IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До реализиралите се счетоводители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без да съм счетоводител, макар че имам известен опит предимно с водене на моя фирма, мисля че счетоводството си е много хубава професия и при малко повече желание може да се комбинира с автоматизация на процесите и технологиите. Така ще се минимизира сериозно черната работа.

Първоначално изпратено от melon
    Първоначално изпратено от Hilon
    Преди да станеш счетоводител хубаво премисли нямаш ли избор за друга професия. Тази професия е свързана само с проблеми и нерви и ниско заплащане - така стоят нещата в България със счетоводителите!
    Всяка година учи новото данъчно и социално законодателство и за какво за да не те цени никой ли? Шефовете ценят само тези служители и работници, които им изкарват свежи пари, а счетоводителите не спадат към тази категория, те са необходимият разход - така, че хубаво си помисли!

Знаеш ли кога приключват счетоводителите! На паметника на един от тях било написано "И най-накрая той приключи..."
    Обърни сериозно внимание на това мнение, но ако имаш силно желание и воля ще си намериш път в счетоводството. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hilon
      Преди да станеш счетоводител хубаво премисли нямаш ли избор за друга професия. Тази професия е свързана само с проблеми и нерви и ниско заплащане - така стоят нещата в България със счетоводителите!
      Всяка година учи новото данъчно и социално законодателство и за какво за да не те цени никой ли? Шефовете ценят само тези служители и работници, които им изкарват свежи пари, а счетоводителите не спадат към тази категория, те са необходимият разход - така, че хубаво си помисли!

Знаеш ли кога приключват счетоводителите! На паметника на един от тях било написано "И най-накрая той приключи..."
      Обърни сериозно внимание на това мнение, но ако имаш силно желание и воля ще си намериш път в счетоводството. Успех!

Коментар

• виж на сайта на счетоводна кантора к и к

Коментар

• ...

Коментар

• Наистина не е лесно.
            Търси в големите фирми и счетоводните къщи. Трябва да се въоръжиш с огромно търпение, понеже в началото ще осчетоводяваш най-простите неща. Има колеги които си пазят занаята и не искат да покажат нищо. Дано не уцелиш такива.
            Доколкото имам информация в Овергаз често вземат стажанти в счетоводството.

Коментар

• Преди да станеш счетоводител хубаво премисли нямаш ли избор за друга професия. Тази професия е свързана само с проблеми и нерви и ниско заплащане - така стоят нещата в България със счетоводителите!

"Надеждата е добра закуска, но лоша вечеря."
              Френсис Бейкън

Коментар

• mdd, ... излъжи ... така се започва ... после си отвори очите на 4 и поемай всеки съвет... борба... това му е майката...

ПП ... сега, като не сме счетоводители, за нас "добър ден" няма ли?

Коментар

• Re: До реализиралите се счетоводители

Първоначално изпратено от mdd
                  Добър ден, уважаеми счетоводители
                  Нямам познати счетоводители към които да задам въпросите си, затова и се обръщам към Вас чрез този сайт. Малко съм объркана от това което ми предстои и моля за Вашето мнение и разяснение.
                  Как да започна въвеждането си в практиката, като колкото и да съм разглеждала обяви за работа във вестници и интернет сайтове, никъде не видях обява за стажанти? Но за сметка на това пък срещам постоянно обяви за счетоводители с 2, 3, 5, 10 години стаж. Съгласна съм, че всеки би желал опитен и знаещ персонал, но кажете ми КАК ДА СЕ ПРОБУТАМ И АЗ ??? ... Имам желание и знания от университета, но за действащ счетоводител НЕ. Сигурна съм, че това което учим почти няма покритие с практиката в момента. Кой ще наеме някой на работа, при условие, че този кадър въобще не е компетентен !? Тази диплома няма да ми даде знанията изискващи се сега. Има ли някакви стажантски програми, курсове или счетоводен софтуер, които да ми помогнат? Моля... кажете... КАК СЕ СТАВА СЧЕТОВОДИТЕЛ ?
                  Търси счетоводна къща.
                  Не е нужно да въртиш цяла фирма сама.
                  Почни в някоя счетоводна къща, обясни на шевката, какъв е въпроса и почвай да действаш!
                  Успех.

Коментар

• Re: До реализиралите се счетоводители

Ако не си забелязала не е само при счетоводителите.Някак за работодателите има една дупка във времето между университета и наемането ти от тях наричана стаж,която незнайно къде трябва да бъде запълнена

Коментар

• До реализиралите се счетоводители

Добър ден, уважаеми счетоводители
                      Нямам познати счетоводители към които да задам въпросите си, затова и се обръщам към Вас чрез този сайт. Малко съм объркана от това което ми предстои и моля за Вашето мнение и разяснение.
                      Как да започна въвеждането си в практиката, като колкото и да съм разглеждала обяви за работа във вестници и интернет сайтове, никъде не видях обява за стажанти? Но за сметка на това пък срещам постоянно обяви за счетоводители с 2, 3, 5, 10 години стаж. Съгласна съм, че всеки би желал опитен и знаещ персонал, но кажете ми КАК ДА СЕ ПРОБУТАМ И АЗ ??? ... Имам желание и знания от университета, но за действащ счетоводител НЕ. Сигурна съм, че това което учим почти няма покритие с практиката в момента. Кой ще наеме някой на работа, при условие, че този кадър въобще не е компетентен !? Тази диплома няма да ми даде знанията изискващи се сега. Има ли някакви стажантски програми, курсове или счетоводен софтуер, които да ми помогнат? Моля... кажете... КАК СЕ СТАВА СЧЕТОВОДИТЕЛ ?
                    Working...
                    X