IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ето, аз заявявам моето мнение за "Моята молитва" на Христо Ботев:
    Това стихотворение трябва да бъде изучавано в българските училища от учениците, без значение на етническата им принадлежност.
    Стига с тоя Ботев бе! Не ти ли стана ясно, че експертите на ГЕРБ са подготвили тези промени. Просто сега са поднесени за подпис.
    И Марин Райков днес си призна че е така.

Марин Райков обясни гафа с Ботев и Вапцаров с неспазени негови разпоредби
    - Свалям личното си доверие от всички, които са потъпкали основни ценности за българското образование

Служебният премиер Марин Райков направи официално изявления във връзка със скандала с отпадането от учебната програма на стихотворения на Христо Ботев и Никола Вапцаров. Той подчерта, не били изпълнени неговите разпореждания в сферата на образованието. По думите на Райков един от проблемите в образованието ни бил именно съдържанието на българските учебници по литература, български език и история. Със специална своя заповед той наредил старта на работа по преразглеждане на програмите именно по тези предмети. Целта му била в две посоки - уеднаквяването на съдържанието и свеждането му до един-единствен учебник по съответния предмет и увеличаване на патриотичното съдържание. Настоял за съставяне на комисии с широко обществено и научно представителство. Била проведена специална среща с ръководството на БАН, защото негово твърдо убеждение било, че в този процес трябвало да участва активно именно научната общност, която да не бъде изолирана от дебата за образованието на децата ни.

Райков уверява, че подписването на подобна наредба било станало не само тихомълком, но в грубо нарушение на изричната му заповед, който изрично разпоредил да се спре всякаква работа на парче по въпроса с българските учебници до извършването на цялостен анализ и уеднаквяване на съдържанието им в посока увеличаване на патриотичното съдържание.

"Аз свалям не само политическото, но и личното си доверие от всички, които са били замесени в това грубо потъпкване на основни за българското образование ценности, в които аз лично вярвам в разрез с моя изрични разпореждания и в името на защитата, на които бяха предприети конкретни административни действия - очевидно също пренебрегнати", коментира в изявлението си Марин Райков. /БЛИЦ

Докато не се изчистят всички герберастки "калинки" от администрацията са възможни такива гафове. Министърът да не е слънце да огрее навсякъде. Сега ще уволнят герберските провокатори и готово!

То бива герберастка наглост, ама твоето вече е "кой ми сра в гащите?"
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
      Маранди, прекалено много мисли ти щъкат в главата едновременно. Бъди по-ясен! И какво е "Русото"?
      Имаш право да бъдеш песимист, но математическите модели не важат в общественото развитие.
      Чети си, бря пич - Русото ( това е моя милост ) нямам какво да доказвам за прогнозите си.

29.03.2010 - Прогноза за пролетта на 2011 година

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...-godina.519862

-----------------------------------------
      Тогава също ме обвиниха, че ако се сбъднат само на 50% държавата трябвало да се закрива.
      Ето ти тайминг-а и защо се зарекох повече никога да не правя прогнози за БГ-то:

29.04.2011 - Моята последна статия

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...statiia.737820

Как да ти обясня, че от 6-7 години само си хабя енерджито за простотии.

Чети си - виж какво се е случило - колко налудничаво съм звучал като са давани и т.н.
      Имотките също ви ги предвидих до тримесечие кога ще се обърне тренда и там ненужно похабена енергия.

Сричай - нямам редакции по прогнозите и стоят с датите си.

Ся да ти се обяснявам, че ако до 3 месеца не заработи т'ва Правителство ще станем свидетели на описаното ли?

Демек, какво да ти "доказвам" - че предвидих и предсрочните избори от 20 години, дет' не бяха случвали ли? И то още в 2010 година ми е прогнозата.

А, какво значи актуализация на бюджет да се предвиди, когато ГЕРБ-ерчетата бяха във вихъра си и че няма да изкарат мандата си?

Ма, смешно ми е - аз да съм се доказвал - докажи се ти, бря
      Last edited by marandi; 21.06.2013, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Вие вече сте в гражданска още от февруари месец.

П.П. След 25 години в учебниците ви по история, дет' ще учат киндерите, ще се окаже, че никога в БГ ( въпреки хилядолетната и История ) не е провеждан по-свиреп геноцид.

Както икономически, също така физически и духовен - нито през византийско иго, нито през турско, нито през комунизма като тайминг.

Т.е. само за 20 години - дотогава се радвай какъв си "управленец", дет' избил своите за нула време. Машала

П.П.П. Ако, се сетиш за аргументи - давай - Русото обожава да се учи. 20% население в кофата за 20 години. И толеранс към само 1-2 определени етноса за сметка геноцид на българите.
        Хайде приятна вечер! Лягам, че утре съм на път.
        Пример в хилядолетната в история?

П.П.П. Иначе мога да ти изведа всички числа защо ще се случат така, но ще те оставя да се насладиш сам на резултата.
        Маранди, прекалено много мисли ти щъкат в главата едновременно. Бъди по-ясен! И какво е "Русото"?
        Имаш право да бъдеш песимист, но математическите модели не важат в общественото развитие.

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            За мен Монти е това, което пише, единствено това има стойност
            Да не мислиш, че си пия ракията с него?!:Само го чета, както и ти (надявам се)

Доносникът намирисва от километри. Пази се от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
              Маранди, видях ти сценария в твоя блог. Великолепен е! Особено съм впечатлен от избухването на гражданска война ....
              Вие вече сте в гражданска още от февруари месец.

П.П. След 25 години в учебниците ви по история, дет' ще учат киндерите, ще се окаже, че никога в БГ ( въпреки хилядолетната и История ) не е провеждан по-свиреп геноцид.

Както икономически, също така физически и духовен - нито през византийско иго, нито през турско, нито през комунизма като тайминг.

Т.е. само за 20 години - дотогава се радвай какъв си "управленец", дет' избил своите за нула време. Машала

П.П.П. Ако, се сетиш за аргументи - давай - Русото обожава да се учи. 20% население в кофата за 20 години. И толеранс към само 1-2 определени етноса за сметка геноцид на българите.

Пример в хилядолетната в история?

П.П.П. Иначе мога да ти изведа всички числа защо ще се случат така, но ще те оставя да се насладиш сам на резултата.

Коментар

• Ето, аз заявявам моето мнение за "Моята молитва" на Христо Ботев:
                Това стихотворение трябва да бъде изучавано в българските училища от учениците, без значение на етническата им принадлежност.

Макс, ти можеш ли да заявиш подобно нещо? (дано не си подритваш трудовата книжка)

П.П. На 99% съм сигурен, че няма да напишеш подобна поддръжка.
                Last edited by anon6706; 21.06.2013, 23:02.

Коментар

Няма такова "животно" за един БЪЛГАРИН!!!!!
                  Не можеш да нямаш мнение за "МОЯТА МОЛИТВА" на Ботев. Добро или лошо, но трябва да го заявиш.

Иначе си п*тка..
                  Хубава петък вечер

Коментар

Макс, нали разбираш, че вече ни писна всяка ваша втора дума да бъде ГЕРБ, Борисов или Цветанов.

Дори журналистите във вашата партийна медиа, ТВ7, започнаха да ви правят забележки.

Говорете нещо ново. Хората не се хранят с реваншизъм, а с пари.

Питай Монти - доносника. Той най-добре ще ти обясни колко е закъсал.
                    За мен Монти е това, което пише, единствено това има стойност, ползата е за Форума и за мене.... И това е по важно за мен, отколкото мнението ти за него

Да ви посетя че е петък, И пожелавам хубава вечер на всички!

Коментар

И на кого точно?!
                      На ченгето Божидар Данев ли?!
                      Той играе винаги с управляващите, а не с бизнеса.
                      Повечето от ПЧИ по-скоро навредиха в дългосрочен план отколкото да помогнаха на икономиката ни. Ние не сме интересни и няма да бъдем скоро, освен ако няма извънредна ситуация в Турция. Добре е да се осъзнае, че трябва сами да си свършим работата. От какъв зор някой ще ни развива икономиката? (въпросът ми е риторичен)

Коментар

Със сигурност Монти не се нуждае от моя сАЪпорт... Некоректен си, мнението и отношението към Ботев е индивидуално, а ти заставаш на МНЕНИЕ по дифолт и раздаваш присъди.. Аз също не искам да давам мнение за Ботев

Зашо буташ спора Общоприето срещу индивидуално мнение......
                        Няма такова "животно" за един БЪЛГАРИН!!!!!
                        Не можеш да нямаш мнение за "МОЯТА МОЛИТВА" на Ботев. Добро или лошо, но трябва да го заявиш.

Иначе си п*тка..
                        Last edited by anon6706; 21.06.2013, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Впрочем, аз, а предполагам и политиците, не очаквам инвестиции в България. Даже е добре да се артикулира това и да се обърне внимание на местния капитал.
                          И на кого точно?!
                          На ченгето Божидар Данев ли?!
                          Той играе винаги с управляващите, а не с бизнеса.

Коментар

Монти, ти за мен си пълна нула - ИГНОР.

Днес не ми отговори няколко пъти на въпроса за Ботев.

По-долнопробен си от Христо Монов..... а той е много долнопробен
                            Със сигурност Монти не се нуждае от моя сАЪпорт... Некоректен си, мнението и отношението към Ботев е индивидуално, а ти заставаш на МНЕНИЕ по дифолт и раздаваш присъди.. Аз също не искам да давам мнение за Ботев

Зашо буташ спора Общоприето срещу индивидуално мнение......

Коментар

• Впрочем, аз, а предполагам и политиците, не очаквам инвестиции в България. Даже е добре да се артикулира това и да се обърне внимание на местния капитал.

Коментар

Christo Komarnitski Вече шести месец държавата ни се тресе от едно-единствено събитие - драматичната раздяла на групировките ГЕРБ и КТБ. Ще останем ли само свидетели на бракоразводното им дело, докато се карат с медийни крясъци и скандали, делят имуществото и децата си?

ПС. Съжалявам че не мога да го кажа по-добре
                                Макс, нали разбираш, че вече ни писна всяка ваша втора дума да бъде ГЕРБ, Борисов или Цветанов.

Дори журналистите във вашата партийна медиа, ТВ7, започнаха да ви правят забележки.

Говорете нещо ново. Хората не се хранят с реваншизъм, а с пари.

Питай Монти - доносника. Той най-добре ще ти обясни колко е закъсал.

Коментар

Working...
                                X