimite-imoti

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Оставете Лорда на мира, не лъже човека умишлено... Просто няма вишу по математика и сметките му затова не са съвсем точни.
            Учил е диференциране....Сметките му намаляват до нулата през интервали от един месец.....

Коментар

• Оставете Лорда на мира, не лъже човека умишлено... Просто няма вишу по математика и сметките му затова не са съвсем точни.

Коментар

Смугъл, полицейското профилирано училище за офицери, въобще не го броя за висше, без него имам една бакълавърска и две магистратури. Снего имам 4 висши.
                Ето многото виши до къде докарва хората.

Коментар

Хвалби и простотии викаш! Ей тебе те считах до днес за приятел, не за мухъл като оня с дубайските небостъргачи, ама ще трябва да питам Миро къде точно ти е обителта на 10км. от Плевен при двете реки и блатата и да пратя пратеник да ти обясни подробно кой лъже НЯМАШЕ НИТО ЕДИН КУРСАНТ ПРИЕТ СЛЕД 17 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, КОЛКОТО И ДА ТИ Е ГАДНО! Може и един от най-цветните наши клиенти да ти пратим.
                  Лорделов нещо се обърка пак не ми е гадно.На лъжите ти съм свикнал отдавна.А тоя Миро го познаваш колкото цвъки и тиквата.Ще ми е интересно да ми го пратиш.Ние не сме паднали от Марс по времето за което пишеш сме били ученици.Средно се завършваше след трети курс на 18г.Само техникумите бяха четиригодишни и се завършваше след четвърти курс на 19.За офицери се ходеше после и се учеше пет години като само първи и пети курс се признаваха за казарма.Ако те изгонят и си в четвърти се дослужваше година.Само фазаните ставаха младши лейтенанти в деня на уволнението но от запаса.В сержантските училища се ходеше след осми клас като повечето бяха четиригодишни но в Г.Оряховица имаше и тригодишно.Няма как от фатмашкото училище да си излязъл офицер.Не лъжи.Няма как да сме приятели ако послъгваш.

Коментар

Е, щом знаеш по-добре от мен......Винаги съм разчитал на знаещи морски офицери със 70% мнозинство във форум основно на тема акции
                    Не съм морски офицер Завършил съм за шофьор на кораб. В казармата ме направиха ефрейтор, но ме разжалваха Ся съм най-обикновен редник

Коментар

Милиционерските училища бяха като СПТУ-тата, влизаше се на 15 и се учеше 3 години и се ставаше - фатмак. ВиШуту след туй
                      Е, щом знаеш по-добре от мен......Винаги съм разчитал на знаещи морски офицери със 70% мнозинство във форум основно на тема акции

Коментар

Не съм бил в никаква математическа , а в най-обикновена гимназия, когато учителя по военно обучение ме прикотка да вляза в профилираното милиционерско за офицери на 17.
                        Милиционерските училища бяха като СПТУ-тата, влизаше се на 15 и се учеше 3 години и се ставаше - фатмак. ВиШуту след туй

Коментар

Лорде, губят ти се някакви годинки. На 17 години всички бяха в 10 клас и трябваше да учат поне до 18, а някои учехме до 19. Имаше изключения, по 5-7 деца в математическите в най-големите градове, които завършваха училище на 16-17. Ако си бил от тях - съгласи ме
                          Не съм бил в никаква математическа , а в най-обикновена гимназия, когато учителя по военно обучение ме прикотка да вляза в профилираното милиционерско за офицери на 17.

Коментар

• Лорде, губят ти се някакви годинки. На 17 години всички бяха в 10 клас и трябваше да учат поне до 18, а някои учехме до 19. Имаше изключения, по 5-7 деца в математическите в най-големите градове, които завършваха училище на 16-17. Ако си бил от тях - съгласи ме

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                              Ми...така като му гледаш акъла, мо'е и до 15 само да са учили
                              Смугъл, полицейското профилирано училище за офицери, въобще не го броя за висше, без него имам една бакълавърска и две магистратури. Снего имам 4 висши. А ти жалък счети, който си призна, че въобще нямаш висше, какво да коментираме?

П.П. Радвам се че морските офицери прогресивно нарастват във форума. Очаквам до два, три месеца да са мнозинство

Коментар

Не знам в Моряшкия техникум учехме до 19. В училището, от което излизаха заварчици за корабостроителния учеха до 18. Абе до колко години сте учили в кандидат-полицейското бре?
                                Ми...така като му гледаш акъла, мо'е и до 15 само да са учили

Коментар

Working...
                                X