IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Чакам свършването на учебната година и се гмуркаям в СъниБийч лайфа, за съжаление там няма такива песновки
    Не ти и трябват подобен тип песни там.
    Все пак, не сме геронтофили.

На морето най-харесвам поп-фолк фенките.

Коментар

• Момчета и момичета, тази тема ясно показва защо след като сме толкова „умни и способни“ сме най-бедните в Европа, неизменно, в последните 23 години!

Разделили са народът до степен да са коне с капаци, точно като футболни фенове, и просто си правят пари от емоцията на почитателите. Проект след проект..
      Доста удобно, за някои, се държите като деца в детска градина, които се доказват на госпожата, убеждавайки я колко по-лошо е другото хлапе от него самото.

Само че, възрастните хора би трябвало да знаят какво искат, би трябвало да чуват и мнение различно от тяхното и най-вече да имат конкретен план как да постигнат исканото (не просто с рев, примерно)!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Изтървал си ми вчерашния пост.
        Аз работя за гражданското общество надомно и същевременно се презастраховам финансово, ако вие - "здравите сили", победите.
        Аз съм заложил на волатилността, пардон на неразумността на нездравите сили... Искам да се обърна към улицата, тъй като чувам че не сте предстаени, значи НЯКОЙ друг е представен, нали така

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ама не е лоша песновката, нали?
        Чакам свършването на учебната година и се гмуркаям в СъниБийч лайфа, за съжаление там няма такива песновки

Коментар

хората са го изпяли преди години.

Twisted Sister - I AM, IM ME
          http://www.youtube.com/watch?v=ejihzALlriE
          Да имаше някакъв телепорт до Франция днес и утре
          http://www.hellfest.fr/artistes

Коментар

Не са гнусна шайка. През годините съм познавал много държавни чиновници и чиновнички.

Има доста свестни хора между тях, но партийните чистки след всяко ново управление са ги озверили.
            Тях не ги визирам Свестните имам впредвид

Обаче са малцинство

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Аноне , казах ти че чиновниците са най-гнусната шайка , а ти не вярваше
              Не са гнусна шайка. През годините съм познавал много държавни чиновници и чиновнички.

Има доста свестни хора между тях, но партийните чистки след всяко ново управление са ги озверили.

Коментар

Аноне що не си на Орлов мост да тропнеш едно право хорце, пояснявам три напред едно назад
                Ама не е лоша песновката, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                  Kak беше лафа - "чер-ве-ни бо-клу-ции"
                  +++++111111
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Аноне що не си на Орлов мост да тропнеш едно право хорце, пояснявам три напред едно назад
                    Изтървал си ми вчерашния пост.
                    Аз работя за гражданското общество надомно и същевременно се презастраховам финансово, ако вие - "здравите сили", победите.

Коментар

• Аноне , казах ти че чиновниците са най-гнусната шайка , а ти не вярваше

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          М. Райков „анатемоса” подписалите тайно от него наредбата за Ботев

http://news.ibox.bg/news/id_744467151

-------------------------------

Мдам .... казал конят на магарето и продължили да пасат заедно

Коментар

• М. Райков „анатемоса” подписалите тайно от него наредбата за Ботев

http://news.ibox.bg/news/id_744467151

-------------------------------

Мдам .... казал конят на магарето и продължили да пасат заедно

Коментар

• Цитат от мой пост в тази тема от 26 април 2013 г. Тогава не го приехте особенно радушно! Сега дали има още някой който да не вярва в това , което предсказвам! Може в момента да съм без работа и доходи , но мозъкът си не съм изгубил и няма човек или медия , които да ме манипулират!

писа в тема | 26 април 2013, 23.07 ч.
                              Това , което трябва да се направи в момента е да се отложат изборите. Изобщо не ме интересува кой провокира тези скандали. В момента няма партия или политик на който да имам и капка доверие и просто не бих гласувал. Така ще постъпят доста хора , а други ще подкрепят по-малкото зло или ще осребрят гласа си. В парламента ще влязат съшите стари муцуни на "прехода" , които гледаме последните 24 години. Всичко ще си продължи по-старому и всекидневните скандали и гафове пак ще ги има ,......

Коментар

• Коментар

Working...
                                X