Ако имаш Технически/Енергиен паспорт , не ти трябва техн. ръководител . Осве регламента по ЗУТ , гаранция ти е и този паспорт. За съжаление се инвестират пари в панелки , които до година ще станат много скъпи заради разпоредбите на ЗЕЕ и Директивите на ЕС. Може би Бойчето пак ще се врътне заради народното недоволство , но какво пък .........., учил се е от предходен управляващ.:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за инвеститор/строител Art Build UP/GK STROY ltd
Collapse
X
-
Моя съвет преди да купиш нещо, дай 150 евро на някой технически ръководител който е строил сгради. Заведи го на 3 - 4 блока да си каже мнението и ще бъдеш доволен.
Аз поне така правя, когато купувам НИ.
Ако искаш мога да ти препоръчам моя технически.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Здравейте,
Ще извадя една стара и прашна тема от архивите, тъй като имам нужда от информация за въпросния инвеститор Art Build Up.
И на мен ми предстои покупка на апартамент. Ходя от два месеца на огледи и се спрях на новата сграда на Art Build Up в Студентски град (Sunlight). Последното мнение на pborissov малко ме обърква, тъй като останах доволен от огледа на техните апартаменти, като се има предвид, че огледах доста сгради на различни строители.
Ако някой тук от форума има преки впечатления от строителството и коректността на фирмата, ще бъда много благодарен ако ги сподели.Ако мислиш за ден напред - набави си храна, ако мислиш за година напред - посади дърво, ако мислиш за сто години напред - образовай децата си!
Коментар
-
Re: Мнения за инвеститор/строител Art Build UP/GK STROY ltd
Първоначално изпратено от pborissovЗдравейте,
Предстои ми да купувам апартамент, който се намира в сграда построена от въпросната фирма Art Build UP/GK STROY ltd . Не намирам нищо конкретно и полезно за нея и би било чудесно, ако някои има мнения или какъвто и да било коментар за нея.
Предварително благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pborissovЗдравейте,
Предстои ми да купувам апартамент, който се намира в сграда построена от въпросната фирма Art Build UP/GK STROY ltd . Не намирам нищо конкретно и полезно за нея и би било чудесно, ако някои има мнения или какъвто и да било коментар за нея.
Предварително благодаря.На супер място около София ще построя малка къща
Коментар
-
Здравейте,
Предварително благодаря.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар