If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брат, стига спами. Отивай си в темата за биткойн. От последните две страници половината постове са твой реклами на финансови пирамиди
Ха-хах.... Неее, не........
Човекът е пазител на традициите по Тодоровден (кушиите)
Неговото конче тамън е набрало инерция, не я убивай, молим те, сакън!
Все пак тук сме и да се разпускаме малко, не е задължително инвестирането да е скучно.
По принцип банковия сектор отдавна не е "моя" сектор. Това с ЦС си беше изключение.
Интересно ми беше да видя процеса (и най-вече при какви съотношения ще ги конвертират в ЮБС).
А такива неща предпочитам да науча от 1-ва ръка, а не чрез преразказно /дори и да ми струва пари/.
Затова реших да нагазя (пак) в тия води.
Редакция:
Комшиите по дуплекса какво правят - бутат ли темата?
Моят приятел с алуминиевата шапчица пише ли?
Я, чакай да погледна!
...... да, скука......
Туй бетер от оня шиткойн Тералуна (или нещо такова беше, вече забравих), дет се спихна преди 2 месеца.
По принцип банковия сектор отдавна не е "моя" сектор. Това с ЦС си беше изключение.
Интересно ми беше да видя процеса (и най-вече при какви съотношения ще ги конвертират в ЮБС).
А такива неща предпочитам да науча от 1-ва ръка, а не чрез преразказно /дори и да ми струва пари/.
Затова реших да нагазя (пак) в тия води.
Редакция:
Комшиите по дуплекса какво правят - бутат ли темата?
Моят приятел с алуминиевата шапчица пише ли?
Я, чакай да погледна!
Хахаха.... аз тоя скрийншот да не съм си го измилисл.... преди 10 мин. беше толкоз 16$!
Рефрешвам бря.... ама по принцип друго гледам в момента.
Само пътьом минах през банковия сектор.
Хахаха.... аз тоя скрийншот да не съм си го измилисл.... преди 10 мин. беше толкоз 16$!
Рефрешвам бря.... ама по принцип друго гледам в момента.
Само пътьом минах през банковия сектор.
Коментар