Оптимизмът изтънява все повече.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеОдеве четох един коментар че 80% от съществуващите под една или друга форма долари са се появили в последните 2г.
В същият коментар човека каза това дето аз ви разправям, че това е причината за инфлацията и че докато тези пари са все още тук лихвите няма да решът проблема с инфлацията
Тук влизаме в зоната на конспирациите но аз отдавна си мисля че ако пандемията имаше някаква цел то е точно това да се намери повод за зверско печатене и да се предизвика инфлация
А вие си му се радвайте на Джеромката лошо няма и аз му се радвам щото гледам че FTSE-то е тръгнало най после на долу
https://www.investor.bg/a/540-danats...nite-byudzheti
ЕК се завръща към по-строгите правила за националните бюджети
Коментар
-
Одеве четох един коментар че 80% от съществуващите под една или друга форма долари са се появили в последните 2г.
В същият коментар човека каза това дето аз ви разправям, че това е причината за инфлацията и че докато тези пари са все още тук лихвите няма да решът проблема с инфлацията
Тук влизаме в зоната на конспирациите но аз отдавна си мисля че ако пандемията имаше някаква цел то е точно това да се намери повод за зверско печатене и да се предизвика инфлация
А вие си му се радвайте на Джеромката лошо няма и аз му се радвам щото гледам че FTSE-то е тръгнало най после на долу
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Айде пак Радини вълнения какво става в САЩ и Европа. Те лихвите вече ги вдигат цяла година и пак ефекта е минимален. На какво се надявате. Евентуално банките в България да вдигнат лихвите след година и също ефекта да е минимален? Или се надявате на някакви неопределени последващи действия на компетентно БНБ или на правителство загрижено за инфлацията?
Изясненете си моля първо за вас какъв е мечтания сценарии за България. Защото в момента банките в българия под зоркото око на БНБ въпреки всички ранни предизвестия че кредитирането трябва да спре, те раздават като луди. После ще ги спасявате със депозитите си. Обяснявал съм механизма миналата седмица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеОткога ви пее пилето? Става страшноооооо!!!
https://www.investor.bg/a/538-pazari...ot-ochakvanoto
Пауъл: Лихвените проценти вероятно ще бъдат увеличени повече от очакваното
Изясненете си моля първо за вас какъв е мечтания сценарии за България. Защото в момента банките в българия под зоркото око на БНБ въпреки всички ранни предизвестия че кредитирането трябва да спре, те раздават като луди. После ще ги спасявате със депозитите си. Обяснявал съм механизма миналата седмица.
- 1 like
Коментар
-
Откога ви пее пилето? Става страшноооооо!!!
https://www.investor.bg/a/538-pazari...ot-ochakvanoto
Пауъл: Лихвените проценти вероятно ще бъдат увеличени повече от очакваното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеМалко висш пилотаж за форумните анализатори - [ATTACH=CONFIG]n4035937[/ATTACH]
.Замислете се какво сте правили 80-е години на миналия век - какво сте потребявали, къде сте живели, защото скоро ще си го припомним.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Малко висш пилотаж за форумните анализатори -
Джокер - Надписът в червено.
PS: The 2-year Treasury yield jumped to 4.97%.
The market expects the Fed will raise rates another quarter of a percentage point in March and May, and the rate to reach above 5.2% later in the summer.
Замислете се какво сте правили 80-е години на миналия век - какво сте потребявали, къде сте живели, защото скоро ще си го припомним.Last edited by unimog; 07.03.2023, 18:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лоша работа, наемите и те са в балон
Last edited by unimog; 07.03.2023, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Това алчните хазяи сте за разстрел бре. Прав е кольо: революция и секвестиране.
някои дори управляват чуждестранни компании чрез доверени хора
други притежават десетки байхойни
грехота е да не им дигнеш наема с едни 10-тина %
и без това след 3 месеца са вече на под пазарен наемпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Гледай Трайчо! Човека ти го е оцветил...препоръка е
- 1 like
Коментар
-