IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизмът изтънява все повече.......
    Last edited by RUBLA; 08.03.2023, 19:25. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
      Одеве четох един коментар че 80% от съществуващите под една или друга форма долари са се появили в последните 2г.

В същият коментар човека каза това дето аз ви разправям, че това е причината за инфлацията и че докато тези пари са все още тук лихвите няма да решът проблема с инфлацията

Тук влизаме в зоната на конспирациите но аз отдавна си мисля че ако пандемията имаше някаква цел то е точно това да се намери повод за зверско печатене и да се предизвика инфлация

А вие си му се радвайте на Джеромката лошо няма и аз му се радвам щото гледам че FTSE-то е тръгнало най после на долу
      Твоите блянове ще приключат скоро, с Пачангата много обичате да се самозалъгвате!

https://www.investor.bg/a/540-danats...nite-byudzheti

​​​​​​​ ЕК се завръща към по-строгите правила за националните бюджети

Коментар

• Одеве четох един коментар че 80% от съществуващите под една или друга форма долари са се появили в последните 2г.

В същият коментар човека каза това дето аз ви разправям, че това е причината за инфлацията и че докато тези пари са все още тук лихвите няма да решът проблема с инфлацията

Тук влизаме в зоната на конспирациите но аз отдавна си мисля че ако пандемията имаше някаква цел то е точно това да се намери повод за зверско печатене и да се предизвика инфлация

А вие си му се радвайте на Джеромката лошо няма и аз му се радвам щото гледам че FTSE-то е тръгнало най после на долу

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Айде пак Радини вълнения какво става в САЩ и Европа. Те лихвите вече ги вдигат цяла година и пак ефекта е минимален. На какво се надявате. Евентуално банките в България да вдигнат лихвите след година и също ефекта да е минимален? Или се надявате на някакви неопределени последващи действия на компетентно БНБ или на правителство загрижено за инфлацията?

Изясненете си моля първо за вас какъв е мечтания сценарии за България. Защото в момента банките в българия под зоркото око на БНБ въпреки всички ранни предизвестия че кредитирането трябва да спре, те раздават като луди. После ще ги спасявате със депозитите си. Обяснявал съм механизма миналата седмица.
          Аз нямам мечтан сценарии, пиша само какво ще стане и то се случва! Писах преди време, че излизането от тази ситуация ще е само с тежка рецесия и на ФЕД няма да им мигне окото и това вече е в ход! Банките в България си мислят, че с високите такси ще задържат парите на хората, но отново ще останат изненадани! От БНБ отдавна са притеснени, ЕЗ беше химера, но те го разбраха едва сега...и по това съм писал! Банките ще бъдат принудени да се конкурират за депозити и тогава ще стане страшно, но отново най-прекарани ще бъдат кредитополучателите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
            Откога ви пее пилето? Става страшноооооо!!!

https://www.investor.bg/a/538-pazari...ot-ochakvanoto
            Пауъл: Лихвените проценти вероятно ще бъдат увеличени повече от очакваното
            Айде пак Радини вълнения какво става в САЩ и Европа. Те лихвите вече ги вдигат цяла година и пак ефекта е минимален. На какво се надявате. Евентуално банките в България да вдигнат лихвите след година и също ефекта да е минимален? Или се надявате на някакви неопределени последващи действия на компетентно БНБ или на правителство загрижено за инфлацията?

Изясненете си моля първо за вас какъв е мечтания сценарии за България. Защото в момента банките в българия под зоркото око на БНБ въпреки всички ранни предизвестия че кредитирането трябва да спре, те раздават като луди. После ще ги спасявате със депозитите си. Обяснявал съм механизма миналата седмица.

Коментар

• Откога ви пее пилето? Става страшноооооо!!!

https://www.investor.bg/a/538-pazari...ot-ochakvanoto
              Пауъл: Лихвените проценти вероятно ще бъдат увеличени повече от очакваното

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                Малко висш пилотаж за форумните анализатори - [ATTACH=CONFIG]n4035937[/ATTACH]
                .Замислете се какво сте правили 80-е години на миналия век - какво сте потребявали, къде сте живели, защото скоро ще си го припомним.
                За някои няма да има разлика. И 80те години и сега все са си в детските стаи.

Коментар

• Малко висш пилотаж за форумните анализатори -
                  Click image for larger version

Name:	88.JPG
Views:	1
Size:	34.2 КБ
ID:	4035937

Джокер - Надписът в червено.

PS: The 2-year Treasury yield jumped to 4.97%.

The market expects the Fed will raise rates another quarter of a percentage point in March and May, and the rate to reach above 5.2% later in the summer.

Замислете се какво сте правили 80-е години на миналия век - какво сте потребявали, къде сте живели, защото скоро ще си го припомним.
                  Last edited by unimog; 07.03.2023, 18:31.

Коментар

• ... и бай Джером не прощава ...
                    Last edited by Julius_BG; 07.03.2023, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лоша работа, наемите и те са в балон
                      Барабар с инфлацията, но 2 пъти по-малък.

Click image for larger version

Name:	33.JPG
Size:	24.6 КБ
ID:	4035932
                      Last edited by unimog; 07.03.2023, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков

Това алчните хазяи сте за разстрел бре. Прав е кольо: революция и секвестиране.
                        повечето наематели са мултимилионни акционери
                        някои дори управляват чуждестранни компании чрез доверени хора
                        други притежават десетки байхойни
                        грехота е да не им дигнеш наема с едни 10-тина %
                        и без това след 3 месеца са вече на под пазарен наем
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Гледай Трайчо! Човека ти го е оцветил...
                          лоша работа, наемите и те са в балон
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4035879[/ATTACH]
                            Гледай Трайчо! Човека ти го е оцветил...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	33.JPG
Size:	26.0 КБ
ID:	4035879

Коментар

• Коментар

Working...
                                X