Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
-
vabo_2008
Не разбира се , дадена е под наем - ефтино 500Last edited by supertrader; 21.07.2011, 22:19.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАми аз имам много имоти , мога да те бия по главата от тук до Владивосток.. с тях пък ти искаш да им падат цените - ееееее. Скрий се !!!!!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Ето, вече и статии пишат за троловете: 500 лв. за професионален трол
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=972860
Инвестор, на тукашните тролове колко им цакате? Или ще кажете, че само в сайтовете за запознанства имате наети ботове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеРазходка в и около НДК ?! Това звучи кат´ висок социален статус.
"На еНДиКа"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеАз не мисля така. Вярно е, че винаги през лятото се вдигат цените на НИ ей така с 5%, защото е лято и да се пробва да се хване порива, но покупката на жилище не е импулсивна (или поне от 2009 насам не е ) и хората внимателно следят цените и си договарят изгодни оферти. Според мен ще има спад с поне 2% в цените на реално сключените сделки.
Винаги са се купували по-малки жилища и техния процент спрямо общия брой ще се запази и сега. Не мисля, че този фактор ще окаже голямо влияние.
Да, така е, тук си много прав. Колкото по-голям става един имот, толкова повече му пада цената за кв.м.
По НСИ прогнозирам за софия спад от 2% до 5%, за Варна от 5% до 8%. Разправят, че братушките се усещат, че Варна не е най-доброто място по черноморието и Варналии не намалят цени, а се правят на тарикати, и братушките се оглеждат за по-изгодни оферти и по-хубави места на друго място. Друго място - разбирай на южното черноморие или още по на юг, в Гръцко
Като краен извод - докато не се оправят нещата с Гърция и останалите страни от ЕС, които имат проблеми с държавния дълг, с кредитирането нещата няма да тръгнат както преди. А няма ли кредитиране - няма и ръст на НИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз се наемам - Q3 2011 цената по НСИ за София ще е с около 3-5% по висока от Q2 2011.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПричина - вече се купуват по-малки жилища (банковото кредитиране се пораздвижи, но не се отпускат големи суми),
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа средната цена на един малък апартамент винаги е по-висока от тази на един 3-стаен.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТи какво прогнозираш, ама по НСИ, а не по ЧСИ:
Като краен извод - докато не се оправят нещата с Гърция и останалите страни от ЕС, които имат проблеми с държавния дълг, с кредитирането нещата няма да тръгнат както преди. А няма ли кредитиране - няма и ръст на НИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеИвко ивкоо, много си зле брат!
Не знам какъв бизнес имаш, но има продавачи, които правят оборот и такива които нищо не могат да направят, пък било то и във фантастико!
На НДК се разхождат само хората, котито не живеят в СФ
явно има елемент на украса в написанотот от тебLast edited by Peter(Petar); 19.07.2011, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеИвко ивкоо, много си зле брат!
Не знам какъв бизнес имаш, но има продавачи, които правят оборот и такива които нищо не могат да направят, пък било то и във фантастико!
явно има елемент на украса в написанотот от теб
А за това, че в НДК се събират несофиянци е МИТ... 95% са си баш чисти Софиянци.
Не придошли, като мен.. А кореняци...
Но, както и да е. Хората които не са от София само я псуват, но всички искат да дойдат в столицата. Тоав е публична тайна, дето се вика...
А за работниците и изпълнителските длъжности... Няма незаменими хора... Колкото по-бързо го осъзнаят хората... Толкова по-малко главоболия ще имат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеГруйчо... Очевидно е че съм пресилил малко нещата, но реалноста не е много далеч. А дали тиквата или съсела ше е на власт не ме интересува... Само да не е е мазния г*й с бемката...
И не ми обяснавай. че продавача или касиера във Фантастико или Техномаркет не за заменими... Заменими са стой та гледай...
А ще те успокоя ли ако ти кажа, че имота, който съм купил се е обезценил с около 15-20%... Е, но нали си живея в него от доста време и ми е гот, а и нямам намерение да го продавам, нямам и кредити... А и мацката се кефи, като я водя на НДК, а после й развея баданарката...
Нито съм инвеститор, нито бизнесмен... Но апартамент си купих там където исках при това без кредит. И ми е много гот...
А какво говорят клошарите чакащи апартаментите станат по 100-200 Евро не ме интересува... Има ги навсякъде...
явно има елемент на украса в написанотот от теб
Коментар
Коментар