IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Само политиката на ВИНКЕЛА може да помогне на всички мутри , комунисти , ченгета , милиционери , милионери , офшоркаджии и лицемери на високи държавни длъжности да вземат адекватни решения в полза на СУВЕРЕНА

    Коментар


    • И какво ще правиш - нали от 4 години гадните мутри- комунисти ни следяха и подслушваха, сега да не биете десните с бухалки..А МУТРАФОНИ ОТ СИК

      Коментар


      • Нека да кажем истината, правят се промени, които ние не искаме.
        Да покажем че имаме воля и да излезем на протестите довечера, да се види че ние подкрепяме ГЕРБ и няма да ги предадем:

        Цветан Цветанов: Промените, касаещи сектора Сигурност, бяха наложени и приети в парламента без дебат, без предварително обсъждане и без политически консенсус
        18-06-2013




        Промените в българското законодателство, касаещо сектора „Сигурност“, бяха наложени и приети в парламента без дебат, без предварително обсъждане и без политически консенсус. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и народен представител Цветан Цветанов по време на среща с депутата от парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства в германския Бундестаг д-р Ханс-Петер Ул, който е и говорител на управляващата фракция в Германия ХСС/ХДС за вътрешната политика. Срещата се проведе в понеделник в рамките на работното посещение на Цветан Цветанов в Мюнхен, Германия.

        По време на срещата Цветан Цветанов запозна колегата си Ханс-Петер Ул с вътрешнополитическата обстановка в България, както и с начина, по който бяха приети законодателните промени в сектора „Сигурност“. „Освен, че промените бяха приети без дебат и политически консенсус, същевременно те изолираха и българския президент, лишавайки го от правомощията да издава указ за назначаването на председателя на ДАНС. Начинът, по който беше избран новият председател на службата, потвърждава прогнозата, че приемането на промени в законодателството, касаещо сектора „Сигурност“, от временна комисия, а не от постоянна парламентарна комисия по вътрешна сигурност, ще доведе до тежки последствия за целия сектор“.

        От своя страна депутатът от Бундестага отбеляза, че според него подобен подход е недопустим за демократична държава, която е членка на Европейския съюз. Ул изрази сериозна загриженост за проблемите, които могат да възникнат със сигурността и борбата с престъпността в България, в региона и в целия Европейски съюз. „Недопустимо е и няма подобни практики в Европейския съюз, да се смесват правомощията на контраразузнавателна служба с тези на дирекция с разследващи и полицейски функции“, подчерта още Ул. Той се ангажира да запознае с проблема както европейските си колеги, така и колегите си в Бундестага.

        Освен със законодателните промени в сектора „Сигурност“, Цветан Цветанов информира германския депутат от Бундестага, че целият законопроект за службата е променен и направен за едно единствено лице и това е депутатът от ДПС Делян Пеевски. „Този начин на промяна на цял закон в интерес на едно лице, доведе до недоволството на българските граждани и разкри всички задкулисни схеми, на новата Тройна коалиция искат да реализира в сектора „Сигурност“, подчерта още Цветанов.

        В срещата с германския депутат участва и адвокатът на Цветан Цветанов – Менко Менков. Той запозна подробно д-р Ханс-Петер Ул с материалите по анонимния сигнал, входиран в Прокуратурата в хода на предизборната кампания от Сергей Станишев и юридическата хронология по повдигането на обвинението на Цветан Цветанов. От своя страна д-р Ханс-Петер Ул, който е и адвокат, заяви, че ще се присъедини към защитата на Цветан Цветанов, съвместно с адвокат Менко Менков. „От юридическа гледна точка цялата хронология и повдигането на обвинението будят недоумение. Начините и подходите, по които е конструирано обвинението, създават съмнения за подбудите на това обвинение“, заяви депутатът от германския Бундестаг. Ул е убеден, че с огромния си опит като експерт-парламентарист в сферата на контрола на специалните разузнавателни средства, съвместно с адвокат Менко Менков, ще бъде полезен за обективното изясняване на обстоятелствата около обвинението и ще е гарант за обективност.

        Коментар


        • Политика (архив до 1.08.2013)

          АМИ ДАНО- ДА СВЪРШИ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОШМАР
        Working...
        X