IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клиенти от Русия купуват имоти в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Клиенти от Русия купуват имоти в България!

Моля кажете на какви цени стават сделките при вас и за какви имоти, дали са някакви откъснати кооперацийки или са комплекс в който ще има кой да се грижи да намира наематели и да ги приема изпраща?

Също така наистина ли ще живят тук руснаците или ще идват 2-3 пъти в годината, а през останалата част искат да го дават под наем

Моля не обръщайте внимание на сарказма из форума

Много се радвам че имате успех

Първоначално изпратено от vasilev2
    Работя като брокер в Несебър и от началото на 2009г.съм продал 6 апартамента на руски граждани. Много от тях избират България за място, където да живеят! За щастие, те не се интересуват от имоти в София... Много по-привлекателни им се виждат Несебър, източната част на Слънчев бряг и Свети Влас. Защо ли?

Коментар

Работя като брокер в Несебър и от началото на 2009г.съм продал 6 апартамента на руски граждани. Много от тях избират България за място, където да живеят! За щастие, те не се интересуват от имоти в София... Много по-привлекателни им се виждат Несебър, източната част на Слънчев бряг и Свети Влас. Защо ли?

Каква е идеята на тема? Подканяш ни да купуваме в Несебър, че руснаците ще ги изкупят ли? Хвалиш се че за 8 месеца си продал 6 имота, ако с това се хвалиш, чудно ми е тези които не се хвалят колко ли продават, на фона на застрояването. А и защи ли не ти вярвам на "Много от тях избират България за място, където да живеят!", защото като избираш място където да живееш, се съобразяваш с това къде ще работиш, каква е инфраструктурата, болници, училища и т.н.

Коментар

Каква е идеята на тема? Подканяш ни да купуваме в Несебър, че руснаците ще ги изкупят ли? Хвалиш се че за 8 месеца си продал 6 имота, ако с това се хвалиш, чудно ми е тези които не се хвалят колко ли продават, на фона на застрояването. А и защи ли не ти вярвам на "Много от тях избират България за място, където да живеят!", защото като избираш място където да живееш, се съобразяваш с това къде ще работиш, каква е инфраструктурата, болници, училища и т.н.

Коментар

Честито. Бая парички от комисионни си изкарал. Да почерпиш

Коментар

• Защото, България винаги е била привлекателна страна за руснаците, климат,море,по ниски цени, евросъюз и т.н., в Русия има пари но няма сигурност. Но и те вече доста си правят сметката, не е като преди време.Не знам на какви пари ги продаваш тия апартаменти.

Коментар

• Изпусна моментът да рекламираш тук.
              Сега се купува друго.

Коментар

• Клиенти от Русия купуват имоти в България!

X