IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте пример за честно забогатял в България бизнесмен !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Дайте пример за честно забогатял в България бизнесмен !

Първоначално изпратено от feniks123
    Няма анкета , за да не ви налагам имена !
    Интересно ще е да споделите според вас ( ако не ви е страх ) има ли българин , който е започнал бизнес от нулата и честно е преуспял ! Без куфарчета с партийни пари , без да е следствен за измами и делавери , без кредитни милионери ! Напишете името на бизнесмена и с какво се занимава !
    Ще дам един обратен пример - Васил Божков . Не знам как е забогатял , но съм чувал версии , които го определят към криминално забогателите ! Не знам с какво се занимава , освен когато държеше ЦСКА ! Най-фрапиращото е , че този човек или по-точно негова фирма ми дължи 100 лв. вече повече от година !
    Вие сте !
    Герги Жгумов ..... бивш директор на завод Биовет ....... БИВШ защото е бил чистен и коректен .
    Да си заведеш децата на Лов и да ти наебът кучето

Коментар

• Първоначално изпратено от feniks123
      Първоначално изпратено от ssonyy
      Първоначално изпратено от badboy333
      Ясно,тук е зоната за избиване на комплекси на IVO_,който стана feniks123!!!
      Иво се превърна в красив феникс !

Хубава шега , но кой е Иво ?
      Спокойно майна,няма как да го знаеш IVO_,ти си новобранец!
      Той спря да пише,откакто ти почна !
      Само си приличате по реториката .... пък и той пишеше в темата за Кремиковци... !
      Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Това го няма никъде в света.За да забогатее някой ,доста други трябва да обеднеят.Това само по себе си обстоятелсво,едва ли ще е честно според обеднелите.Иначе като забогатее човек може да си позволи лукса да е честен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
          Първоначално изпратено от badboy333

Хубава шега , но кой е Иво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
            Великодушно ти прощавам за грешките , които допускаш , защото явно това е твоя стил ! Много говориш , навсякъде се вреш . от всичко разбираш , често грешиш , но и лесно се извиняваш ! Когато не ти отърва заплашваш със физическа саморазправа, хвалейки се със внушителните си размери и титанична сила ! Не ми е интересно да търся какви са подбудите ти , но си познат персонаж , до болка познат ! Последното , което ще ти кажа , че ако търсиш някой на който да си изкараш често спохождащото те мрачно настроение - аз не съм човека ! Дано си ме разбрал !

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333

Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Ясно,тук е зоната за избиване на комплекси на IVO_,който стана feniks123!!!
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Да помогна с каталог
                  http://milionerite.com/index.php?opt...tent&Itemid=57
                  Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Много правилно го е казал be_gogle!!!

Браво!!! Едно доста смислено и обосновано мнение!!!

Първоначално изпратено от be_google
                    Първоначално изпратено от Forix Master
                    Според мен, инвестиралите между 50-100-250К от eсен'08 насам имат реални шансове в близките 1-2 години да увеличат с трицифрен % капитала си - надявам се и аз! Има и риск, ако ББ ни се натресе за нещо повече от кмет ... вижте как 90% от десните реагират злобно и като зомбирани срещу капиталовия пазар - подозирам не е случайно!
                    има шанс да да изядеш един голям кур в гъза мръсен комунист маика ти проста
                    неграмотно и невъзпитано същество!
                    предполагам си жена, очарована от ББ!
                    Именно арогантността е нещото, заради което Герб ще претърпи катастрофа още преди самите избори!
                    10% загуби заради Чикаго, още 10% заради арогантност ... остават 5% - ако избирателната активност е слаба ... ще си кметува още 2-3 месеца след изборите, след което ще трябва да подаде оставка и СОФИЯ- столицата на държава от ЕС ще си избере работещ кмет
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не става дума за политика ,но смятам че в момента властта залага капани за ББ и ако дойде на власт ще му спретнат активно мероприятие ! Нищо чудно на есен да има предсрочни избори след провала и резкия спад на доверие в Герб ! Всичко много добре са го измислили , дори в редиците на партията му се внедрили свои хора , които да се отцепят когато им се даде знак ! Така постъпиха и с втория мандат на царя !

Коментар

• Цялата държава се е бъгнала!Източва се всичко и от всякъде,особено до изборите ще бъде като за последно!Няма един осъден!Гледайте довечера Мургина и ще разберете че е последната девица в бг!А на дребни и средни им скъсват задника от данъци!Е идва и Видов ден!Много от вас се смееха на един колега за решението му да си държи парите в трезор.Идва времето когато той ще ви се смее!Наближава момента в който ще лъсне голият гъз на цялата държавата!Лошото е че отново ще го отнесем всички ние!
                        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от feniks123
                          Първоначално изпратено от polki
                          първо да уточним какво се разбира под "забогатял" , че е доста разтегливо понятиие
                          Какво е забогатял ? Ти ме уби ! Няма да ти изнасям лекция ( струва пари ) , но ще ти обясня накратко ! Ясно е , че от заплата не става да се замогнеш !
                          Забогатял е човек , който преди е живял в 68 кв. панелка в Люлин и е карал очукана Лада 1500 на 10 г. , а сега живее в къща за 300 000 лв. в Банкя , има няколко коли и джипа , яхта , почти през ден е в чужбина , жена му изобщо не работи ( мота се по бутици, масажи и т.н. ) , децата му учат в елитни западни университети , има вила на морето , любовница ( депутатска съпруга ) ... е това е ! Всичко е купил с пари изкарани от бизнес - в смисъл не е реститут , няма богати роднини , не е бил във властта ( много важно условие ) , няма 100 млн.кредити , не е бил директор на държавно предприятие ! Това е - на ти безплатно обяснение !
                          феникс123, много "интересно" определение си дал за "забогатял бизнесмен". от едрия бизнес едва ли има честно забогатели, но от малкия и средния аз лично познавам мнозина. хора, които са се усетили навремето и са рискували, а рискът в последствие им се е отблагодарил. под честно забогатял, разбирам: без партийни куфарчета, без измамни схеми, без забранени бизнеси (наркотици, проституция), без точене на ДДС, без държавна протекция и подмолно спечелени държавни поръчки. за спестени данъци и осигуровки не съм склонен да се обвинява някой - и аз да можех и аз щях да си ги спестя. какъв е смисъла да плащам по близо 100лева само за здравни осигуровки всеки месец и накрая да ми искат 2 бона за кръстна връзка под масата, която по принцип се признава и поема от здравната каса. 50-60% от парите ни за ЗО и ДЗПО отивам само за заплати на цялата "армия" от чиновници на здравната каса и ПФ, а не реално за услугите, за които си плащаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forix Master
                            Според мен, инвестиралите между 50-100-250К от eсен'08 насам имат реални шансове в близките 1-2 години да увеличат с трицифрен % капитала си - надявам се и аз! Има и риск, ако ББ ни се натресе за нещо повече от кмет ... вижте как 90% от десните реагират злобно и като зомбирани срещу капиталовия пазар - подозирам не е случайно!
                            неграмотно и невъзпитано същество!
                            предполагам си жена, очарована от ББ!
                            Именно арогантността е нещото, заради което Герб ще претърпи катастрофа още преди самите избори!
                            10% загуби заради Чикаго, още 10% заради арогантност ... остават 5% - ако избирателната активност е слаба ... ще си кметува още 2-3 месеца след изборите, след което ще трябва да подаде оставка и СОФИЯ- столицата на държава от ЕС ще си избере работещ кмет

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google

Коментар

• Тази криза ще отсее всичко!!!Ще се види кой как е забогатял!!!

Коментар

Working...
                                X