If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И какво излезе сега ?
Цяла година кампания по ипотечни кредити, а всяко тримесичие с нове 2-3% надолу.
Абе въобще много "устойчив" беше оня ръст до 2008, а "платото" много стабилно излезе.
тя нали беше без прозорци нещо такова може и да бъркам отдавна говорехме....ти си имен от какво почнах да говоря с теб се убедих в това////////това е единственото нещо от което завиждам на хората .защото умен се разждаш не може да станеш........за залост аз не съм не че съм и глупав де...но не съм и умен за жалост
Ва. Бо. Досещам се от къде идва името.... Най-големият!
Там има голямо търсене под наем , но за без пари ! Има прозорци и спартанско обзавеждане , но е отдалечена "барака - бунгало" и наема е фиктивен.Не съм умен , просто действам според обстоятелствата - тежки времена настават - хипер - мипер инфлация. Янките не прощават от там ще тръгне за съжаление , , но както са казали сторите хора - Мечката като играе , играе наред !
тя нали беше без прозорци нещо такова може и да бъркам отдавна говорехме....ти си имен от какво почнах да говоря с теб се убедих в това////////това е единственото нещо от което завиждам на хората .защото умен се разждаш не може да станеш........за залост аз не съм не че съм и глупав де...но не съм и умен за жалост
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар