IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отпуската при напускане кога се изплаща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обикновено всички плащания стават, след като се внесат осигуровките върху тях. Значи не точно на първи април.
    А иначе няма проблем да се направи ведомост само за теб предварително, да ти се изплатят парите и да се подпишеш на нея. Зависи от работодателя и ако не го мързи счетоводителят. Лично аз така практикувам.
    Парите не можеш да ги загубиш. От Инспекцията по труда само това чакат.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• не се притеснявай - всичко ще ти се изплати

работодателите знаят, че ако не платят дължимото -> следват "жалби и проверки + актове" .............. всеки предпочита да си плати, че после да си няма неприятности...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Отпуската при напускане кога се изплаща

Някой би ли ми казал при напускане на работодател ( след подаденото едномесечно предизвестие) като примерно сега на 19-ти март ми е последният работен ден

1. Кога трябва да ми изплатят обезщетението за неизползван платен годишен отпуск ? в последния ми работен ден 19-ти март или когато и останалите колеги си получават заплатите на 1-ви Април ?

Друго нещо което ме притеснява е че преди да е дошъл 19-ти март вече разписах аз и работодадеетля ми "Заповед за прекратяване на трудов договор" където само се казва че се прекратява трудовото правоотношение считано от 19-ти март на основание на 1-но месечното предизвестие което съм подал.

Проблема е че като се загледах изцяло липсва
        секцията "На работника (служителя) да се изплатят следните обезщетения: "

както е показано тук: http://www.bgstuff.net/content/view/5570/524/

2. Има ли вариант да не ми изплатят отпуската защото тази секция изобщо не е спомената в заповедта за прекратяване на трудов договор ?

Ще ви бъде благодарен ако помогнете с тези два въпроса
      Working...
      X