IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАП проследява ли плащанията от Google AdSense чрез Western Uni

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
    Виж тук сме обсъждали темата: http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12559

Аз лично си платих данъка в началото на 2012 година, като сам си декларирах приходите - платих 10%, колкото си е по закон.
    Питаш само за данъка, но имай предвид, че ако се осигуряваш на заплата под 2200 лв (бруто), ще трябва и осигуровки да платиш.
    Това 2 200 лв годишна заплата ли е, защото ако е мен ме осигуряват на 5 600 лв годишно. Ако е така кажи ми, как точно си попълни данъчната декларация и в кой раздел ги посочи тези приходи от Адсенса. Като приходи от чужбина ли ги декларира?

Коментар

• Първоначално изпратено от marvis Разгледай мнение
      Здравейте,

аз съм на държавна работа с познания в уеб дизайна.

От началото на тази година започнах да получавам плащания от Google AdSense чрез услугата Quick Cash на Western Union.

Та въпросът ми е към тези, които са взимали пари от Адсенса попълвали ли са данъчни декларации за тях?

Само дан. декларация ли трябва да попълня до април 2013г. за получени пари от чужбина или има и нещо друго?

А какъв е данъка примерно в/у 1000 евро получени от Адсенса?

Какъв данък ще ми наложат се чудя?

Благодаря предварително!
      Виж тук сме обсъждали темата: http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12559

Аз лично си платих данъка в началото на 2012 година, като сам си декларирах приходите - платих 10%, колкото си е по закон.
      Питаш само за данъка, но имай предвид, че ако се осигуряваш на заплата под 2200 лв (бруто), ще трябва и осигуровки да платиш.
      www.investor.bg

Коментар

• естествено че ги следят, какво мислиш че правят по цял ден?

Коментар

• НАП проследява ли плащанията от Google AdSense чрез Western Uni

Здравейте,

аз съм на държавна работа с познания в уеб дизайна.

От началото на тази година започнах да получавам плащания от Google AdSense чрез услугата Quick Cash на Western Union.

Та въпросът ми е към тези, които са взимали пари от Адсенса попълвали ли са данъчни декларации за тях?

Само дан. декларация ли трябва да попълня до април 2013г. за получени пари от чужбина или има и нещо друго?

А какъв е данъка примерно в/у 1000 евро получени от Адсенса?

Какъв данък ще ми наложат се чудя?

Благодаря предварително!
        Working...
        X