IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

13-та заплата!?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз си дадох 14 и 15 заплата.

Коментар

• "незнаещите"... дано са намазали и да споделят, ако е било така

Коментар

• КОИ ДАВА 13-та ЗАПЛАТА ДА МИ ПИШЕ“

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
          Хенри интересно ми е като даваш премии на всеки по равно ли даваш ? Иначе и при мен си има и премии и банкет, е премиите не са като миналата година , но ........
          На курвите дето ги чука дава повече. Така правят всички. Егати тъпия въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
            Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от ПИЧ
            Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
            Въпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
            БРАВО НА ХЕНРИ БУКОВСКИ - РАЗБИРА ГИ ЧОВЕКА НЕЩАТА. Даденото ще му се върне многократно.
            То браво на човека, ама докато си пази кадрите и някой друг ще го измести от нишата която е заел...

Как по скоро ще ме измести?Като затваря обекти и съкращава персонал ли?? По възможно е аз да изместя някой, който не си е правил добре сметка през последните няколко години
            Хенри интересно ми е като даваш премии на всеки по равно ли даваш ? Иначе и при мен си има и премии и банкет, е премиите не са като миналата година , но ........

Коментар

• Аз раздадох 13-та заплата на служителите си, за себе си обаче реших да не го правя. Все пак имам възможност да разпределя дивидент, нали?!
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Hacko11
                Първоначално изпратено от Остап Бендер
                ... ще пия, ще пуша, ще слушам яка чалга и ще чукам курви.
                Ей, все богоугодни работи, ама чалгата нещо ми бЕга
                Чалгата върви с къркането а и повечето курви слушат яко чалга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                  ... ще пия, ще пуша, ще слушам яка чалга и ще чукам курви.
                  Ей, все богоугодни работи, ама чалгата нещо ми бЕга
                  Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                  човешката глупост е

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
                    Да бе, същия....трябва да сменям професията вече.....айде тези дето взехте премии, кажете сега какво правите, че да знам и аз за следващата година
                    ... мани не питай - колкото повече, толкова повече...

вече съм на кота "0" , а 13-тата - за пръв път ми БЕШЕ толкова тлъста (БЕШЕ ... вече я няма )

до Нова година има 8 дни и има надежда и за всички дали отговор "НЕ ЗНАМ"
                    пожелавам им успех

Коментар

Да бе, същия....трябва да сменям професията вече.....айде тези дето взехте премии, кажете сега какво правите, че да знам и аз за следващата година
                      Аз не съм вземал премии но ще пия, ще пуша, ще слушам яка чалга и ще чукам курви.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                        Първоначално изпратено от sentex
                        То следващата година може тези с премиите да се окажат без заплати.
                        Life won't wait for you.

Коментар

То следващата година може тези с премиите да се окажат без заплати.

Коментар

• Да бе, същия....трябва да сменям професията вече.....айде тези дето взехте премии, кажете сега какво правите, че да знам и аз за следващата година

Коментар

Първоначално изпратено от boshko
                              Първоначално изпратено от Вълчо-34
                              Не стига, че нямах 13-та заплата, нямах премия, ами даже и заплата нямам .
                              И какво е твоето мнение - толкова ли нямаше възможност, или просто боса не иска да си намали и с идея гушката?
                              Ами заплатата ми отиде в хонорарите на фолк певиците
                              Ей, серсемино, а аз те зех на сериозно :-)
                              За това може да ти дам на заем от пенсията...
                              Ама аз не се шегувам....Остапчо си е напълно прав, то така стават нещата.....на всичкото отгоре и ще работя по празниците, а няма и да ми платят
                              Че в кой сектор работиш ако не е тайна? :shock:
                              В оня дето раздават едни пари
                              Той този сектор не стана ли "Онзи дето търсят да приберат едни пари".
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                                Не стига, че нямах 13-та заплата, нямах премия, ами даже и заплата нямам .
                                И какво е твоето мнение - толкова ли нямаше възможност, или просто боса не иска да си намали и с идея гушката?
                                Ами заплатата ми отиде в хонорарите на фолк певиците
                                Ей, серсемино, а аз те зех на сериозно :-)
                                За това може да ти дам на заем от пенсията...
                                Ама аз не се шегувам....Остапчо си е напълно прав, то така стават нещата.....на всичкото отгоре и ще работя по празниците, а няма и да ми платят
                                Че в кой сектор работиш ако не е тайна? :shock:
                                В оня дето раздават едни пари

Коментар

Working...
                                X