If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДаллБогг са си много добра в сравнение с останалите застрахователи като говорим за гражданска отговорност и автокаско са много коректни плащат си щетите и вече са с най-ниски цени за застраховките. С две думи аз съм си много доволен от тях както и моите приятели.И най-важното името е без никакво значение ако фирмата е коректна към клиентите Си. а злобарите да си се застраховат където си пожелаят все пак застраховките са по желание и избор.
ДаллБогг са си много добра в сравнение с останалите застрахователи като говорим за гражданска отговорност и автокаско са много коректни плащат си щетите и вече са с най-ниски цени за застраховките. С две думи аз съм си много доволен от тях както и моите приятели.И най-важното името е без никакво значение ако фирмата е коректна към клиентите Си. а злобарите да си се застраховат където си пожелаят все пак застраховките са по желание и избор.
Е те имат 3 застраховани коли на кръст - на изпълнителния директор и на заместниците му, как няма да са коректни?
Коментар
ivandavidov
Братът на съоснователя на "Далл Богг" държи погребално бюро, което се казва "Взелл Богг".
Коментар