IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Офшорна компания

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• фирма в делауер
    сметка например в австрия
    регистрация по интернет - самостоятелно - до 1000щ.д.
    годишно поддържане, в т.ч. управител - около 500щ.д. (малко увеличиха щатската такса последната година)
    примерно да ти трябват до два пъти годишно документи - още максимум 500щ.д.
    вероятно сам ще стигнеш до отговор
    впрочем ако не - не си и струва

Коментар

• Хвърли око и на Лихтенщайн и кантона Цуг в Швейцария.
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Za takav razmer na pe4albata si zaslujava napalno. Razhodite godi6no s v razmer na 4 cifri za registraciya, podrajka i mesten agent da te predstavya. Osven tova potencialntata ti offshorka 6te ima anonimen sobstvenik. Pregledai lista na tax treaties v stranicata na NAP ili napravo contaktuvai s agent v BG.
        In Goze We Trust

Коментар

• Re: офшорна компания

Първоначално изпратено от prodigal
          Първоначално изпратено от Kalo
          Първоначално изпратено от dod13
          Стува ли си, да се прави офшорка за 800 хил.годишна печалба ? в коя държава ?
          Бе имаше там една врътка с едни острови между Великобритания и Франция, дето хем са на Кралицата, ма не съвсем, та там въжаха по моя памет едни ми ти странни правила...хем е и близко

Ще ми е интересно и аз да прочета изказванията на далеч по-компетентните от мен па тази тема.
          Защо ти е "Джърси" когато имаш 10% корпоративен То разходите по подържането на фирмата са горе долу толкова !
          исках да си сверя часовника... че не си струва вече. посочената печалба е само цифра... благодаря на всички !

Коментар

Първоначално изпратено от Kalo
            Бе имаше там една врътка с едни острови между Великобритания и Франция, дето хем са на Кралицата, ма не съвсем, та там въжаха по моя памет едни ми ти странни правила...хем е и близко

Ще ми е интересно и аз да прочета изказванията на далеч по-компетентните от мен па тази тема.
            Защо ти е "Джърси" когато имаш 10% корпоративен То разходите по подържането на фирмата са горе долу толкова !

Коментар

Коментар

tova e mqstoto da polu4ish nai-kompetentnite suveti!

uspeh!

PS: i kato zaqvqvash taka otkrito namereniata si(qvo ne ti stiska da sdurjish radostta si ot natrupanata pe4alba i da se pohvalish pred "sveta")
                se izlagash na potencialen research!
                PPS: maitapq se! prou4i purvo sam v internet informaciata,rejisirai sam scenaria si, Ima tolkova mnogo varianti s konkretno poso4eni uslovia i ceni za uslugata.
                Prou4i stranite ot Caribic-a ili Irland, moje i Island! shte polu4ish po poshtata pulen paket s informacia i usloviata po otkrivaneto i poddurjaneto na smetkata! USPEH!

Коментар

• Офшорна компания

Working...
                X