IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво знаете за СИРИУС БИЛД 2 ООД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опровержение

Фирма Сириус Билд 2 със собственици Салвадор Владимиров Борисов и Радослав Велков, може да имат много положителни качества и постижения, но специалността строителство им куца много. Имат построени два блока в Дружба 2 на бул. Копенхаген 23. Същите са под всякъква критика, като се има предвид качеството. Непрекъснати течове от щранговете в баните.Тръбите не са хванати със скоби за всеки етаж, както би трябвало да бъде. Дебелина на стените 6 см.между апартаментите. Човек живее смисълта, че никога не е сам, защото по всяко време се знае какво се случва в съседите. Дограмата духа от всякъде, особено при по- силен вятър.Течове в подземния паркинг поради спестяване на материали и некачествено полагане на настилка и хидроизолаций.Настилката около блоковете е цялата изронена Има помпи за подпочвените и дъждовни води, които често се развалят и се наводнява. До момента в който се ухажват новите клиенти и нищо неподозиращи от проблемите на строителството, на новите купувачи им се представят нещата за бъдещо живеене в дадените блокове, че всичко е идеално, че има място за паркиране на колите във вътрешното пространство, след което се оказва че няма, защото се монтират скоби за парко места, тъй като Господата не могат да си продадат магазините и всички трябват да си търсят места за паркиране пред други блокове. Не мисля, че това се казва изгодна инвестиция за желаещите да направят такава.

Коментар

• Да исках да проверя дали имат и други сгради в други райони и по-точно в Младост и излезе този форум. Много ми е интересно как може да има хиляди форуми за това да оплюваме работата на едни или други, но щом реши човек да каже нещо положително веднага се търсят някакви подбуди. Човек трябва да си търси правата с факти и доказателства, а не с празни приказки и теории. Всеки има право на избор. Аз съм направил моя.

Коментар

• Първоначално изпратено от optional Разгледай мнение
        трябваше да допълниш:
        толкова съм доволен, че реших да потърся нещо за фирмата и попаднах на тема отпреди 7 месеца, та реших специално заради това да се регистрирам във форума на Investor.bg и да ви просветля.
        а може би ще е полезно и да кажеш каква ти е роднинската/приятелска връзка с фирмата

Коментар

• Първоначално изпратено от veliko_velikov Разгледай мнение
          Здравейте и от мен.
          Чета и не мога да повярвам, че споделяте толкова неприятни изживявания с тази фирма. Не мога да коментирам случая на MAKSIM, но мога да споделя това което се случи с мен. Преди около година се спрях на тяхната сграда в Дружба. Със съпругата ми харесахме апартамент, който по-късно закупихме. Всичко по закупуването мина бързо, организирано без спънки и недоразумения. Мога да кажа само, че там работят професионалисти. Факт е, че тяхната сграда е една от малкото в района, която е завършена, с разрешение за ползване, при това с много високо качество (не само на материалите, които използват). Щастливи сме, че се спряхме точно на тях, а не сме от "късметлиите" заложили на поредната фирма, незавършила или замръзила за неопределено време своята сграда.
          трябваше да допълниш:
          толкова съм доволен, че реших да потърся нещо за фирмата и попаднах на тема отпреди 7 месеца, та реших специално заради това да се регистрирам във форума на Investor.bg и да ви просветля.

Коментар

• Сириус Билд

Здравейте и от мен.
            Чета и не мога да повярвам, че споделяте толкова неприятни изживявания с тази фирма. Не мога да коментирам случая на MAKSIM, но мога да споделя това което се случи с мен. Преди около година се спрях на тяхната сграда в Дружба. Със съпругата ми харесахме апартамент, който по-късно закупихме. Всичко по закупуването мина бързо, организирано без спънки и недоразумения. Мога да кажа само, че там работят професионалисти. Факт е, че тяхната сграда е една от малкото в района, която е завършена, с разрешение за ползване, при това с много високо качество (не само на материалите, които използват). Щастливи сме, че се спряхме точно на тях, а не сме от "късметлиите" заложили на поредната фирма, незавършила или замръзила за неопределено време своята сграда.

Коментар

• не виждам смисъл тогава да се пазим от сириус билд, защото за следващия обект ще е сатурн билд...и как ще ги разпознаем

но поне от този ще се пазим
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Maksimq трябва да почерпиш!
                малко хора си виждат парите обратно.
                Бъди благодарен че се е намерил друг клиент който е купил
                онова което си наресал ти на по-висока цена.
                И иди запали една свещ в църквата щото Бог ти е дошъл на помощ!

Коментар

• Не те разбирам

Извинявай, но не те разбирам.Те правят ново ООД за всеки нов обект.А след като продадат всичко и изпразнят ООД-то, на каква гаранция може да разчитат хората.А ако нормата на печалба от 300 процента е станала 200, мисля, че не е повод за съжаляване.

Коментар

• MAKSIM

Като закъсат и стават живи дяволи. Ти не се оплаквай тези са сравнително честни щом са ти върнали парите.Що си тръгнал да купуваш от изнудени хора , нормално е да карат по ръба на закона макар че дори и да го нарушат нищо няма да можеш да им направиш.Сега нормалното строителство и нормалните фирми се превърнаха в пирамиди след знаковото събитие - спиране на кредитирането от банките изведжъж
                    D.Y.F-091066

Коментар

• мила родна картинка:-)
                      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• по-важно е да знаят хората за рисковете,което поемат, сключвайки сделка с тази фирма.

Коментар

• Вместо тук, да се беше обадил на 'Господари на ефира', да им спретнете едно голямо яко парти.

Коментар

• Какво знаете за СИРИУС БИЛД 2 ООД

Здравейте!Искам да споделя защо не купих магазин от фирма Сириус Билд 2 ООД.Тази фирма строи една двойна сграда до бул.Цветан Лазаров, където исках да купя магазин.Имотите се продават от фирма ***.Увериха ме, че до края на февруари, края на март 2010г. ще има акт 16 на обекта и се договорихма за цената.Подписахме договор за депозит, внесох депозит и зачаках да подпишем предварителен договор за продажба.Вместо това първо три дни след подписването на договора се отказаха от договореното-вместо магазин и гараж за 66 хил. евро вече ги предлагаха на много по-висока цена.Реших да не бързам да си искам парите, докато не се изчерпят всички възможности да се договорим.Изненадите обаче продължиха: Първо не спазиха уговорката да не рекламират вече договорения имот никъде другаде.Освен това бяха декларирали, че имота е свободен от тежести, с който преговарях ми "довери", че имота всъщност е ипотекиран.Оказа се, че в предварителния договор, който ми предлагаха, освен че срока за въвод във владение беше м. август се предвиждаше още шест месеца закъснение без неустойка и още неопределен брой дни закъснение за неработене поради температури под минус 1 градус за целия период на строителство, въпреки, че договора щеше да се подпише през февруари 2010г.Т.е. оставяха си период за въвод във владение повече от година въпреки, че ме уверяваха, че акт 16 и въводи във владение че има в края на февруари 2010г.Оказа се и че инвеститора прави нова фирма за всеки нов обект, а не желае гаранционните срокове, които дава да бъдат поне записаните в Наредба 2 от 31.07.2003г. на МРРБ за минималните гаранционни срокове, което събъди подозренията ми, че ООД-то им ще бъде изпразнено след като продадат сградата и гаранция може и да няма.И накрая, след като си поисках обратно депозита в двоен размер, поради нарушения от тяхна страна ми дадоха само даденото от мен преди месец и ме накараха да се подпиша, че нямам претенции, като прибраха оригинала, за да нямам съдебни претенции.
                          Working...
                          X