Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеВ превод - отива наш ганьо при финансово гуро Х и му казва имам 500к шума ,помогни . И финансовото гуро казва - ще му помогна на тоя , да ме направи по богат ! Изключенията потвърждават горното ....
.... тааа... защо трябва да ни пука за него, че чак го обсъждаме?? Да си живее там в капсулирания свят от конспирации и страх и толкоз!
п.п.
Ако си могъл да изкараш 1/2млн. все се приема, че имаш поне санитарен минимум акъл - барем да отидеш да проучиш и сравниш няколко оферти/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И понеже българинЪт в масовият случай е от най финансово грамотните би ли споделил какво ще прави шумата м ?Last edited by ВМПП; 19.02.2023, 16:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМи да си запали огън и да се сгрее поне като е толко проз!
п.п.
Който търси намира, са казали хората! На мен като ми трябва юридическа консултация - как си имам адвокати... като ми трябва данъчна консултация - имам кой да питам от няколко данъчни служби при това... който му трябва финансова или застрахователна консултация - има си хора за целта, да си плати консултацията, толкова ли е сложно!?
Забравете тоя вариант - дето всеки е спец по всичко! Специализираш се в една област, където изкарваш най-много пари, а за останалите неща - си плащаш. Ако не искаш - сядаш, отделяш време и четеш... това е!
Само с лежане и цоцане на бира от плексиглас ако ставаше - всички щяха да са финансови леонардовци!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Мечтиииии!
Само да ти припомня, че аз продадох, защото трудно намирах наематели, а цените на имотите скочиха до небесата!
Мои познати все още търсят наематели, а доста от заключените имоти тепърва ще излизат на наемния пазар!
Не мисля, че е интересно да те занимавам със себе си, но явно си любопитен... аз не плащам наем!
Да не разправяш догодина че всъщност си мислел да продаваш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И понеже българинЪт в масовият случай е от най финансово грамотните би ли споделил какво ще прави шумата м ?
п.п.
Който търси намира, са казали хората! На мен като ми трябва юридическа консултация - как си имам адвокати... като ми трябва данъчна консултация - имам кой да питам от няколко данъчни служби при това... който му трябва финансова или застрахователна консултация - има си хора за целта, да си плати консултацията, толкова ли е сложно!?
Забравете тоя вариант - дето всеки е спец по всичко! Специализираш се в една област, където изкарваш най-много пари, а за останалите неща - си плащаш. Ако не искаш - сядаш, отделяш време и четеш... това е!
Само с лежане и цоцане на бира от плексиглас ако ставаше - всички щяха да са финансови леонардовци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
.... 2029...
Как па не ви омръзна тая игричка ? Егати безделниците /
И кво си мисли, че ще постигне като плямпа една и същ глупост?
Те модераторите са за бой, ама си го заслужават опустелия форум.
Който го мързи да плеви навреме - ще жъне само бурени подир.....
- 1 like
Коментар
-
Мечтиииии!
Само да ти припомня, че аз продадох, защото трудно намирах наематели, а цените на имотите скочиха до небесата!
Мои познати все още търсят наематели, а доста от заключените имоти тепърва ще излизат на наемния пазар!
Не мисля, че е интересно да те занимавам със себе си, но явно си любопитен... аз не плащам наем!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Това че твоя още не са го вдигнали не значи че за всички е така
но както каза ти бъди малко по търпелив по някога при вдигането на наемите има известен времеви лаг но рано или късно се случват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аааа аз съм изключително търпелив вече 6 години го чакам този срив що да не почакам още 6 е я 2029-та къде е
Коментар
-
Отново голи твърдения без никаква подкрепа. Ако искате хората да ви повярват бъдете малко по аналитични!
но както каза ти бъди малко по търпелив по някога при вдигането на наемите има известен времеви лаг но рано или късно се случват
Коментар
-
Имай малко търпение, при нас има времеви лаг. И 2008 така беше, нещат, нещат, че като хукнаха и само надолу, няма спиране!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
още по-лошо.
наемите са нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И извода е ???
Балоните гръмнаха а в София цените нещат и нещат да падат гадовете проклети
наемите са нагоре.препоръка е