Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Bulls on BSE
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, за НОИ е така. Ама много скъпа тази ваша услуга - това управление! Направо сте ми станали ортаци на парите, че и сте пред мен с таксите даже!!!
Ще намалят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеОстава да решим от де се появяват пенсиите при тези нули.
Виж, за фондовете знаем нещичко, но това което научаваме (не от разните местни "контролиращи" органи) е съвсем стресиращо.
Един германец, след като успял да преживее ваймарския крах, хиперинфлацията през 30-те и края на авантюрата "хилядолетен Райх" стигнал до извода, че всякакви там социални и пенсионни плащания се извършвали от настоящия доход на обществото. Демек, никакви натрупвания, капитализирания и т.н. не се случват.
Точно това се опитвам да обясня на Пешов и още неколцина - че като си подарят парите на Ной сега - в бъдеще ще чакат 2 000 000 хъхряка да им заработват пенсиите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеПак ще пиша в тази тема, въпреки че ме обвиниха вече веднъж, че работя за някой пенсионен фонд. И пак ще кажа, че при ЧПФ, поне парите ти отиват във фирми, които в повечето случай се развиват. А в НОИ къде отиват? А да Бойко ги дава за тока и водата на ЦСКА и Танев иска да ги даде за откриване на университет за пенсионер. Хайде сега кажете, че НОИ е по-добре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ те тези, които предпочитат нои, го предпочитат ИМЕННО, защото знаят какво, колко и кога са внасяли в зъпъфътата.
Който е работил през куп за грош и се е осигурявал все на минимум, ного ясно че ще хукне да си прехвърля неговата партидка от 738 лева в Ной и после ще им висне на вратът... ама който има 24 Б в УПФ, ще си даде тия пари на Ной, ама някой друг път.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТаксите в Ной очевидно са 100% - защото всеки осигуряващ се има там 0.00 лв.
Виж, за фондовете знаем нещичко, но това което научаваме (не от разните местни "контролиращи" органи) е съвсем стресиращо.
Един германец, след като успял да преживее ваймарския крах, хиперинфлацията през 30-те и края на авантюрата "хилядолетен Райх" стигнал до извода, че всякакви там социални и пенсионни плащания се извършвали от настоящия доход на обществото. Демек, никакви натрупвания, капитализирания и т.н. не се случват.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи: ха де.
На това му се казва: доброволно самоочесване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ те тези, които предпочитат нои, го предпочитат ИМЕННО, защото знаят какво, колко и кога са внасяли в зъпъфътата.
Коментар
-
Пак ще пиша в тази тема, въпреки че ме обвиниха вече веднъж, че работя за някой пенсионен фонд. И пак ще кажа, че при ЧПФ, поне парите ти отиват във фирми, които в повечето случай се развиват. А в НОИ къде отиват? А да Бойко ги дава за тока и водата на ЦСКА и Танев иска да ги даде за откриване на университет за пенсионер. Хайде сега кажете, че НОИ е по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениезначи при пенсионните фондове знаеш какво колко и кога, докато при НОИ нямаш никаква инфо и въпреки това предпочиташ НОИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениезначи при пенсионните фондове знаеш какво колко и кога, докато при НОИ нямаш никаква инфо и въпреки това предпочиташ НОИ?
На това му се казва: доброволно самоочесване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не знам.И затова се чудя как ей така човек може да си бръкне в носа и да изплюе от там едни числа.Не се засягай аз наистина искам да знам колко са таксите в НОИ и как се смятат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не знам.И затова се чудя как ей така човек може да си бръкне в носа и да изплюе от там едни числа.Не се засягай аз наистина искам да знам колко са таксите в НОИ и как се смятатМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениещо, ти колко ги изкарваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеа знаеш ли колко са таксите на НОИ, ако това ти е водещото? Нека ти кажа - 150%Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар