If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия темички що не си ги дискутирате в темата за коня?
Предполагам и чичко гугъл ще извади някой и друг резултат как се попълва ГДД по отношение на коньо?
п.п.
Единственото, което за мен би представлявало интерес е въпросния ти биткойн-акаунт не вади ли годишни справки за активността, като нормалните брокери? Няма ли извлечения за покупки, продажби, дати, суми, резултат и прочее, които се прилагат към Год. декларация? Или викаш всеки мафиот си плаща 10% данък и легализира "вся и всё"? И друго което би ме заинтригувало - дава ли акаунта изобщо възможност да си настройваш сам Метода на себестойност (ако ми разбираш въпроса) или бачкаш винаги на 'средна'?
Ако вкараш през криптомат да речем 100 к в криптопортфейла и след това ги декларираш като печалба от сделки с криптовалута искат ли подробности за това как си ги спечелил или може да си ги легализираш без проблем?
Еее ти питаш за "полусиви" схеми.
Криптотърговията е напълно легална в Бг, има си и раздел в Гдд където си ги декларираш и си ок.
Колкото до ктб, който не е ял банкстерското дрЪво, той не може да оцени Биткойн.
Ако вкараш през криптомат да речем 100 к в криптопортфейла и след това ги декларираш като печалба от сделки с криптовалута искат ли подробности за това как си ги спечелил или може да си ги легализираш без проблем?
Ааа благодаря. Не са за мен такива схеми.
Предпочитам легални 90% от наем и 10 % платени данъци към държавата.
Искам да спя спокойно и с гордост да си показвам ГДД и какви данъци съм платил , а не да мишкувам от битомат на битомат с качулка и черни очила за да преведа 3-5000лв и да ми вземат комисион.
Абе ти се наигра с КТБ и другата, сега пак си се набълбукал. Не е ли време да си седнеш на Дто:-)
Еее ти питаш за "полусиви" схеми.
Криптотърговията е напълно легална в Бг, има си и раздел в Гдд където си ги декларираш и си ок.
Колкото до ктб, който не е ял банкстерското дрЪво, той не може да оцени Биткойн.
Има различни битомати, можеш да правиш множество транзакции по 3~5 к лв без верификация, разбира се срещу комисион.
P2p както казах, също има комисион и там никой не те снима, но трябва познВаш някой с червени очички.
Ааа благодаря. Не са за мен такива схеми.
Предпочитам легални 90% от наем и 10 % платени данъци към държавата.
Искам да спя спокойно и с гордост да си показвам ГДД и какви данъци съм платил , а не да мишкувам от битомат на битомат с качулка и черни очила за да преведа 3-5000лв и да ми вземат комисион.
Абе ти се наигра с КТБ и другата, сега пак си се набълбукал. Не е ли време да си седнеш на Дто:-)
2-3 час по-рано написа: 1. През криптомат, наълно анонимно до 5к лв. Над тази сума скан на лична карта.
2. P2P срещу 1.5~4% комисионна (според държавата).
сега нещата се спекоха и стана до 3~5 к лв и има и комисионна
Накрая ще излезе, че те снимат и сканират и не е 100% анонимно...
Извода за мен, че коня е спънат.
Къде се спекоха? Има различни битомати, можеш да правиш множество транзакции по 3~5 к лв без верификация, разбира се срещу комисион.
P2p както казах, също има комисион и там никой не те снима, но трябва познВаш някой с червени очички.
Даваш кешовицата и получаваш на твоя криптопорфейл равностойността в крипто (- малък комисион). В Битоматите можеш да вкараш кеш и да получиш на портефела си крипто - също анонимно, до 3~5 к лв.
2-3 час по-рано написа: 1. През криптомат, наълно анонимно до 5к лв. Над тази сума скан на лична карта.
2. P2P срещу 1.5~4% комисионна (според държавата).
сега нещата се спекоха и стана до 3~5 к лв и има и комисионна
Накрая ще излезе, че те снимат и сканират и не е 100% анонимно...
Коментар