IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново ООД-3 месеца преди края на годината-Счетоводител без...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Ново ООД-3 месеца преди края на годината-Счетоводител бе

...

Коментар

• Колега градски няма да се излагаш, хвашаш една счетоводна програма и почваш! Което не разбираш ще питаш нали все пак имаш и колеги от ВИНСа! Едно ООД няма какво толкова да объркаш!
      Аз съм учил в ВИНС 10 години ( 1989-2001 Януари успях да си взема дипломата). Немога да кажа за нито един преподавател както предходните колеги нещо добро!; не смятам и че съм научил нещо през този период в ВИНС Варна. (поне отървах казармата)!
      Съпругата ми е завършила УННСС счетоводство с отличие - смея да твърдя че незнае почти нищо и не бих я взел на работа счетоводител съвсем сериозно!
      По стечение на обстоятелствата неината асистентка на упражнения - Дипломиран експерт ми е одитор - кошмар и пълен непрофесионализъм!!!
      Така че едвали има някой излязъл от наш университет напълно подготвен. Особено ако нямаш познати или роднини работеши в тази област да ти помогнат поне първоначално.
      Първото ми дружество почнах съвсем сам - бе АД, в момента водя на 3 АД 8 ЕАД, 2 ЕТ едното на патент и незнам колко ООД спрях да ги броя от другия месец и още 2 Ltd. co. двама счетоводители сме и единият от нас още не е завършил.
      Намирам и време да следя БФБ вече година.
      Така че не се притеснявай а почвай!
      P.S. Учи по чужди учебници - написани са просто и ясно като за молоумници! Виж при Божко.
      Ако търсиш работа в София със сигурност ще се намери, за жалост в родния ми град Варна - инфото ми е че условията не са задоволителни, колегите да кажат.
      И запомни всеки труд си струва парите! т. е. не чиракувай без пари!

Коментар

• Благодаря на всички за мненията. Бъдете сигурни много ми помогнахте. Ще имам в предвид всяко едно мнение.
        Счетоводството не е проста работа!

Коментар

Аз имам много добри впечатления от Надя Костова - рядък случай на практическа насоченост на преподавания материал. Освен това много готина и точна жена.[/quote]

Nadia Kostova e class, tia e dekan na fakulteta mi i e istinska sila!

Inache po temata: i az se prisuediniavam kum mneniata, che triabva da imash back. Ne si pozvoliavai da zapochnesh sam i da se obezkurajish, che ne se spraviash i nishto ne se poluchava.
          Imash nujda ot chovek, koito da te motivira i podkrepia, s nujnia opit.

Uspeh
          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• поработи в някоя от многото счетоводни къщи
            покрай работата там си подбери програма, която да си инсталираш и позавърти счетоводството на по-малка фирма (като документооборот)
            вероятността за грешки при самостоятелен рън още като новобранец е голяма, а така освен че попрецакваш скромния фирмаджия, излагаш и себе си - това само ако си решил наистина да ставаш професионален счетоводител със собствена практика (без значение самостоятелна или колективна) - помни,че репутацията вероятно ще е най-важният ти актив
            успех

Коментар

Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
              Първоначално изпратено от Jay Gould
              Първоначално изпратено от slancho
              Здравейте ... Тъй като повечето (ВСЕКИ) от вас са много по-добри в областта на счетоводството не бих си позволил да Ви нарека колеги за това ще кажа просто Здравейте Професионалисти
              Искам да Ви помоля за малко, е не чак толкова малко помощ.
              Случаят ми е следния: Имам средно специално образование счетоводна отчетност. След 4-те години в гомназията бях доста уверен в знанията си, НО сега след още две години в Университета (Счетоводство и Контрол) не съм въобще уверен(След обилно промиване на мозъка с излишна литература). Така по същество- отдава ми се възможност да водя за 3-4 месеца счетоводството на ООД което за в момента има само регистрация. До края на годината ще има само разходи(гориво,услуги, мобилни телефони и т.н.). Естествено в края на годината експерт счетоводител ще изготви годишният отчет. Обаче проблемът ми е че не знам от каде да започна, не знам дали ще се справя, нямам фантазия за някой от документите които ще ми се наложи да съставя, с две думи НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ като ми донесе първата фактура. Знам, че нищо не знам. Смятам че с времето ще избликат спомени от ама като не мога да си "Отключа вратата" да започна, се чувствам като пълен идиот(то така си и трябва). Вече се срамувам от въпросите си, но Вие сте един вид последната ми надежда.
              Благодаря предварително!
              хей и аз ще се смея на подигравките, така че не се притеснявайте да пишете
              Ф. Филипова още ли преподава?
              Ей, Слънчо, я да се стягаш. Няма да излагаш академията. Ако Гошо-Тошо ти беше в комисията на държавния изпит или на защитата на дипломната работа , нямаше да завършиш успешно докато не понаучиш нещата .
              Съвет: първо разучи счетоводната програма на която ще работиш. дори да си наясно със счетоводството, ако не познаваш програмата на която ще работиш - спукана ти е работата. Ако нямаш такава ще ти се наложи да потърсиш. После гледай да вкарваш първичните документи, че няма как да стигнеш до отчети ако не са ти обработени документите. И не забравяй начисленията, че накрая е тъпо да си губиш времето с тях Март месец. Успех!
              ПП Фани Филипова е наистина много добра и много навътре в нещата. Наскоро беше в майчински.
              Аз имам много добри впечатления от Надя Костова - рядък случай на практическа насоченост на преподавания материал. Освен това много готина и точна жена.

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
                Здравейте ... Тъй като повечето (ВСЕКИ) от вас са много по-добри в областта на счетоводството не бих си позволил да Ви нарека колеги за това ще кажа просто Здравейте Професионалисти
                Случаят ми е следния: Имам средно специално образование счетоводна отчетност. След 4-те години в гомназията бях доста уверен в знанията си, НО сега след още две години в Университета (Счетоводство и Контрол) не съм въобще уверен(След обилно промиване на мозъка с излишна литература). Така по същество- отдава ми се възможност да водя за 3-4 месеца счетоводството на ООД което за в момента има само регистрация. До края на годината ще има само разходи(гориво,услуги, мобилни телефони и т.н.). Естествено в края на годината експерт счетоводител ще изготви годишният отчет. Обаче проблемът ми е че не знам от каде да започна, не знам дали ще се справя, нямам фантазия за някой от документите които ще ми се наложи да съставя, с две думи НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ като ми донесе първата фактура. Знам, че нищо не знам. Смятам че с времето ще избликат спомени от ама като не мога да си "Отключа вратата" да започна, се чувствам като пълен идиот(то така си и трябва). Вече се срамувам от въпросите си, но Вие сте един вид последната ми надежда.
                Благодаря предварително!
                Ей, Слънчо, я да се стягаш. Няма да излагаш академията. Ако Гошо-Тошо ти беше в комисията на държавния изпит или на защитата на дипломната работа , нямаше да завършиш успешно докато не понаучиш нещата .
                Съвет: първо разучи счетоводната програма на която ще работиш. дори да си наясно със счетоводството, ако не познаваш програмата на която ще работиш - спукана ти е работата. Ако нямаш такава ще ти се наложи да потърсиш. После гледай да вкарваш първичните документи, че няма как да стигнеш до отчети ако не са ти обработени документите. И не забравяй начисленията, че накрая е тъпо да си губиш времето с тях Март месец. Успех!
                ПП Фани Филипова е наистина много добра и много навътре в нещата. Наскоро беше в майчински.

Коментар

• Jay Gould и съни
                  благодаря Ви за отговорите, вероятон ще е най добре да платя на асистентката си по счетоводство
                  Без опит няма да стане така си и знаех, пък ако не друго научих даста за законите и не ми се иска да приключа със счетоводството по принудителен начин :P

Коментар

• Първоначално изпратено от slancho
                    Да все още и то усърдно преподава
                    Зная, че изглежда лоша понякога за студентите, но тази дама е истински професионалист или поне беше. Мога само да повторя думите на съни(тя) към теб и да ти пожелая успех. Дано някой ти помогне
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Слънчо, съжалявам че въпреки усмихнатия ти тон, единственото, което ми хрумва е да се обърнеш към действащ счетоводител някъде около теб.Нещата, които питаш са лесни като изпълнение, но просто някой трябва да ти покаже как да започнеш - и като техника, и като същност.
                      Успех)

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo
                        Много си зле,щом тук ти е последната надежда!
                        Не мисля. Доста професионални мнония срещнах тук

Коментар

• Да все още и то усърдно преподава

Коментар

Благодаря предварително!
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Много си зле,щом тук ти е последната надежда!
                              "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Ново ООД-3 месеца преди края на годината-Счетоводител без...

Благодаря предварително!
                              Working...
                              X