IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наследници след смърт

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
    Първоначално изпратено от Human
    Първоначално изпратено от Вълчо-34
    Пантерата е дал отговора, ако не са осиновени.
    Без да съм сигурен, ако ги е осиновил (2 деца) става - синовете по 1/10, а другите по 4/10.
    Не държа да съм 100% точен, това на прърви поглед.
    Пантерата греши. ННС е по-близо до истината. Дори доведените дъщери да не са осиновени, всеки от братята ще вземе по 1/6 максимум, и то не от пазарната цена. Наистина е най-добре с всички документи да отидат при адвокат. Още по-добре е ако момичетата са склонни да им платят примерно по 10% от пазарната цена в момента на всеки, тогава да взимат парите и да се радват.
    Надявах се Хуман да се обадиш.
    Наистина, не съм погледнал правилно, Пантерата не е точен - по една шеста при неосиновени и по една десета при осиновени.
    Абе още доста условности има, затова нека да се консултира с адвокат и ако могат да се разберат без съд. Иначе ще хвърчат хилядарки за хонорари, такси и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Human
      Първоначално изпратено от Вълчо-34
      Без да съм сигурен, ако ги е осиновил (2 деца) става - синовете по 1/10, а другите по 4/10.
      Пантерата греши. ННС е по-близо до истината. Дори доведените дъщери да не са осиновени, всеки от братята ще вземе по 1/6 максимум, и то не от пазарната цена. Наистина е най-добре с всички документи да отидат при адвокат. Още по-добре е ако момичетата са склонни да им платят примерно по 10% от пазарната цена в момента на всеки, тогава да взимат парите и да се радват.
      Надявах се Хуман да се обадиш.
      Наистина, не съм погледнал правилно, Пантерата не е точен - по една шеста при неосиновени и по една десета при осиновени.
      И това ще мине ...

Коментар

• На вас двамата с брат Ви се полага една четвърт!
        Аз знам,че нищо не знам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34

Коментар

• Първоначално изпратено от dfg
            Трябва да се сметнат и двете съпруги в сметката, и те ще вземат нещо, не са само децата.
            Наследява само съпругата за която е женен по време на смърта.
            Митко отиди при адвокат.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dfg
              Трябва да се сметнат и двете съпруги в сметката, и те ще вземат нещо, не са само децата.
              Е, ти ше му туриш на човека и незаконните още малко. Нали е написано кога го купува.
              И това ще мине ...

Коментар

• Трябва да се сметнат и двете съпруги в сметката, и те ще вземат нещо, не са само децата.

Коментар

• Пантерата е дал отговора, ако не са осиновени.
                  И това ще мине ...

Коментар

• Re: Наследници след смърт

Първоначално изпратено от митко-пелето
                    Здравейте, имам нужда от помощ.Майка ми и баща ми се разведоха преди 30 години от този брак имам по голям законен брат,но баща ми през 1985г.се ожени за жена със две деца и имат законен брак от1985г.през 1989г.баща ми купува апартамент на негово име това става по време на вторият му брак,но през 2005г.баща ми почина и нормално за негови наследници да сме аз моя брат и втората му жена,но сега почина втората му жена 2009г.и неини наследници са двете и дъщери и сега сме във невероятни спорове и кавги отностно кои какъв и колко има като наследство от апартамента.Интересуваме,на колко трябва да се раздели този апартамент сега дали на 4 или дъщерите или ние със брат ми имаме по голям дял.
                    Ти и брат ти ще пиете една вода ако се стигне до съд , ако са склонни да дадат нещо взимайте и бягайте.

Коментар

• Най-добре дай малко пари и нека адвокат да ти каже как стоят нещата. Форумите не са за такива сериозни имуществени въпроси.
                      Доколкото аз зная (не съм адвокат) трябва да имате равни дялове (по 1/4).
                      АКО баща ти е осиновил дъщерите на втората си жена - те трябва да имат по-големи дялове(вие по 1/6, те по 1/3).

Коментар

• Митко тоя сложен въпрос се решава с документи и адвокат.Има поне 10 уточняващи въпроса, които адвоката ще ти зададе.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Наследници след смърт

Здравейте, имам нужда от помощ.Майка ми и баща ми се разведоха преди 30 години от този брак имам по голям законен брат,но баща ми през 1985г.се ожени за жена със две деца и имат законен брак от1985г.през 1989г.баща ми купува апартамент на негово име това става по време на вторият му брак,но през 2005г.баща ми почина и нормално за негови наследници да сме аз моя брат и втората му жена,но сега почина втората му жена 2009г.и неини наследници са двете и дъщери и сега сме във невероятни спорове и кавги отностно кои какъв и колко има като наследство от апартамента.Интересуваме,на колко трябва да се раздели този апартамент сега дали на 4 или дъщерите или ние със брат ми имаме по голям дял.
                        Working...
                        X