Много търсих, но не успях да открия чужда компания с име "GodBless and May The Force Be With You"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боже какво име ЗОФ Даллбогг: Живот и Здраве ЕАД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЧестно казано името действа като реклама.Човек се чуди за какво всъщност става
дума отваря и разбира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от conceptm5 Разгледай мнениеДаллБогг са си много добра в сравнение с останалите застрахователи като говорим за гражданска отговорност и автокаско са много коректни плащат си щетите и вече са с най-ниски цени за застраховките. С две думи аз съм си много доволен от тях както и моите приятели.И най-важното името е без никакво значение ако фирмата е коректна към клиентите Си. а злобарите да си се застраховат където си пожелаят все пак застраховките са по желание и избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от conceptm5 Разгледай мнениеДаллБогг са си много добра в сравнение с останалите застрахователи като говорим за гражданска отговорност и автокаско са много коректни плащат си щетите и вече са с най-ниски цени за застраховките. С две думи аз съм си много доволен от тях както и моите приятели.И най-важното името е без никакво значение ако фирмата е коректна към клиентите Си. а злобарите да си се застраховат където си пожелаят все пак застраховките са по желание и избор.
Коментар
-
ivandavidov
Братът на съоснователя на "Далл Богг" държи погребално бюро, което се казва "Взелл Богг".
Коментар
-
ДаллБогг са си много добра в сравнение с останалите застрахователи като говорим за гражданска отговорност и автокаско са много коректни плащат си щетите и вече са с най-ниски цени за застраховките. С две думи аз съм си много доволен от тях както и моите приятели.И най-важното името е без никакво значение ако фирмата е коректна към клиентите Си. а злобарите да си се застраховат където си пожелаят все пак застраховките са по желание и избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИмето е изключително свежо. Изобретателен език достоен за благородна завист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениедругаря Тихомир каменов...
Легенди се нсоят за този персонаж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениедругаря Тихомир каменов...
Легенди се нсоят за този персонаж...При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеКои са собствениците??? "Търговска лига" и "Чайкафарма" говорят ли ти нещо
Легенди се нсоят за този персонаж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАко има и други пострадали пишете и не мълчете.Ако някой знае повече изтипосайте собствениците да видим кои са.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
Коментар