Според мен ще застраховате фирмата си в България за сумата, отговаряща на категорията при лицензитането си /от 2008 г./. Това става в "Булстрад" - Vienna Insurance Groupe. След това ще потърсите съдействието на Vienna Insurance Groupe за Европа. Има ги навсякъде в Европа. Желая Ви успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да ми дадете малко информация
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zdravko_iМисля, че е най-добре да направите тази застраховка при застраховател в съответната държава, който, като се има в предвид изброените ще и представен във всички от тях. Дори и да я направите оттук няма гаранция, че лимита на отговорност ще е адекватен на обезщетенията по закон в съответната държава, ако има събитие.
В най-добпия случай тук може да се обърнете към чуждестранна застрахователна компания с представителство у нас - Алианц, Дженерали, Интерамерикан, Уника.
Govirh s predstaviteli na Generali,no te kazaha,che ne predlagat takava zastrahovko na treritoriqta na Evropa.S Alianc sashto se svarzah,no bez uspeh.
Blagodarq za mnenieto vi.Ich kann nichts dafьr ich bin so!
Коментар
-
Мисля, че е най-добре да направите тази застраховка при застраховател в съответната държава, който, като се има в предвид изброените ще и представен във всички от тях. Дори и да я направите оттук няма гаранция, че лимита на отговорност ще е адекватен на обезщетенията по закон в съответната държава, ако има събитие.
В най-добпия случай тук може да се обърнете към чуждестранна застрахователна компания с представителство у нас - Алианц, Дженерали, Интерамерикан, Уника.
Коментар
-
Искам да ми дадете малко информация
Zdraveite,iskam da se izvinq,che pisha na latinica,zashtoto nqmam kirilica,toest imam,no ne e tazi da si pishesh na latinica,a da izliza na kirilica,shte buda kratka,che da ne pretisnqvam mnogo hora s pisaneto si.
Iskam da popitam,dali sashtestvuva zastrahovka profesionalna otgovornost na teritoriqta na Evropa???
Firmata e EOOD,i shte raboti v sferata na stroitelstvoto,ili po-tochno montirane i shapklovane na gipsokarton i vanshni izolacii.
Nai-veroqtno firmata shte raboti v Shveizariq,koqto pak e neutralna,no shte raboti i v Avstriq i Germaniq moje i v Holandiq.
Molq da mi pomognete,pisah na firmi kato Generali,koqto e avstriiska firma,apak ne predlagat takiva uslugi,a na men mi trqbva speshno.
Shte se radvam,ako pone edin chovek otgovori na vaprosa mi.
Blagodarq vi predvaritelno.Ich kann nichts dafьr ich bin so!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар