IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да ми дадете малко информация

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен ще застраховате фирмата си в България за сумата, отговаряща на категорията при лицензитането си /от 2008 г./. Това става в "Булстрад" - Vienna Insurance Groupe. След това ще потърсите съдействието на Vienna Insurance Groupe за Европа. Има ги навсякъде в Европа. Желая Ви успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от zdravko_i
      Мисля, че е най-добре да направите тази застраховка при застраховател в съответната държава, който, като се има в предвид изброените ще и представен във всички от тях. Дори и да я направите оттук няма гаранция, че лимита на отговорност ще е адекватен на обезщетенията по закон в съответната държава, ако има събитие.
      В най-добпия случай тук може да се обърнете към чуждестранна застрахователна компания с представителство у нас - Алианц, Дженерали, Интерамерикан, Уника.
      Ne moga da zastrahovam firmata v chujda darjava,tai kato tq e bulgarska firma,i mi kaza,che ne mogat da zastrahovat chujdestranna firma,a moqta firma nqma klon v saotvetmata darjava.
      Govirh s predstaviteli na Generali,no te kazaha,che ne predlagat takava zastrahovko na treritoriqta na Evropa.S Alianc sashto se svarzah,no bez uspeh.
      Blagodarq za mnenieto vi.
      Ich kann nichts dafьr ich bin so!

Коментар

• Мисля, че е най-добре да направите тази застраховка при застраховател в съответната държава, който, като се има в предвид изброените ще и представен във всички от тях. Дори и да я направите оттук няма гаранция, че лимита на отговорност ще е адекватен на обезщетенията по закон в съответната държава, ако има събитие.
        В най-добпия случай тук може да се обърнете към чуждестранна застрахователна компания с представителство у нас - Алианц, Дженерали, Интерамерикан, Уника.

Коментар

• Първоначално изпратено от kons
          ..и що не почна темата с "Може ли да ми дадете...." а с "Искам да ми..."
          ...
          Of aman ot zabelejki!Tva sam napisala i tva e,ako ne vi haresva,sujelqva mnogo.

Коментар

• ..и що не почна темата с "Може ли да ми дадете...." а с "Искам да ми..."
            ...

Коментар

• Надявам се видя какво съм ти написал на лично съобщение. Все пак съветът ми е да прозвъниш компаниите, които ти вдъхват доверие и да ги питаш директно - няма да са повече от 10-ина телефона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                А на мен никът ми се стори "блондинка 89"
                Та...с много ли не познах? ;-)
                Ne sam blondinka,i bih jelala mnenie ya moq vapros,a ne da me pitat blondinka li sam.
                Tolkova tapo vpechatlenie li pravi temata mi?

Коментар

• А на мен никът ми се стори "блондинка 89"
                  Та...с много ли не познах? ;-)

Коментар

• Имаш лично. Ако искаш да ме питаш нещо, пак пиши на лично, въпреки че други са по в час.

Коментар

• Искам да ми дадете малко информация

Zdraveite,iskam da se izvinq,che pisha na latinica,zashtoto nqmam kirilica,toest imam,no ne e tazi da si pishesh na latinica,a da izliza na kirilica,shte buda kratka,che da ne pretisnqvam mnogo hora s pisaneto si.
                      Iskam da popitam,dali sashtestvuva zastrahovka profesionalna otgovornost na teritoriqta na Evropa???
                      Firmata e EOOD,i shte raboti v sferata na stroitelstvoto,ili po-tochno montirane i shapklovane na gipsokarton i vanshni izolacii.
                      Nai-veroqtno firmata shte raboti v Shveizariq,koqto pak e neutralna,no shte raboti i v Avstriq i Germaniq moje i v Holandiq.
                      Molq da mi pomognete,pisah na firmi kato Generali,koqto e avstriiska firma,apak ne predlagat takiva uslugi,a na men mi trqbva speshno.
                      Shte se radvam,ako pone edin chovek otgovori na vaprosa mi.

Blagodarq vi predvaritelno.
                    Working...
                    X