Първоначално изпратено от an4eto781
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за съвет
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keitRДекларация за регистрация в НАП се подава при започване на дейност може да изтеглите от тук . Повече за патентният данък тук Касовият апарат след като се закупи се регистрира в НАП -има глоби така че следва да се спази срокът
Относно осигуряването през 2009 г. тукLast edited by mpy_yordanov; 20.11.2019, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D.Моля модератора да изтрие темата, тъй като не отговаря на условията във форума - ЛАТИНИЦА. Нищо лично Емче, ама от такива успяващи "бизнесмени".... при условие, че ти е написано пред очите...
стара тема - някой я е извадил от миналото ....................... навярно човека рекламиращ дейността сиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от keitRДекларация за регистрация в НАП се подава при започване на дейност може да изтеглите от тук . Повече за патентният данък тук Касовият апарат след като се закупи се регистрира в НАП -има глоби така че следва да се спази срокът
Относно осигуряването през 2009 г. тук
може пък да помогне на някой нов мераклия
пък и стига с тази глупава самореклама де - плати си едно банерче като хората и спри да се излагаш
както ти без парички се рекламираш - ако дойде някой ти без парички ще го консултираш ли ???
мислиш ли , че някой ще те вземе на сериозно ??????Last edited by mpy_yordanov; 20.11.2019, 20:27.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Re: molq za savet - pomo6t
Колега, мисля че най-добре да погледнеш във друг форум odit.info
Регистрирай се там и пусни търсене има много обяснения и теми.
Първоначално изпратено от em4etotaskovazdraveite priqteli, obra6tam se kam vas a pomo6t, za6toto ve4e sigurno 6te ludna. 4etoh razlini mnenie po vaprosa koito me interesuva i taka ili ina4e ne moga da razbera, a problema mi se sastoi v slednoto: podadoh dokumenti za registraciq na firma ET za proektirane, dostavka i montaj na mebeli, bez proizvodstvo i sega 4akam re6enieto na sada. i imam nqkolko vaprosa koito moje da vi storqt tapi, ama az ve4e ne znam kade i kakvo da 4eta po vaprosa, znam 4e kato mi stanat dokumentite trqbva da otida v dany4noto i da se registriram s deklaraciq za zapo4vane na deinost i osigurqvane, ako nqkoi znae ot kade moga da si izteglq takava deklaraciq pomognetre, drug vapros e kakvo stava s patenta- toest 6te daljim li patenten danak?,sled tova za registraciq na kasov aparat, kade se slu4va tova i kolko struva, kak stoi vaprosa s osigurqvaneto i na kakva suma trqbva da se osigurqvam,.
Mnogo vi blagodarq predvaritelno
Коментар
-
Молба за съвет
zdraveite priqteli, obra6tam se kam vas a pomo6t, za6toto ve4e sigurno 6te ludna. 4etoh razlini mnenie po vaprosa koito me interesuva i taka ili ina4e ne moga da razbera, a problema mi se sastoi v slednoto: podadoh dokumenti za registraciq na firma ET za proektirane, dostavka i montaj na mebeli, bez proizvodstvo i sega 4akam re6enieto na sada. i imam nqkolko vaprosa koito moje da vi storqt tapi, ama az ve4e ne znam kade i kakvo da 4eta po vaprosa, znam 4e kato mi stanat dokumentite trqbva da otida v dany4noto i da se registriram s deklaraciq za zapo4vane na deinost i osigurqvane, ako nqkoi znae ot kade moga da si izteglq takava deklaraciq pomognetre, drug vapros e kakvo stava s patenta- toest 6te daljim li patenten danak?,sled tova za registraciq na kasov aparat, kade se slu4va tova i kolko struva, kak stoi vaprosa s osigurqvaneto i na kakva suma trqbva da se osigurqvam,.
Mnogo vi blagodarq predvaritelnovinagi se usmihvaiТагове: Отмаркиране на всички
Коментар