IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за съвет

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от an4eto781
    Моля за помощ
    Как се начисляват заплати на управители(собственици) в ООД
    Вече договор за управление е приравнен на трудовите договори заплати и осигуровки се начисляват както на работниците.

Коментар

• Моля за помощ
      Как се начисляват заплати на управители(собственици) в ООД

Коментар

• Първоначално изпратено от keitR
        Декларация за регистрация в НАП се подава при започване на дейност може да изтеглите от тук . Повече за патентният данък тук Касовият апарат след като се закупи се регистрира в НАП -има глоби така че следва да се спази срокът
        Относно осигуряването през 2009 г. тук
        Марш оттук
        Last edited by mpy_yordanov; 20.11.2019, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D.
          Моля модератора да изтрие темата, тъй като не отговаря на условията във форума - ЛАТИНИЦА. Нищо лично Емче, ама от такива успяващи "бизнесмени".... при условие, че ти е написано пред очите...
          темата е пусната когато нямаше такова условие за писане на латинеца

стара тема - някой я е извадил от миналото ....................... навярно човека рекламиращ дейността си
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Вярно, избързал съм. Признат грях-половин грях ! Остава ми мнението в цитата на Polki, (мерси за забележката). Успешен ден и лека нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от keitR
              Декларация за регистрация в НАП се подава при започване на дейност може да изтеглите от тук . Повече за патентният данък тук Касовият апарат след като се закупи се регистрира в НАП -има глоби така че следва да се спази срокът
              Относно осигуряването през 2009 г. тук
              малко закъснял отговор - дано вече не са фалирали

може пък да помогне на някой нов мераклия

пък и стига с тази глупава самореклама де - плати си едно банерче като хората и спри да се излагаш

както ти без парички се рекламираш - ако дойде някой ти без парички ще го консултираш ли ???

мислиш ли , че някой ще те вземе на сериозно ??????
              Last edited by mpy_yordanov; 20.11.2019, 20:27.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първо се пробвай да не изглежда въпросът ти като СМС и ще имаш доста по-голяма успеваемост при отговорите.
                Нещо за Кирилица в съчетание с български език чувала ли си????

Коментар

• Re: molq za savet - pomo6t

Колега, мисля че най-добре да погледнеш във друг форум odit.info
                  Регистрирай се там и пусни търсене има много обяснения и теми.

Първоначално изпратено от em4etotaskova
                  zdraveite priqteli, obra6tam se kam vas a pomo6t, za6toto ve4e sigurno 6te ludna. 4etoh razlini mnenie po vaprosa koito me interesuva i taka ili ina4e ne moga da razbera, a problema mi se sastoi v slednoto: podadoh dokumenti za registraciq na firma ET za proektirane, dostavka i montaj na mebeli, bez proizvodstvo i sega 4akam re6enieto na sada. i imam nqkolko vaprosa koito moje da vi storqt tapi, ama az ve4e ne znam kade i kakvo da 4eta po vaprosa, znam 4e kato mi stanat dokumentite trqbva da otida v dany4noto i da se registriram s deklaraciq za zapo4vane na deinost i osigurqvane, ako nqkoi znae ot kade moga da si izteglq takava deklaraciq pomognetre, drug vapros e kakvo stava s patenta- toest 6te daljim li patenten danak?,sled tova za registraciq na kasov aparat, kade se slu4va tova i kolko struva, kak stoi vaprosa s osigurqvaneto i na kakva suma trqbva da se osigurqvam,.
                  Mnogo vi blagodarq predvaritelno

Коментар

• Молба за съвет

zdraveite priqteli, obra6tam se kam vas a pomo6t, za6toto ve4e sigurno 6te ludna. 4etoh razlini mnenie po vaprosa koito me interesuva i taka ili ina4e ne moga da razbera, a problema mi se sastoi v slednoto: podadoh dokumenti za registraciq na firma ET za proektirane, dostavka i montaj na mebeli, bez proizvodstvo i sega 4akam re6enieto na sada. i imam nqkolko vaprosa koito moje da vi storqt tapi, ama az ve4e ne znam kade i kakvo da 4eta po vaprosa, znam 4e kato mi stanat dokumentite trqbva da otida v dany4noto i da se registriram s deklaraciq za zapo4vane na deinost i osigurqvane, ako nqkoi znae ot kade moga da si izteglq takava deklaraciq pomognetre, drug vapros e kakvo stava s patenta- toest 6te daljim li patenten danak?,sled tova za registraciq na kasov aparat, kade se slu4va tova i kolko struva, kak stoi vaprosa s osigurqvaneto i na kakva suma trqbva da se osigurqvam,.
                    Mnogo vi blagodarq predvaritelno
                    vinagi se usmihvai
                  Working...
                  X