IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Криминализиране укриването на осигуровките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    А помните ли, когато синчето на Бабешки цъкли се строши и се оказа че татенце-министър е неосигурен?

Крадецът вика - Дръжте крадецът !!!

Ландлордов - престани да се опитваш да убеждаваш хората в нещо, което те знаят, че невярно. Все едно да ни убеждаваш, че Луната е от сирене.
    ===============
    Добре какво даваш, ако държавните служители се осигуряват? Студио в Съни Бийч?...........

Коментар

• А помните ли, когато синчето на Бабешки цъкли се строши и се оказа че татенце-министър е неосигурен?

Крадецът вика - Дръжте крадецът !!!

Ландлордов - престани да се опитваш да убеждаваш хората в нещо, което те знаят, че невярно. Все едно да ни убеждаваш, че Луната е от сирене.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Ако продължаваш с това мислене, ще трябва да си сменяш още доста пъти ника! Когато имаш ясна цел, стратегия, умееш да се контролираш психически и физически, и имаш търпение и дисциплина, всичко останало за да се чувстваш добре идва от самосебе си!
        ..................
        Той не може да се контролира, там е работата. Затова не може да стане държавен служител, както е мечтаел като малък. Сега огорчен плюе държавните служители и с още една орда кретени ми "плаща" заплатата

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
          Точно от самосебе си нищо никога не е ставало.
          Ако продължаваш с това мислене, ще трябва да си сменяш още доста пъти ника! Когато имаш ясна цел, стратегия, умееш да се контролираш психически и физически, и имаш търпение и дисциплина, всичко останало за да се чувстваш добре идва от самосебе си!

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
            Щеш ли аз да ти пообясня, а ченге?
            .......................
            1. Много си заблуден.
            2.Хайде пообясни ми за да се посмея.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              а попаднали в държавната ясла всички се възползват еднакво от "облагите" и законите които ги засягат. Когато повечето хора се научат да си вършат работата съвестно и възможно най-ефективно, нещата от самосебе си ще започнат да се подобряват!
              Бъдете здрави!
              Точно от самосебе си нищо никога не е ставало.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                ..............
                Къв си ти бе гольо? Ти ли ще ми обясняваш на мен работата? Нито знаеш с кво се занимавам, нито знаеш какво съм изработил. За теб съм сигурен какво си изработил обаче- само фекалии и празни приказки.
                Щеш ли аз да ти пообясня, а ченге?

Коментар

• Може би си прав, не трябва всички държавни служители да се поставят под общ знаменател. Ако си примерно публичен изпълнител в АДВ (НАП) и имаш много добра събираемост на вземанията, или пък работиш в някакъв отдел и си супер комепентентен, което ти помага да си вършиш отлично работата, имаш право да недоволстваш срещу критикарите.Обаче е факт, че хората са различни и като характери и като професионалисти, и в отношението си към работата, а попаднали в държавната ясла всички се възползват еднакво от "облагите" и законите които ги засягат. Когато повечето хора се научат да си вършат работата съвестно и възможно най-ефективно, нещата от самосебе си ще започнат да се подобряват!
                  Бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                    Ей, тунеядец! Заплатата ти я плащам аз и всички други, които със собствения си труд и инициатива носят на плещите си готованците, наречени държавни служители! Раздут щат, неефективност в работата, синекурни длъжности, липса на каквато и да било култура на обслужване и улесняване на гражданите!!!! И си гьонсурат да заявяваш, че си плащаш!!!! Какво си изработил, принадил като стойност бе, суяк, че пък и да плащаш!?
                    Или те парите за заплатите и осигуровките на всички държавни служители падат от небето!?
                    ..............
                    Къв си ти бе гольо? Ти ли ще ми обясняваш на мен работата? Нито знаеш с кво се занимавам, нито знаеш какво съм изработил. За теб съм сигурен какво си изработил обаче- само фекалии и празни приказки.

Коментар

• Ей! Заплатата ти я плащам аз и всички други, които със собствения си труд и инициатива носят на плещите си готованците, наречени държавни служители! Раздут щат, неефективност в работата, синекурни длъжности, липса на каквато и да било култура на обслужване и улесняване на гражданите!!!! И си гьонсурат да заявяваш, че си плащаш!!!! Какво си изработил, принадил като стойност бе, че пък и да плащаш!?
                      Или те парите за заплатите и осигуровките на всички държавни служители падат от небето!?

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      ..............
                      Абе ненормалници, кой и кога ще разбере че държавните служители си плащат осигуровките и то в пълен размер, а не върху минимална заплата, както 80% от частния сектор. Много са ми смешни някои които ми казват че ми плащат заплатата. Кво плащаш бе аланкоолу, като аз внасям в хазната три пъти повече от теб като ти с единия крак си в сивата икономика?!
                      ...............
                      Чукам бас с всеки който твърди че държавните служители не плащат осигуровки.
                      Last edited by LUBIMEC 13; 28.11.2010, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                        Ами то ако се криминализира - нали финансовия министър трябва първи да влезе в затвора - за държавните служители кога се внасят осигуровките?
                        ..............
                        Абе ненормалници, кой и кога ще разбере че държавните служители си плащат осигуровките и то в пълен размер, а не върху минимална заплата, както 80% от частния сектор. Много са ми смешни някои които ми казват че ми плащат заплатата. Кво плащаш бе аланкоолу, като аз внасям в хазната три пъти повече от теб като ти с единия крак си в сивата икономика?!
                        ...............
                        Чукам бас с всеки който твърди че държавните служители не плащат осигуровки.
                        Last edited by LANDLORD 31; 26.11.2010, 21:52.

Коментар

• Ами то ако се криминализира - нали финансовия министър трябва първи да влезе в затвора - за държавните служители кога се внасят осигуровките?

Коментар

• Да, защото хъхряците има кой да ги защитава дори когато нарушават законите, а ние търпим дори когато нарушават най-основните ни права.

Коментар

• Ами както може би си забелязал се върви по пътя на най-малкото съпротивление .
                              Те хората нещо друго са очаквали - ама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                                Не защитавам никой, само ми е чудно защо си мислите че един, двама,5,10 човека може да променят коренно нещо, пък били те премиери, министри.
                                Верно, може и по-добре, ама са много зависими.
                                Сигурен съм че и ти да си на негово място ще е същото, колкото и да не ти се ще.
                                Напротив, могат. Какво пречи на съответният министър да заповяда събарянето на НЕЗАКОННИТЕ хъхряшки катуни например? Така както събарят домовете на хората?

Коментар

Working...
                                X