Трябва да се даде възможност на новото правителство да изпълни своята социялноотговорна програма!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение...Липсата ми се дължи на това ,че от време на време отскоквам до една цивилизована държава за да си заредя батериите.
Коментар
-
Ти да видиш и фермерите вадят трактори и животни в сряда пред земеделското министерство Протестът е насрочен за 12 часа и е заради липсата на яснота какво се случва със земеделието в страната.Не се работи по максималното усвояване на средства по Програмата за развитие на селските райони с цел да не бъдат загубени милиони в края на годината. Отделно няма яснота и за подготовката на следващия програмен период 2014 – 2020 г. за мерките, които се предвиждат за подпомагане на сектора. Повече инфо >http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5878111
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеза този който не разбира форекса ,звучеше авторитетно.....тогава.....
Аз съм любител и затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНещата наистина стаха комични.
Ако бордът оцелее, то ще останат само комични.
Но пък аз съм скептик.
До месеци ще започнат мониторингови доклади и тогава прословутото оправдание на този кабинет за усвояване на еврофондовете ще отпадне.
Лошото е, че всичкиние ще го отнесем, не БСП, ДПС и Атака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеИ ЕВРОПА извика:
Изивинисебе! Извинисебе! Извинисебе!
Ако бордът оцелее, то ще останат само комични.
Но пък аз съм скептик.
До месеци ще започнат мониторингови доклади и тогава прословутото оправдание за оставането на този кабинет за усвояване на еврофондовете ще отпадне.
Лошото е, че всичкиние ще го отнесем, не БСП, ДПС и Атака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТочно това ти казвам и не разбирам защо ме наричаш "авторитет".
Аз само си говоря общи приказки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАноне ,това как е ставало....
ти си форекс играч и мразиш бфб и предричаш апокалипсис от 3 години , а аз Участвам на БФБ и на ДАХ....
Един път съм те питал за даймлер и ти ми каза че ДАХ не го следиш а за колите изобщо нямаш интерес....
Останалото бяха общи приказки ..
А толеранса ,загуби ,когато рева че Борисоф е загубил изборите.....
така ,че си троши главата с ГЕРб и каквото стане следновите избори.....
влизаме в спирала и до две години ще имаме 4 избори най малко....
Аз само си говоря общи приказки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеАбе пак нещо не разбирам. Хората мразят Станишев и БСП, защото са ги лъгали много години - първо 45 и след това още 23. А бойко е във властта само от четири. Значи ли това, че той е извършил много по-лоши неща за четири години, отколкото Станишев и БСП за 45+23. Ето това не мога да разбера.
Е как Станишев да е вършил лоши неща 68 години? Че той е на 46-7 години!
И щом вярваш че 45 години БКП е вършила само лоши работи, то си твърде млад за тази тема.
А виж какво казва за Бойко Борисов Богомил Бонев- бившият министър на вътрешните работи от кабинета на Иван Костов.
Богомил Бонев: Гербаджиите не са на страната на гражданите
Доган и Борисов работят заедно, ГЕРБ са престъпна групировка, казва бившият вътрешен министър
.....................................
Защо е важно ГЕРБ никога повече да не се върне на власт? Смятам ГЕРБ за партия на организираната престъпност. Много свестни хора вътре ще се обидят, но това не се отнася за тях. Борисов е един от рекетьорите на 90-те години, срещу които успяхме да отървем държавата през 1997 г. Той не е просто един от СИК, като този, който беше назначен наскоро за зам.-министър. Борисов е от ръководството на СИК.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо честотата ти на списване последните дни, започвам да си мисля, че си държавен служител, тип доносник, който в момента е пуснат в неплатен отпуск.
Никога не съм бил авторитет на които и да било пазари. Бил съм благосклонен към такива като теб, за да заработите някой лев.
Вече съм те оставил само на държавната хранилка, т.е. колкото ти заслужава интелекта.
ти си форекс играч и мразиш бфб и предричаш апокалипсис от 3 години , а аз Участвам на БФБ и на ДАХ....
Един път съм те питал за даймлер и ти ми каза че ДАХ не го следиш а за колите изобщо нямаш интерес....
Останалото бяха общи приказки ..
А толеранса ,загуби ,когато рева че Борисоф е загубил изборите.....
така ,че си троши главата с ГЕРб и каквото стане следновите избори.....
влизаме в спирала и до две години ще имаме 4 избори най малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеEвропейският комисар Йоханес Хан поиска извинение от транспортния министър
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...nistyr,153226/
:
Изивинисебе! Извинисебе! Извинисебе!
Обаче калинките на Олигарски за няколко седмици натвориха толкова гафове и простотии, колко калинките на Миро Найденов не успяха за 3 годиниLast edited by Jimmy; 25.06.2013, 14:36.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОхо, кой ни е дошъл на гостиЯвно Кирето и стария комунист са се притеснили от мен и отново те повикаха, маце мейси
Я си признай за кого гласува през майИ сега подкрепяш ли протестите за оставката на правителството
Що се касае до въпросът ти ,в интерес на истината заради манипулацията с Костинброт , вотът ми бе наказателен . Гласувах за Бацето и компания.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми моята "любов" към Станишев е основана точно на максимата, че Станишев е враг на моя враг и от там ми е свой.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеА добър ВИ ден от мен ! По наглост, лъжи и дебелокожие сегашните не отстъпват въобще на предишните. Вари го, печи го, комуниста си е комунист, независимо дали се пише ляв, десен или среден.Явно Кирето и стария комунист са се притеснили от мен и отново те повикаха, маце мейси
Я си признай за кого гласува през майИ сега подкрепяш ли протестите за оставката на правителството
Коментар
Коментар