IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По темата: Има понижение на жилищните имоти! (в достъпността им, не в цените) И няма как да бъде иначе защото ножицата за собственост се отваря и диференциацията между собственици 30% и несобственици 70% е таргет който трябва да бъде постигнат в идните години, ако искаме здрава икономика по западен образец.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Петърчо съм забелязал, че дебелашки се опитва да се заяжда с имащите не само тук. В темите за Атера и Агрия също е много активен. Въобще във всички теми, където би желал да има нещо. Навсякъде, обаче го отръскват, като досадна муха.
      Нормално е при средни цени над 1900 да се цвили на умряло и да се помятат малко къчове, но това ще отмине, с горчилката ще се привикне и НВ пазара ще си свърши работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Средната цена по накавръковата справка мина 1900 и в двете теми настана пълна трагедия с привкус на комедия.
        А, сега главните заподозрени са брокерската групичка от централата Фиш Фиш, която качва цените с фалшиви обяви. Чудя се и мен как не са ме причислили към вас. Тази централа, според клетите ни понижители, е по-могъща от тази в Лангли

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

2008-ма са минали под ножа тия дето имат нещо така ще е и при следващата криза
          Петърчо съм забелязал, че дебелашки се опитва да се заяжда с имащите не само тук. В темите за Атера и Агрия също е много активен. Въобще във всички теми, където би желал да има нещо. Навсякъде, обаче го отръскват, като досадна муха.

Коментар

Ми, да зема сам да искам 2% увеличение, та заради едни 20% останали като финансиране на апарта в Бургас, къмто 21-ва година /сега може да са - 20/, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?
            Средната цена по накавръковата справка мина 1900 и в двете теми настана пълна трагедия с привкус на комедия. Мъката понижителска е всеобща и горчилката е толкова голяма, че вече, не брокерите качвали цените, а Купата.
            Last edited by bulgarian lev; 16.07.2023, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не го успокоявай ГРЕШНО. Ще му вземат всичко без основното жилище - ака там дека му е личната карта. Всичко друго подлежи на описване и ЧСИ. Нямам никакво съмнение че се е подписал че отговаря с ЦЯЛОТО СИ ИМУЩЕСТВО, щото иначе лихвата е +2%
              Ми, да зема сам да искам 2% увеличение, та заради едни 20% останали като финансиране на апарта в Бургас, къмто 21-ва година /сега може да са - 20/, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Няма добра позиция за които и да е повдигач ! Всички ще минат през ножа,без изключение ! 2008 ги колиха наред,а сега е още по-зле.
                2008-ма са минали под ножа тия дето имат нещо така ще е и при следващата криза

Last edited by RUBLA; 16.07.2023, 14:23. Причина: Заяждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Байлора е в най добра позиция преди години имах контакти с една банкера и тя ми вика потребителския и да не го плащаш банката ще драпа но в един момент ще го опише, имота не може да пипа ,та в някакъв момент направо им теглиш една и това е да се оправят
                  Не го успокоявай ГРЕШНО. Ще му вземат всичко без основното жилище - ака там дека му е личната карта. Всичко друго подлежи на описване и ЧСИ. Нямам никакво съмнение че се е подписал че отговаря с ЦЯЛОТО СИ ИМУЩЕСТВО, щото иначе лихвата е +2%
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Байлора е в най добра позиция
                    Няма добра позиция за които и да е повдигач ! Всички ще минат през ножа,без изключение ! 2008 ги колиха наред,а сега е още по-зле.

Last edited by X_Y; 16.07.2023, 10:04.

Коментар

https://www.macrobusiness.com.au/202...about-to-soar/

В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки

Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
                      „Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.

Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
                      Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:
                      Най после ти паднаха сега е момента да изкупиш Сидни

Коментар

• https://www.macrobusiness.com.au/202...about-to-soar/

В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки

Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
                        „Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.

Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
                        Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:

Коментар

Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
                          Байлора е в най добра позиция преди години имах контакти с една банкера и тя ми вика потребителския и да не го плащаш банката ще драпа но в един момент ще го опише, имота не може да пипа ,та в някакъв момент направо им теглиш една и това е да се оправят

Коментар

Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
                            ти си предпазлив, но не си мисли, че всички са като тебе

лакомията е стихия, а при по-млади лъвчета, които не са виждали криза е пожар направо.
                            като ги надъха някой като Тонкин и става : гле'йте сега какво ще напрая - яко кредити, яко смятане на капиталова и пей сърце.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Има и продажби с потребителски кредити на НИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Има и продажби с потребителски кредити на НИ.
                                Само на село

Коментар

Working...
                                X