Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Днес разбрах, че има интернет калкулатор за пенсии в страницата на НОИ. С ЕГН и ПИК те намират сами по-скорошните осигурявания, а тези до 97г. си ги въвеждаш сам за общо за 3 години - ако имаш такива де
Оказва се, че има разлика около 150 лв. при сегашното ми състояние ако се осигурявам и във фонд или само държавно....Увеличих си изкуствено съвсем малко стажът и нещата отиваха още повече в полза на олл ин НОИ. Имам още доста годинки до пенсия, но това състояние дали ще се промени някога ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение
Тонка, сънуваш ли вещици?Last edited by konsultant_hr; 25.04.2017, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Л Христов се е разлютил във ФБ пак, а мен Импето не ме подкрепи в спора! Мите къде си ве - боря се цял следобяд с тия пишман консултанти и защитавам твоя бизнес?
г-н Христов да не сте говорили с Горанов пак да подхване национализация на ПФ, та сте толкова жизнерадостен във ФБ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
много писане от играч на дребно
че ти имаш само 1360лв в акции на Алианц
ако и толкова пенсионни вноски си събрал - само дето ментосваш хората из България
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение
Тонка, сънуваш ли вещици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Л Христов се е разлютил във ФБ пак, а мен Импето не ме подкрепи в спора! Мите къде си ве - боря се цял следобяд с тия пишман консултанти и защитавам твоя бизнес?
г-н Христов да не сте говорили с Горанов пак да подхване национализация на ПФ, та сте толкова жизнерадостен във ФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoffтест [ATTACH=CONFIG]n3190277[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3190278[/ATTACH]
г-н Христов да не сте говорили с Горанов пак да подхване национализация на ПФ, та сте толкова жизнерадостен във ФБ?Last edited by tony1975; 23.04.2017, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ами... по-малко от парите, които имам инвестирани в Софарма Трейдинг, но повече от парите, дето имам инвестирани в Allianz. Доволен си ли?
че ти имаш само 1360лв в акции на Алианц
ако и толкова пенсионни вноски си събрал - само дето ментосваш хората из БългарияLast edited by fortiss; 14.03.2017, 16:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ами... по-малко от парите, които имам инвестирани в Софарма Трейдинг, но повече от парите, дето имам инвестирани в Allianz. Доволен си ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеИмпе ти кат си фен на тия пенсионни фондове колко твои пари си инвестирал там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПФ са една от утечките при мен. Засега обаче монопола от страна на държавата ме притиска и няма как да мърдам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеИмпе ти кат си фен на тия пенсионни фондове колко твои пари си инвестирал там.
Коментар
Коментар