Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНякой знае ли каква част от икономиката е свързана с НИ (строителство, мебели и т.н.) ?
Голяма!
И винаги надуването (и респ. пукането) на балони във въпросния сектор вкарва икономиката в рецесия.
Затова е важно и следенето им...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве може би няма, но едва ли на такива кочини като тази им искат 100 000 евра.Last edited by segato; 15.03.2023, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Да бе, вярвайте им , че има вили по 40-60к. Във Франция, като навсякъде, има имоти , които са на ниска цена защото са в слабо населен район. И в БГима села с по 3-ма старци, къщите са без пари, но кой би се впечатлил от това ? Това разделяне на лагери, понижители-повишители, явно стана и в медиите. Труд много ме дразнят като пускат всяка седмица статия за ръста на продажбите на имоти. Все едно имат човек , който няма да си вземе заплатата ако не не пусне статия за положителен ръст, та ако ше да е на най-безумната категория имоти, нещо от рода на "скок в продажбите на имоти с тоалетни на двора". Айде, Петьо сигурно има пари в имоти, опитва се да ги запази. Сега обаче се появяват и такива, които говорят абсолютни глупости като тази за вили по 40к във Франция. Всеки момент очаквам да почнат да мелят и за къщите по 1 евро в Италия, дето всички разбраха , че нито са къши , нито са по едно евро.
Що се касае за имотите в София, още Април-Май миналата година Ви казах , че е безумие да има имоти с близки цени в София и на Фрренската Ривиера. Пуснах линкове към имоти в Ница, които макар и не в топ кварталите, си бяха на добри места и бяха съзимерими с имотите около НДК. Естествено с малки разлики, като например, че на имотите около НДК , в голямата си част им трябва основен ремонт, нямат асансьор и достъп до гараж, докато в Ница цените бяха за обитаеми жилища. Тогава големите форумни експерти изкараха от 9 кладенца вода за cost of living и какви ли не простотии. Сега какво се оказа, нумбео не били баш за такива сметки и в София по-евтини са кажи речи само цигарите а има и стоки, като млечните продукти , които са 20% по-скъпи. Аз имам роднини и приятели в България и се надявам да съм лош пророк, но с този манталитет "ние всичко си знаем" проблемите едва започват и въобще не говоря за имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Шейховете категорично отказаха, американците са готови да влязат, на не е ок за геносеншафта. Чакаме!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ехееее, кога ще ни стигнат Франция или Испания.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...usa&f1=2&fe7=1
Що се касае за имотите в София, още Април-Май миналата година Ви казах , че е безумие да има имоти с близки цени в София и на Фрренската Ривиера. Пуснах линкове към имоти в Ница, които макар и не в топ кварталите, си бяха на добри места и бяха съзимерими с имотите около НДК. Естествено с малки разлики, като например, че на имотите около НДК , в голямата си част им трябва основен ремонт, нямат асансьор и достъп до гараж, докато в Ница цените бяха за обитаеми жилища. Тогава големите форумни експерти изкараха от 9 кладенца вода за cost of living и какви ли не простотии. Сега какво се оказа, нумбео не били баш за такива сметки и в София по-евтини са кажи речи само цигарите а има и стоки, като млечните продукти , които са 20% по-скъпи. Аз имам роднини и приятели в България и се надявам да съм лош пророк, но с този манталитет "ние всичко си знаем" проблемите едва започват и въобще не говоря за имоти.Last edited by segato; 15.03.2023, 17:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Същият като на фалиралите банки. Купуват ДЦК, а после идват нови ДЦК с други лихви и старите стават вечно твои.
добавка: ... пъпеш, ти между корпоративен и държавен дълг правиш ли изобщо разлика.
Кой купува/кой визираш?/,като комуникираш обяснявай какво имаш в предвид за да може и хората да те разберат ,за какъв вди ДЦК даваш пример ?
Така на ангро някой ше си направи грешни изводи ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
с размазването на CS тепърва ще има драми
нещо се пропуска - този път правителството каза, че ще гарантира депозитите за да няма масови банкрънове, НО банките не се бейлаутват, а се затварят най-безкомпромисно.
В момента чакат да видят дали Кредисуис няма да ги спасят Швейцарците - ако ги спасят ще хвърчат шапки и пазарите са зелени... като гледам как са ги сгънали...нз
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Същият като на фалиралите банки. Купуват ДЦК, а после идват нови ДЦК с други лихви и старите стават вечно твои.
добавка: ... пъпеш, ти между корпоративен и държавен дълг правиш ли изобщо разлика.
При тебе понеже си алчен гледаш големите проценти на корпоративния ,а я обясни за държавния и местния дълг който е обезпечен от държавата пак според регионалното управление на съответната страна ?
Давай де ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4039922[/ATTACH]
нещо се пропуска - този път правителството каза, че ще гарантира депозитите за да няма масови банкрънове, НО банките не се бейлаутват, а се затварят най-безкомпромисно.
В момента чакат да видят дали Кредисуис няма да ги спасят Швейцарците - ако ги спасят ще хвърчат шапки и пазарите са зелени... като гледам как са ги сгънали...нз
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Терзийчо ,я обясни какъв е проблема ?Накратко де ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
terziеv
Junior Member Днес, 14:57
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Човек това е доста опортюнистично, дори за теб
Окастрих малко неща тия дни... ама май по-добре да ги държа под дюшека.
Но дълг реално не съм търгувал и ще се радвам на акъл!!!/ТОЙ НЕ Е ТЪРГУВАЛ И НЕ ЗНАЕ ,НО ИНАЧЕ КОНСТАТИРА !!./В същото време се и интересува ??wtf?? Освен фалит, някакви други рискове? /нали си разбирач,я дай да видим какви са рисковете ,за кой ,кога за какво ?Преди година и нещо, кога почнах малко с привилигировани, настъпих една мина. Много различните емисии и едната ми я изкупиха на куца цена. За жалост при мен бая неща са на проба грешка.!!!!!!!!!!!!ха ха
добавка: и няма ли накрая някой да се самоубие или да духне към Филипините поне. Чичо Улрих скоро ще се реди за социал. Сложил съм поръчка от 2 цента за петък CS >1,9 в гущери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
човекът чете и се интересува
дребнотемия и мишкуване е оставил на други
повече въпроси нямам и нямам интерес от още разяснения
какво прави или не прави и тнпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар