По темата: Има понижение на жилищните имоти! (в достъпността им, не в цените) И няма как да бъде иначе защото ножицата за собственост се отваря и диференциацията между собственици 30% и несобственици 70% е таргет който трябва да бъде постигнат в идните години, ако искаме здрава икономика по западен образец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Петърчо съм забелязал, че дебелашки се опитва да се заяжда с имащите не само тук. В темите за Атера и Агрия също е много активен. Въобще във всички теми, където би желал да има нещо. Навсякъде, обаче го отръскват, като досадна муха.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Средната цена по накавръковата справка мина 1900 и в двете теми настана пълна трагедия с привкус на комедия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
2008-ма са минали под ножа тия дето имат нещо така ще е и при следващата криза
- 1 like
Коментар
-
Ми, да зема сам да искам 2% увеличение, та заради едни 20% останали като финансиране на апарта в Бургас, къмто 21-ва година /сега може да са - 20/, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?
Last edited by bulgarian lev; 16.07.2023, 14:43.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не го успокоявай ГРЕШНО. Ще му вземат всичко без основното жилище - ака там дека му е личната карта. Всичко друго подлежи на описване и ЧСИ. Нямам никакво съмнение че се е подписал че отговаря с ЦЯЛОТО СИ ИМУЩЕСТВО, щото иначе лихвата е +2%, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Няма добра позиция за които и да е повдигач ! Всички ще минат през ножа,без изключение ! 2008 ги колиха наред,а сега е още по-зле.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Байлора е в най добра позиция преди години имах контакти с една банкера и тя ми вика потребителския и да не го плащаш банката ще драпа но в един момент ще го опише, имота не може да пипа ,та в някакъв момент направо им теглиш една и това е да се оправятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеБайлора е в най добра позиция
Last edited by X_Y; 16.07.2023, 10:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.macrobusiness.com.au/202...about-to-soar/
В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки
Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
„Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.
Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.macrobusiness.com.au/202...about-to-soar/
В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки
Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
„Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.
Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:
Коментар
-
Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
Коментар
-
Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
лакомията е стихия, а при по-млади лъвчета, които не са виждали криза е пожар направо.
като ги надъха някой като Тонкин и става : гле'йте сега какво ще напрая - яко кредити, яко смятане на капиталова и пей сърце.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Има и продажби с потребителски кредити на НИ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Има и продажби с потребителски кредити на НИ.
Коментар
Коментар