IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам : земи с готови документи за фотоволтаични системи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vanesa - не ме интересува, благодаря.

МОЛЯ ВИ СЕ, ЧЕТЕТЕ - САМО НАД 10 MW!

Коментар

• Продавам земя с готов проект за ФВ

2 420кв.м в регулация, празен парцел, слънчев, с проект за фотоволтаична централа за 75 kW.

Коментар

• Първоначално изпратено от Murano
        Понеже получавам ЛСта с предложения за проекти от сорта на дори под 1 KW, ще го напиша отново :

ИНТЕРЕСУВАТ МЕ САМО ЗА ПРОЕКТИ НАД 10 MW!

колега,
        защо не изчакаш Козлодуй да напазариш атом .. там празно няма и ако намалят полека източването ще е златна мина

съмнява ме тук сериозно предложение да получиш...да не би да продаваш нещо подобно и да сондираш конкуренцията

успех
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Понеже получавам ЛСта с предложения за проекти от сорта на дори под 1 KW, ще го напиша отново :

ИНТЕРЕСУВАТ МЕ САМО ЗА ПРОЕКТИ НАД 10 MW!

Коментар

• Колко забавно.

Говоря за сериозни неща.

Предложения на ЛС.

Коментар

• А на Луната може ли? Имам /наскоро си купих там/ 200 дка, по 5 лв /м2 - там искате ли? Радиацията е няколко пъти по-висока, няма дъждове, няма роми...
              Давам ги само по 15 лв квадрата, с нотариален акт и уреден статут. Е, почти, изключая
              дребен политически спор ;-)
              Е?

Коментар

• Купувам : земи с готови документи за фотоволтаични системи

Купувам земи с готови документи - моля давайте инфо на ЛС, мощността да е над 10MW, цена около 130 000евро на MW.
              Working...
              X