IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MTN GRUP
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от MTN GRUP
    Първоначално изпратено от blah blah
    Намери си адвокат.
    Имам но ми се струва че нещо ме пурзаля
    намери си втори .............. ако трябва и трети адвокат - не вярвам всички да те "пурзалят"
    Ще го закривам поради сериозни лични проблеми.Фирмата е създадена от родителите ми и сега ще се развивам сам.А за това че съм сбъркал [пурзаля] просто съм збъркал съжелявам!
    мисля, че си сбъркал форума

пробвай в този
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• имам и друг въпрос правят ми данъчна проверка по държавна поръчка какво бихте ме посъветвали за да я приключа по бързо.имам притеснения че ще ме уличат в някаква измама!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от MTN GRUP
        Намери си адвокат.
        намери си втори .............. ако трябва и трети адвокат - не вярвам всички да те "пурзалят"
        Ще го закривам поради сериозни лични проблеми.Фирмата е създадена от родителите ми и сега ще се развивам сам.А за това че съм сбъркал [пурзаля] просто съм збъркал съжелявам!

Коментар

Намери си адвокат.
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Намери си адвокат.
            Защо ще закриваш старото дружество?
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
              Намери си адвокат.

Коментар

• Намери си адвокат.

Коментар

• Молба

Здравей те! Имам няколко въпроса на които ще ви помоля да ми отговорите. 1.Придобих фирма която 6те закрия до няколко дни.Въпросната фирма има имоти които изскам да прехвърля във владение на новата която ще създам,само че не знам как точно да го направя. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
                Working...
                X