Не става много ясно какъв е случая, защото линка не работи - но една малка корекция от мен - да наистина на РС - Бургас осигуровките се заплащат на 100 процента от държавата, както и на военните в сферата на МВР и на държавните служители - но всички данъчни засега са на трудов договор и работникът си плаща осигуровките които сега са в размер на 25 процента. Не знам в какъв бизнес си, но моите наблюдения са, че изключително рядко дори и от чуждите компании, освен ако не са най-големите от рода на Shell, Ingbank се плащат осигуровките върху реалната заплата, която се получава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОИ справка за най-коректни осигурители
Collapse
X
-
Sell-ko
НОИ справка за най-коректни осигурители
Аз съм възмутен. Работодател съм на над 50 души. Плащам осигуровки винаги в срок върху пълното възнаграждение на служителите си. През последните две години съм минал три ревизии без нито една забележка от Социално осигуряване. Плащам данъци и такси, също с ревизии без никакви забележки и на края какво - излиза че РЕГИОНАЛНА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ - СОФИЯ и РАЙОНЕН СЪД - БУРГАС, на които осигуровките се поемат изцяло от държавата са по-коректни данъкоплатци от мен. Трябва ли НОИ да се извини на всички коректни данъкоплатци, които просто поради естеството си на работа плащат по ниски от раздутите заплати на администрацията???? Или заслужава да бъде съден???? Какво е вашето мнение?
За справка http://www.nssi.bg/Osiguriteli/index_osig.htmТагове: Отмаркиране на всички
Коментар