IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам : земи с готови документи за фотоволтаични системи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~300 дка. лозя със становище от ЕВН

Мога да предложа земя със становище за 4,8 mW, не е отредена за фотоволтаици, в момента е лозе регистрирано в Изпълнителната агенция по лозата и виното (ИАЛВ), което само посебе си предполага субсидии за изкореняване. Над парцелите минава електропровод 20 kV , а на няколко километра се намира и 110 kV линия!
    Мога да предложа и интересен проект към момента е 47 mW, но разбира се си има съотвените проблеми, а и собственика (и собствеността не е напълно изяснена) е почти неоткриваем, а и държи на една изключително висока цена, за това което предлага......
    Изпрати e-mail за повече инфо....
    Имам и други, но цената от ? 130 000 е доста под тази на която повечето се предлагат за съжаление....
    Парцелите са с обща големина около 300 дка.
    Цената е 740 лв./дка.

Коментар

• Въобщенесъм отчаян - приключих си проекта и си гледам бизнеса.Ако някой бърка нулите не е мой проблем.
      просто минавах

Коментар

• Дано нещо не те отчаям, Цветане, но, миналата година, например, по BTV казаха, че Луната била на 300 км от Земята - колко му е сега човек да сгреши с три нули? Все пак, само обикновени нули са, нищичко не струват ;-)

Коментар

• земя за фотоволтаици

Доколкото знам в България няма проект за повече от 10 MW. Ако въобще има той не е за продажба. Да не грешиш MW с KW?
          просто минавах

Коментар

• Ван - боже опази мангал да ти върши работа... а и така да е - двама ще бършат, 20 ще трошат с камъни !!!

Колчо - ок - ще те обезщетят и какво? Ще сменяш слънчеви панели през два дена? То и на застрахователите ще им писне и ще те пратят по дяволите или ще ти искат такива пари, че ще трябва само за тях да работиш.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, мангалите ще ти трябват, даже и ще им плащаш! Доколкото знам основен проблем при панелите е прахта, така че някой ще трябва да ги бърше през два дена!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Ех, приятелю - Пирамидов ти подметна за един огромен риск - достатъчно е тумба мангали да се позабавляват из Слънчевата ти електроцентрала, за да отиде инвестицията ти по дяволите... дори няма да имаш удовлетворението да ги видиш изправени пред съда... :-(
                за таа ралта има застраховки ва ...
                и пък да не знайш....
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ех, приятелю - Пирамидов ти подметна за един огромен риск - достатъчно е тумба мангали да се позабавляват из Слънчевата ти електроцентрала, за да отиде инвестицията ти по дяволите... дори няма да имаш удовлетворението да ги видиш изправени пред съда... :-(
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                    Е ти искаш цялата работа по разрешенията да ти е свършена, само да си монтираш панелите отгоре, и да ти дадат проекта без пари ли?
                    Ти прочете ли въобще какво съм написал? Ще ти отговоря - не.

Коментар

• Re: Купувам : земи с готови документи за фотоволтаични систе

Първоначално изпратено от M-yMaker
                      Първоначално изпратено от Murano
                      Купувам земи с готови документи - моля давайте инфо на ЛС, мощността да е над 10MW, цена около 130 000евро на MW.
                      Murano, уж купуваш земи, а цената ти е в евро на МW. И ти ги подвеждаш малко с въпроса си - хората не са виновни, не им се сърди - просто им трябват около 1 300 000 евро. Другото "имагинерно" понятие е "с готови документи" - готови за какво?!?!? За продан ли? Явно си разбрал вече, че не е лесно, а и определено, че не е това начина да си ги набавиш. Най-вероятно е само да си изгубиш времето в отговаряне на мечтатели. Въпреки това успех!
                      P.S. Обърни се към някой УД на АДСИЦ. ( На сайта на АТЕРА (карол) са обяснили, че една от идеите им е да си партнират с такива като теб, ако ти вдигнат въобще телефона)
                      Цената я давам на MW, понеже съм попадал и на безумия - 20дка отредени за 2MW. Някой дал пари и си мисли, че и друг ще даде. Иначе съм се обърнал към много и различни хора, но повечето се опитват да надуват балон. Не знам защо се опитват да развалят и този отрасъл. Мерси все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo
                        ... впрочем ако има такива местенца и аз мое си зема малко
                        Нали ви казах по-долу? 200 дка, точно над Вас ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo
                          ако се опитва да ги "пере" не е това начина и мястото... впрочем ако има такива местенца и аз мое си зема малко
                          Ей, понякога най-невяните неща са явни
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ако се опитва да ги "пере" не е това начина и мястото... впрочем ако има такива местенца и аз мое си зема малко

Коментар

Първоначално изпратено от M-yMaker
                              Купувам земи с готови документи - моля давайте инфо на ЛС, мощността да е над 10MW, цена около 130 000евро на MW.
                              Murano, уж купуваш земи, а цената ти е в евро на МW. И ти ги подвеждаш малко с въпроса си - хората не са виновни, не им се сърди - просто им трябват около 1 300 000 евро. Другото "имагинерно" понятие е "с готови документи" - готови за какво?!?!? За продан ли? Явно си разбрал вече, че не е лесно, а и определено, че не е това начина да си ги набавиш. Най-вероятно е само да си изгубиш времето в отговаряне на мечтатели. Въпреки това успех!
                              P.S. Обърни се към някой УД на АДСИЦ. ( На сайта на АТЕРА (карол) са обяснили, че една от идеите им е да си партнират с такива като теб, ако ти вдигнат въобще телефона)
                              +1
                              Ти го каза!
                              Този да не пере пари?
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Working...
                                X