IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Криминализиране укриването на осигуровките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
    Двустаен в Приморско на 50м. от плажа - срещу 35 000 евро да сложим , за това че от 2001 до 2004 държавата не е внасяла за УПФ на ченгетата? ще сложиш ли гълабине 35 000 евра ?
    ..............
    До 2004г. нямам представа, също нямам представа и до 1989г. но аз говоря за сега! Сега знам че всички държавни служители са към УПФ както всички останали граждани. Трябва да проверя за ченгетата които със сигурност знам че са към УПФ Алианц, точно от кога са сключили договорите , не съм сигурен, но мисля че е доста преди 2004г.
    Споря за настоящия момент, а ти можеш да ме върнеш и в милиционерски времена ако искаш. Само че тогава аз ако бях прокурор трябваше да вкарам половината форум в затвора за уронване на престижа на страната

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      ===============
      Добре какво даваш, ако държавните служители се осигуряват? Студио в Съни Бийч?...........
      Двустаен в Приморско на 50м. от плажа - срещу 35 000 евро да сложим , за това че от 2001 до 2004 държавата не е внасяла за УПФ на ченгетата? ще сложиш ли гълабине 35 000 евра ?

Коментар

• А аз настоявам първо ДЪРЖАВАТА да започне да си изпълнява задълженията към гражданите и бизнесът, а после да изисква от тях.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Понеже темата е за криминализирането на осигуровките, предлагам всичко което не се декларира пред надлежните органи, като оборот и осигуровки да се криминализира. Укриването на оборот навсякъде е престъпление! Тука има едни "честни" частници които се бият в гърдите и казват че правят икономика и благодарение на тях се откриват работни места и се събират данъците. Смях, те са най-големите крадци на ДДС и не са плащали данъци с години. После прехвърлят фирмата на някой неграмотен мангал. Съответно държавата нищо не може да събере от мангала. Чиста кражба. Твърдо съм за драконовските мерки при прехвърляне на фирми да се следят за задължения.

Коментар

• Това, че към мен не използваш квалификации, не те оправдава, че използваш спрямо другите.
            Не те коментирам какъв си, защото не ме интересува, а като какъв се държиш и какво впечатление правиш.

И самият факт, че аз, почтеният човек (не съм някакъв ултрас или лумпен) се отнасям с такива презрение и ненавист към ушевите, заедно с 80% от Българският народ, вече е показателен.

Погледни например в Днес.бг - под някоя тема за Ушев как коментират хората и ще се убедиш, че това е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ландлордов, аре да не си раздаваме квалификации и да не говорим кой какви данъци плаща. Ако съдя по постовете ти, вероятно си някакъв ушев, който реве на умряло, когато го карат да си плаща осигуровките както всички нормални граждани, самоприравнавайки се по тоя начин по наглост с най-долните мангали.
              Ние тук, в този форум, не сме свикнали да си говорим с такъв тон и да се обсипваме с лични обиди.
              .(..................
              Противоречиш си. Първо спрямо теб не съм си позволил обидни квалификации, а само спрямо тези които ме предизвикват точно с такива. Само че и ти в момента използваш квалификации като "някакъв ушев" и ме приравняваш с най-долните мангали. Това ли ти е добрия тон. Ушеви прасета свине и т.н. та това е речник като за стадион.

Коментар

• Ландлордов, аре да не си раздаваме квалификации и да не говорим кой какви данъци плаща. Ако съдя по постовете ти, вероятно си някакъв ушев, който реве на умряло, когато го карат да си плаща осигуровките както всички нормални граждани, самоприравнавайки се по тоя начин по наглост с най-долните мангали.
                Ние тук, в този форум, не сме свикнали да си говорим с такъв тон и да се обсипваме с лични обиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Събота вечер е, поизлезте малко, поразпуснете, че нещо май много напрегнат ми изглеждате.
                  А що се отнася до уменията Ви, ами не ми е трудно да го направя, доста материал давате, а не сте и сложна личност.
                  ............
                  Какво ще правя в събота вечер, не е твоя работа. Може и да имам среща с майка ти да я возя на бентли или на голф-единичка. Такъв низък парий като ми заговори изведнъж на Вие, става доста комуникационен. Но също не сложен далеч не по-сложен от амеба или чехълче

Коментар

• Събота вечер е, поизлезте малко, поразпуснете, че нещо май много напрегнат ми изглеждате.
                    А що се отнася до уменията Ви, ами не ми е трудно да го направя, доста материал давате, а не сте и сложна личност.

Коментар

От позицията на данъкоплатец.
                      Повод- крахката ти психика и незадолителни (да не кажа отчайващи) комуникационни умения- абс. задължителни за държ. администрация.
                      ................
                      Боже, боже кой ми оценява комуникационните умения. Ей сульо какъв данъкоплатец си ти бе порий? Я кажи колко данъци и на какво си платил за да ти се посмея здравата? После и аз ще ти разкажа за колко неща плащам данъци.
                      Хе Хе ама тука много заблудени смехотворни типове има бе Данъкоплатец. Той мизерник на квартира, в сивата икономика някакъв спедитор, пък на мен ми говори за данъци Нещо твоите комуникационни умения никакви ги няма. Не можеш да вържеш две изречения на кръст.

Коментар

• Аха, значи сега пък Сорос е виновен, че ушеви и садии не си вършат работата. Интересно как Сорос би попречил на правителството да прилага законите?

Коментар

• От позицията на данъкоплатец.
                          Повод- крахката ти психика и незадолителни (да не кажа отчайващи) комуникационни умения- абс. задължителни за държ. администрация.

Коментар

31, по този начин ли стана "лорд" ?
                            http://www.capital.bg/politika_i_iko...ia_na_podkupa/
                            ........................
                            НЕ! Ти от позицията на данъчен инспектор ли питаш или имаш известни съмнения? Всеки лев ми е чист като сълза на богородица Това че не съм провинциален гащник от горно нанадолнище който иска да си купи имот без пари в София, не значи имотите съм ги придобил чрез престъпна дейност.
                            Last edited by LANDLORD 31; 27.11.2010, 18:22.

Коментар

• 31, по този начин ли стана "лорд" ?
                              http://www.capital.bg/politika_i_iko...ia_na_podkupa/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Никой не може да има права НАД законите и никой не може да притиска държавата ни да дава свръхправа и да не прилага законите по отношение на група граждани на ЕТНИЧЕСКИ принцип.

А защо ушевите, при някой от редовните сип ротести не поискат именно това - да им се даде възможност да си вършат работата и да озаптят хъхряшкият бандитизъм, за да защитят гражданите и да си изпълняват задълженията? Помниш ли когато смелият Български полицай от Бояджик трибагреникът от гаврещите се с него гнусни хъхряци? Съдиха го, целият Български народ го защити, но не и така наречените негови колеги... които няколко месеца по-късно скочиха на протест, за да искат ПАРИ !!!

Ето затова целият Български народ ненавижда и презира ушевите еничари - защото се навеждат пред мангалите !!!
                                И евентуална заповед да НЕ се спират мангалските престъпления е ИМЕННО незаконосъобразна, следователно - защо ушевите се подчиняват на такива заповеди?

И имаме толкова висока престъпност именно защото УШЕВИТЕ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА. 60 000 полицаи, ако са мобилизирани и подготвени, могат да смажат хъхряшкият бандитизъм само за месец.
                                ..................
                                Ти не се ли замисляш и наистина ли не вярваш че 80% от прокурорите и полицаите невавиждат кафявата чума? Няма политическа воля и твърда ръка да се случат нещата за които говориш. От там идва целия проблем. Ти знаеш ли че всяко наше правителство е зависимо от Сорос и други подобни глобалисти? Именно затова някои не си вършат работата, защот като я свършат като полицая от Бояджик после ако не се получи гластност от медиите като в случая с трибагреника, полицая ще бъде най-малкото наказан, може и осъден. ВИЖ АДВОКАТСКОТО ЛОБИ В ПАРЛАМЕНТА. ВСИЧКИ СТЕ СЛЕПИ ЗА НЕГО. ДЪРЖАВА КОЯТО БЪЛВА 5-6000 ЮРИСТИ НА ГОДИНА ИМ НАМИРА РАБОТА КОЯТО Е ДА ОПРАВДАВАТ КАФЯВИТЕ. ТЕ СА ИМ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЪЮЗНИЦИ. ЗАТОВА СА ТОЛКОВА НАГЛИ!

Коментар

Working...
                                X