IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
    Ама верно ли?
    Ти сигурен ли си, че живееш в България???

Я ми кажи къде в София има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия-окупаторка ???? Къде???

А ми кажи къде в Пловдив има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия-окупаторка - Альоша???? Къде???

Я ми кажи къде във Варна има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на "българо-съветската дружба" ???? Къде???

Я ми кажи къде в Бургас има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия - Альоша ???? Къде???

Комунистическата пасмина е най-долната и безродна пасмина, която може да съществува!

.
    .
    .
    в Добрич няма по голям паметник от тоя на ХАН АСПАРУХ.не е построен от боко
    https://www.google.bg/search?q=%D0%B...82%3B298%3B199
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      А ако се разходиш из страната ще видиш колко много паметници на Ботев и Левски са издигнати по времето на социализма. БКП ги издигаше в култ, доста по-високо от Маркс и Ленин.
      Ама верно ли?
      Ти сигурен ли си, че живееш в България???

Я ми кажи къде в София има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия-окупаторка ???? Къде???

А ми кажи къде в Пловдив има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия-окупаторка - Альоша???? Къде???

Я ми кажи къде във Варна има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на "българо-съветската дружба" ???? Къде???

Я ми кажи къде в Бургас има паметник на Ботев, Левски (или който и да е български герой или владетел) по-висок от паметника на съветската армия-окупаторка - Альоша ???? Къде???

Комунистическата сган е най-долната и безродна пасмина, която може да съществува!

.
      .
      .
      Last edited by Jimmy; 22.06.2013, 13:58.
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Хайде стига сме плачкали и да оставим правителството на Орешарски да работи!
        http://www.segabg.com/article.php?id=654101
        Щом горните почнаха да реагират, вървим в правилна посока.
        За мен по-интересно е каква защитна теза ще си измисли президента Офшорлиев.
        няма начин.герберите си искат, боко премиер
        президента слуша,бойко.то е ясно.но номера с офшорките, без доказателства беше ,чобанско изпълнение на управляващите

п.п нокер,никога не си имал мнение.намерил си на кого да правиш забележки.
        Last edited by andi; 22.06.2013, 13:40.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          Все повече във войната на Станишев срещу ГЕРБ проличава вътрешно партийната му война с Първанов - все пак ГЕРБ беше създадена по почина по който беше създадена СДС на времето .
          Лек нюанс който ти убягва , е че войната е на Първанов за БСП .Една от причините ГЕРП да излезе от епруветката на политическия инженеринг на Първанов .
          Каквото и да ти говорят става дума за пари !
          Президента Първанов е добър историк и многопластов играч
          Last edited by vinkel; 22.06.2013, 13:07.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Вместо да пишеш безсмислици, за бройки ,поне се научи да не прекарваш на хората постовете и да се чудя кой какво иска да напише...
              А относно тема политика ...
              Станишев е човек на Мартин Шулц и ако дойде сега в НДК и бъде подкрепен от него на мероприятието .....
              може да си правите разходки и до НГ.....ще са полезни за социалните контакти и за демографския проблем....
              Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              А, ако не дойде? (бъди сигурен, че ще те попитам след срещата)

Пак ли ще измислиш някой "катарзис"?
              Да не забравя платения гербер ....който ни пусна вчера две опашати лъжи и манипулираше форума ,цял ден...
              ПърватЪ за Ботев и вторатЪ , че Мартин Шулц си е оттеглил доверието и няма да идва в София...
              В момента го виждам в НДК...
              Дали не е призрак ,...а Аноне..
              Къде си платенА герберскА мишкЕ... да обясниш и за Ботев...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  А вие, герберите,
                  Това не знам точно как го измисли.Това че органически не понасям сганта на БСП+ДПС не ме прави гербер.Успокой нервите.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.extremecentrepoint.com/archives/6125

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      баш по темата си е )
                      анончо 2 години правеше всичко възможно да омаскарява всеки дръзнал да НЕ харесва политиката на ГЕРБ
                      А ти какво написа по темата "Политика"?
                      Какво ти е мнението за държавното управление - закони и права на гражданството?
                      Ами мнението ми не е нещо колко по различно от общото. То нещата са прости. Просто трябва да се извършват и спазват. В България имаме малкоък проблем с изпълнението на правилата. Всеки обича да си я кара какво му харесва. Когато това се промени всичко ще е ок.

Коментар

• Хайде стига сме плачкали и да оставим правителството на Орешарски да работи!
                        http://www.segabg.com/article.php?id=654101
                        Щом горните почнаха да реагират, вървим в правилна посока.
                        За мен по-интересно е каква защитна теза ще си измисли президента Офшорлиев.

Коментар

• http://revisionism.hit.bg/article5.html

Коментар

• Все повече във войната на Станишев срещу ГЕРБ проличава вътрешно партийната му война с Първанов - все пак ГЕРБ беше създадена по почина по който беше създадена СДС на времето .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Наистина е Срам и позор - да издигаш паметник на чужди войници, които не са имали битка с българските, а по най-подъл начин са бомбардирали мирното население на София.
                              Има една книга на Митко Горчивкин, мисля, чела съм я като ученичка - "Воля" - разказ за едно дете в София, останало без ръка от "подаръка" на американските летци - играчка - бомба
                              Не считам че е отклонение по темата, войната в Югославия пресен пример, защото подлостта няма граници... Гадна война, та искам да развия отността Храбростта на Американския войник...
                              Тя е:
                              Технологична-високи технологии, джойстика на авиона в ръцете на дрогирани пилоти и пуцай Куме
                              Подла-бомбардираното училище в Алексинац, законна цел, защото се предполага че е използвано от ЮгоАрмията. Гледал съм репортажи по сръбската телевизия с над 10 деца без ръце и крака, да им погледнеш очите на децата, да чеуш разказите, да разбереш как са се променили мечтите им...
                              Мръсна - да бомбардираш междуселски автобус, след което да бомбардираш лекарския екип дошъл да помогне. Да бомбардираш влакове, сгради мостове, предприятия
                              Измислена-бомбардираната сръбска телевизия, защото само те имат право да разказват за войната
                              Те са Филмови герои-спасяват редник Райн или Том Круз стреля по МИГ-ове

Тя не е:
                              Смелост очи в очи-спомням си Марш Бросок-а на руските десантчици от Босненския контингент, дето взеха летището в Прищина... 200 СпецНаз прекосяват на БТР над 600км, изпреварват англичаните с над 6 часа и завземат и успяват да запазят Летището, докато дойдат подкрепленията от Русия, Забележи през Турция, Гърция и Румъния.... Виж посрещането от местното население, настръхваш А

Генерал Уесли Кларк, заповядва унищожаването на руските СпецНаз, плаши Английския си колега с Трибунал.... Руснаците препречват английските танкове с голи гърди, гонят по полосите на летището с БТР-и Хеликоптерите с английските десантчици и не им дават да кацнат...

Какво по голямо доказателство за смелостта на СпецНаз, че получават на третия ден вода от Англичаните, А.... Няма нужда от паметници, дигнати от някакви Дупедавци!

http://www.youtube.com/watch?v=B2m4ktomOy0

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X