IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете с малко инфо

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей приятел, аз съм работил в ПОК Доверие две години , част от същата стриуктура. Не възлагай големи надежди за добро заплащане, ще те товарят яко с работа, но стигне ли се до премии - търпение да имаш.И да не те вземат считай, че няма да е голяма загуба.В такива фирми си струва да се работи само когато има кампанийна дейност, в голямата бъркотия по някога пада някой и друг лев, но ако пазарът е монотонен те призовавам към по-умерен оптимизъм.
    Не взимай в предвид горепосоченото ако кандидатстваш за маниджърско место.

Коментар

• Помогнете с малко инфо

Привет другари (ама как звучи само)) )!

Помогнете с малко инфо.Аз съм още заек и ми предстои първо интервю в сериозна компания - Булстрад лайф.Кандидатствах за специалист в Отдел "Обучение".Кажете ми имате ли някакви впечатления откомпанията- това,че името и говори добре, но мен ме интересува доста повече неща, а нямам "вътрешен информатор". Ясно ми е, че няма какво да се помпам защото няма какво да предложа, като опит. Посъветвайте ме на какво да акцентирам за да покажа, че ще спечелят ако ме наемат. И не на последното място имате ли представа каква заплата биха отделили за новак, като мен.Не ми се ще да се изхвърлям в желаната сума нито пък да иглеждам глупак. Много ще съм ви задължен.

Hasta la victoria, siempre!
    Working...
    X