IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срива на Борсата - "изяде" ли доходността от ДФ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе - за 60 дена са загубили 10%, но за 2007 (в която се включва по-голямата част от 60-те дена) са направили 15-30% Реално погледнато от нова година са се изсипали с 2-6%. А тези 10% които са смятани в КФН са за двугодишен период, а както всички знаем 2006-та беше шит за ПФ-тата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ИКО
      Не съм сигурен че е за двегодишен - много ясно е показано - Изменение за последните 60 работни дни. Като имам в предвид, че към юни 2004 (преди 2 години и половина), стойността е била 1, а сега средната е 1.38 - т.е. за тригодишен период е приблизително 40% за каква доходност от 30% говорим? Преди такси? След такси? Реална доходност?
      Добре ми казваше баба - купувай "пендари", а не "вестници", ама кой да я слуша...
      Правилно ти е казала баба ти, айде сега бегом за пендари .
      Да не вземе да падне цената и на златото че 2 пъти да го издухаш!

Коментар

• Не съм сигурен че е за двегодишен - много ясно е показано - Изменение за последните 60 работни дни. Като имам в предвид, че към юни 2004 (преди 2 години и половина), стойността е била 1, а сега средната е 1.38 - т.е. за тригодишен период е приблизително 40% за каква доходност от 30% говорим? Преди такси? След такси? Реална доходност?
        Добре ми казваше баба - купувай "пендари", а не "вестници", ама кой да я слуша...

Коментар

• Re: Срива на Борсата - "изяде" ли доходността от Д

Първоначално изпратено от ИКО
          Според графиката на КФН от http://www.fsc.bg/chart/unitsDPF.asp
          средната "загуба" от Доброволните Фондове е 9,59% спрямо края на Октомври 2007, т.е. спокойно може да се каже, че "доходността" ми е отишла в небитието...

Дали ще продължи още?
          Има разлика м/у доброволен и договорен фонд.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Сбъркана ти е математиката, пич. 9% са от края на октомври, а от тогава насам борстата само пропада (изключая новогодишните промоции). Също така тия проценти за доходност на ПФ в сайта на КФН са за двугодишен период...реално доходноста за 2007 е около 15-30%

Коментар

• Re: Срива на Борсата - "изяде" ли доходността от п

Първоначално изпратено от ИКО
              средната "загуба" от Доброволните Фондове е 9,59% спрямо края на Октомври 2007, т.е. спокойно може да се каже, че "доходността" ми е отишла в небитието...

Дали ще продължи още?
              Да! Парите ти ще изчезнат!

Плашете се и продавайте!

P.S.

Шегувам се, естествено

Коментар

• Срива на Борсата - "изяде" ли доходността от ДФ

Дали ще продължи още?
              Working...
              X