Аз си дадох 14 и 15 заплата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
13-та заплата!?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ПИЧПървоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиВъпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
Как по скоро ще ме измести?Като затваря обекти и съкращава персонал ли?? По възможно е аз да изместя някой, който не си е правил добре сметка през последните няколко години
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexДа бе, същия....трябва да сменям професията вече.....айде тези дето взехте премии, кажете сега какво правите, че да знам и аз за следващата година
вече съм на кота "0" , а 13-тата - за пръв път ми БЕШЕ толкова тлъста (БЕШЕ ... вече я няма )
до Нова година има 8 дни и има надежда и за всички дали отговор "НЕ ЗНАМ"
пожелавам им успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от sentexДа бе, същия....трябва да сменям професията вече.....айде тези дето взехте премии, кажете сега какво правите, че да знам и аз за следващата годинаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от sentexНе стига, че нямах 13-та заплата, нямах премия, ами даже и заплата нямам .
За това може да ти дам на заем от пенсията...Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от sentexНе стига, че нямах 13-та заплата, нямах премия, ами даже и заплата нямам .
За това може да ти дам на заем от пенсията...
Коментар
Коментар