IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ами, да го подкрепим!!! Що да не го подкрепим??? Да подкрепим и Пеевски, а?
    В този стил би трябвало да попитам, като подкрепихме Каратиста, де е сега енергетиката
    А сериозно, работата е много насрана, очевидно се налага да помислим, просто закриване на позиции е единствено в интерес на дирижорите, както и при всеки срив!
    Първото нещо, което се пита в казус е не кой кого мрази, а: „Кой има сметка от това“
    Очаквам идеи по въпроса.

Коментар

• Заповядайте в групата ни ето тук . Тези нищо няма да решат.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        1 от 6 гладува постоянно у свето - правил съм ви изследвания и по време на 2-рата световна война световните хранителни запаси са стигали за 1-на години напред.

В 2009 година за 40 дни само.

-----------------------------------------------

Предположих, че храниш кратно на 6 души на ден всеки ден и затова толкоз му разбираш и ръсиш акъли на бат' Пешо?

Аз бих гласувал за такъв кат' тИбя.

П.П. Дано не излезе, че 6 души в БГ гладуват заради тИбя - щот' му разбираш тоже ( смигам ).

Кое не разбра? Храниш 6 на ден или вземаш хляба на 6 на ден?
        Ако имаш джиджи-биджи с Бате Пешо, то си е ваша работа.

Аз само копирах линк от Уикипедията (която понякога е неточна), кога се прибира пшеницата.

Ако ти знаеш повече за това - пиши. УТОЧНЯВАМ - В КОЙ ПЕРИОД СЕ ПРИБИРА ПШЕНИЦАТА В БЪЛГАРИЯ. ТОВА МИ Е ВЪПРОСЪТ.

За останалото (изхранването на човечеството) се разбирай с Бате Пешо и не ме занимавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Орешарски ми беше симпатичен, но за съжаление след фиаското с Пеевски , оня зам министър мутра и другите полит назначения - стана ясно, че зад сериозната фасада седи човек на конци, които ги дърпат Станишев, Доган, Василев и още незнайни ДС другари.

За мен това правителство трябва да просъществува в леко фиксиран вариант най-много година и после да си ходи и нови избори с нов изборен кодекс, който да гарантира, че много по-голяма част от населението ще бъде представено в парламента.
          А защо не и две, три, че и 10 години да остане?! Колкото работа ще свърши за една, толкова и за 10. След провала им на преговорите за еврофондовете (100% съм сигурен), вече няма да има значение кой ще дойде на власт. Русия и Белене ще ни бъдат пътеводна светлина.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Съжалявам, но идея си нямам за какво точно ми го пишеш горното.

Ако знаеш кога се прибира пшеницата у нас - кажи.

Останалото ще го прочета в твоите томове на по-късен етап.
            1 от 6 гладува постоянно у свето - правил съм ви изследвания и по време на 2-рата световна война световните хранителни запаси са стигали за 1-на години напред за цялото население по свето - демек сте имали резерв дори и да няма реколта.

В 2009-10 година за 40 дни само.

Предположих, че храниш кратно на 6 души на ден всеки ден и затова толкоз му разбираш и ръсиш акъли на бат' Пешо как се хранят много гърла, освен брад'чеди?

Аз бих гласувал за такъв кат' тИбя.

П.П. Дано не излезе, че 6 души в БГ гладуват заради тИбя - щот' му разбираш ( смигам ).

Кое не разбра? Храниш 6 души на ден или вземаш хляба на 6 души на ден ( най-малко )?
            Last edited by marandi; 25.06.2013, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
              Примерно да обещаеш експертен кабинет преди изборите и след това да не знаеш имената на хората, които назначаваш...

Сериозно... вземете се в ръце...Ако има разлика между тези протестиращи и онези от февруари, то тя е, че тези изглеждат и се държат около 1000 пъти по-нормално.
              Бравос Бокофче, тия от януари маат Свинско със зеле, а ти дегустираш мазните МАК-ове и КФС кълки........

Аре стига разделяй народа ВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Орешарски ми беше симпатичен, но за съжаление след фиаското с Пеевски , оня зам министър мутра и другите полит назначения - стана ясно, че зад сериозната фасада седи човек на конци, които ги дърпат Станишев, Доган, Василев и още незнайни ДС другари.

За мен това правителство трябва да просъществува в леко фиксиран вариант най-много година и после да си ходи и нови избори с нов изборен кодекс, който да гарантира, че много по-голяма част от населението ще бъде представено в парламента.
                Абсолютно същото мнение имам и аз! Само искам да добавя през това време да се организират десните и всички българи да разберат колко жизненоважно е да се гласува!
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Подкрепете го! До колкото виждам агитката ви е по незначителна от тази на онзи Болен идиот с когото пожънахте "огромният" си изборен успех и поради това желая ви УСПЕХ!

Коментар

• Орешарски ми беше симпатичен, но за съжаление след фиаското с Пеевски , оня зам министър мутра и другите полит назначения - стана ясно, че зад сериозната фасада седи човек на конци, които ги дърпат Станишев, Доган, Василев и още незнайни ДС другари.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Гладът - световен проблем номер едно

Публикуване: 22.04.2008, 16:02

Цитат:

"Средната класа в тези страни се отказва от здравеопазване и месо, за да може да си позволи да се храни по три пъти на ден. Сънародниците им живеещи с $2 на ден обаче, спират децата от училище и изхвърлят плодовете и зеленчуците от диетата си, за да могат все пак да ядат ориз. За съжаление по света все още има милиони хора живеещи с $1 на ден, които отдавна не са опитвали месо и зеленчуци, а сега намаляват и храненията до едно на ден. Изобщо не искаме да споменаваме хората, които трябва да живеят с 50 цента на ден, а те са близо 160 млн. души по целия свят.

Ако трябва да сме точни, около 1 млрд. човека по света трябва да разпростират разходите си до $1 на ден ...."

Недохранване

Смъртност

"Според Жан Циглер, който е специален пратеник към Съвета на обединените нации по въпросите за борбата с глада между 2000 и 2008 година, смъртта причинена от недостиг на храна е около 58% от общата смъртност за 2006 година.

Според него:
                      В световен мащаб ежегодно умират около 62 милиона хора по разнообразни причини. Един на всеки дванадесет човека страда от недохранване [3]. През 2006 година повече от 36 милиона хора умират в следствие на глад или на болести, свързани с недохранване [4]."

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...B0%D0%BD%D0%B5
                      --------------------------------------------------------------------------------------

Ся остава бебе Анончи кат' виден спец да изхрани Планетата, щот' му разбира.

П.П. Ъъ ... и Русото е пуснало уики-то кат' "доказателство"
                      Съжалявам, но идея си нямам за какво точно ми го пишеш горното.

Ако знаеш кога се прибира пшеницата у нас - кажи.

Останалото ще го прочета в твоите томове на по-късен етап.
                      Last edited by Andi11; 25.06.2013, 21:05.

Коментар

Да подкрепим и хората с IQ под 90,

Да подкрепим всичко и всички!
                        Това е Протеста на Калинките, това е протеста на кърлежа, който знае че отделен от носителя, в случая Държавата умира... Но не си дава сметка че когато умре Държавата и той ще умре поради тази причина... Електронното правителство ще остави без работа около 60% от Администрацията... В разходите за еденица произведен национален продукт, доход ще растат амортизациите и технологиите, а ще намаля работната заплата и осигуровките....Трудът ще става по-високо квалифициран висшистете на кило от НБУ, ЮЗУ, разните други Свабодни университетски креатури нямат място в една Частна фирма.... това са основните протестиращи, другите са циркаджии и псевдоинтелекти, деца в колички и кучета...

Намалянето на Администрацията е едно от най важните неща, дето трябва да се свърши НЕзабавно, Буцата го рече в прав текст, но не посочи Кой... Отивайте да копате Компири, да гледата Агънца...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Мирослав Найденов: ГЕРБ ще се разцепи
                          Кире, Кире, съвсем го закъсахте.
                          До Мирето ли опряхте, бе?

Коментар

• Предлагам да изберем Цеца Секса и Иво Прокопиев за президентска двойка

Коментар

Е, чак пък да списвам и уикипедията.
                              Мерси, но за това си имаме други хора.

Нали гледаш, че съм ти дал линк.

П.п. Повтарям ти го, че нещо си изнервен:
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B8%D1%86%D0%B0
                              Гладът - световен проблем номер едно

Публикуване: 22.04.2008, 16:02

Цитат:

"Средната класа в тези страни се отказва от здравеопазване и месо, за да може да си позволи да се храни по три пъти на ден. Сънародниците им живеещи с $2 на ден обаче, спират децата от училище и изхвърлят плодовете и зеленчуците от диетата си, за да могат все пак да ядат ориз. За съжаление по света все още има милиони хора живеещи с $1 на ден, които отдавна не са опитвали месо и зеленчуци, а сега намаляват и храненията до едно на ден. Изобщо не искаме да споменаваме хората, които трябва да живеят с 50 цента на ден, а те са близо 160 млн. души по целия свят.

Ако трябва да сме точни, около 1 млрд. човека по света трябва да разпростират разходите си до $1 на ден ...."

http://money.bg/news/id_1447089467
                              ------------------------------------------------------------------
                              Недохранване

Смъртност

"Според Жан Циглер, който е специален пратеник към Съвета на обединените нации по въпросите за борбата с глада между 2000 и 2008 година, смъртта причинена от недостиг на храна е около 58% от общата смъртност за 2006 година.

Според него:
                              В световен мащаб ежегодно умират около 62 милиона хора по разнообразни причини. Един на всеки дванадесет човека страда от недохранване [3]. През 2006 година повече от 36 милиона хора умират в следствие на глад или на болести, свързани с недохранване [4]."

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...B0%D0%BD%D0%B5
                              --------------------------------------------------------------------------------------

Ся остава бебе Анончи кат' виден спец да изхрани Планетата, щот' му разбира.

П.П. Ъъ ... и Русото е пуснало уики-то кат' "доказателство"

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Мен, ако питаш „многогодишните треви“ в твоя линк са притеснителни, като основа за развитието на бъдещи култури.
                                Апропо, това важи и за анфетамните и най-вече за движението и разпространението на обикновения тютюн (Nicotiana), там е заровено кучето за местните мутри, а чуждите (често държавни) очевидно си гонят енергетиката.
                                Та така, прост народ, наведен народ, ако и готин
                                Аз съм просто момче, гражданче.
                                Само четем и не копам.

Бате Пешо и Гигов са по-копането и може би знаят повече.
                                Та се извинявам на Бате Пешо, че "пикам" срещу вятъра, но ни е такава образователната система.

П.П. Бате Пешо може да ни светне повече за ранните и късните култури и кога се прибират.

Коментар

Working...
                                X