IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vinkel

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Каквото и да си дуднеш по прости хора от Борисов и Цветанов не са ни грабили
    Абсолютно вярно! Поздравления, право в десетката! Прости хора, пък тръгнали да грабят, ама-ха, не ги е срам! Щото друго си е да те грабят Ентелегентни турци и педераси. Може и повечко да грабят, вярно е, но е някак по-сладко като са Ентелегенция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Точно тъй! Абсолютно вярно! 3 540 000 гласували, от които 2 500 000 са гласували против турско-комунистическата клика.
      А зад 1млн бюлетини за герб, колко ли Избиратели стоят, фалшив вот, купен вот, контролиран вот, административен натиск...

Правителството е законно избрано и има право на стоте дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
        Ми.. пожелавам ти, тогава, само УМНИ хора да те грабят.
        Мен ли ?! Трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Тези няколко хиляди са всъщност доста повече. Първо не са едни и същи хора все на тези протести. Всеки ходи когато му се ходи. Така че общата бройка е доста по-голяма. След това има доста хора които силно ги подкрепят, но не ходят на самите протести. Аз поне не познавам нито един човек който да не ги подкрепя, но от приятелите ми не повече двама трима ходят от време на време.

След това - това че ще намалеят постепенно бройката на протестиращите не означава че правителството няма отново да се намира под обсада. Само че не със свирки по площадите а с думи в интернет. Което реално си е същото нещо що се отнася до ерозираща подкрепа. И това че министрите ще се чувстват по комфортно защото шума под прозорците им ще намалее не означава че шума в социалните медии ще намалее.
          Равновесие,
          ти поне си разумен човек....
          Познавам 10 човека от районните и областни администрации, който ходят всеки ден там по " желание" е има и по желание от тях....
          Дъщерята е студенка в СУ , повечето от състуденките и са там на купона ...заради купона и запознанствата...
          Ходихме с няколко от тях на Рилския манастир ами те не знаят дали сме президенска или парламентарна република а една се зачуди Симеон Цар ли е бил...

С разговор с приятелки чух че правили списъци ,за два дни не могат да съберат 2к ПОДПИСИ .. ,за какви десетки хиляди се говори...
          Сега се връщам от заведение , Уго ... минавайки с колата на Т.Александров...
          мина хиляден митинг от 40 полицай ,30 протесгиращи и накрая 2 мотора...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ша поживеем и ще видим , само да не стане подобен резултат като с февруарските протести.......и там много водачи и партии и накрая никои от тях в парламента ....

Сега Илияна Раева ще ни оправяла ....... честно казано аз не ща никои да ме оправя , просто да ограничат регулациите на държавата и да оставят хората да бачкат.
            И тогавашните протести ги гледах, настроените е съвсем различно. Тогава имаше някакви облъскани от живота хора, които се бореха за някакви пълни битовизми, и така нямаше никакъв шанс някой друг да застане до тях. Нямаше идея, нямаше идеализъм, само меркантилизъм, желание за комунизъм и така нат. Не случайно Волен излезе големия печеливш от тях.

В сегашните има достатъчно креативни млади и не чак толкова млади хора, които наистина вярват, че променят България към по-добро. Има ги и другите, но те са изтласкани настрани, в масовката. не знам до колко са интелигентни, красиви и така нат, какъвто положителен имидж се опитват да им правят някой медии, но със сигурност се борят за идея, а не за 20 лева по-малка сметка. А когато налице е идея която обединява достатъчно хора, и тази идея е добра и в действителност правилна, то тя се разпространява като пожар. Едни може да са силно запалени, други по-слабо, но вече го няма отчаянието, че нищо не може да се промени. И да не падне сега правителството, тези хора вече са се събудили. Повярвали са си, видяли са че има и други като тях.

ГЕРБ си мислят че ще спечелят от това, но жестоко се заблуждават. Те са противоположното на тази идея, по никакъв начин не могат да бъдат асоциирани с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Интелекта винаги е от значение ... за мен .

За теб не решавам аз !
              Ми.. пожелавам ти, тогава, само УМНИ хора да те грабят.

Коментар

Не съм от Пловдив , но сутринта гледах репотаж по няква ТВ как блокирали кръстовище в знак на протест ......камерата показа не пове от 50 човека.
                Ако е така е досат несериозно ....
                Тук бъркаш -ако е така е доста сериозно! Ако 5-10 човека започнат да блокират, то ще излезе наяве тайната, че власт в БГ няма и родната полиция е родена само за подкупи..
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Pyramid

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Оставка се иска на някого, койтко се е провалил с действията. Сиреч, предоставена му е възможност да работи, и не се е справил. Добър или лош, Орешарски не е оставен да свърши каквото и да е, веднага го захапаха псетата. Няма морал в играта, дето я водят хората на Боко.
                  Прав си, батка, нищо не успя да свърши човечецът! Е, вярно че назначи един тлъст шопар за шеф на националната сигурност, ама то туй може ли да се брои за свършена работа?! Освен това да не би шопарът да беше турско мекере случайно? Няма такива работи. Тъй че, наистина човечецът Орешарски трябваше да бъде оставен да свърши още по-впечатляващи неща!
                  Няма морал, наистина!

Коментар

Ша поживеем и ще видим , само да не стане подобен резултат като с февруарските протести.......и там много водачи и партии и накрая никои от тях в парламента ....

Сега Илияна Раева ще ни оправяла ....... честно казано аз не ща никои да ме оправя , просто да ограничат регулациите на държавата и да оставят хората да бачкат.
                    Аз на Илиянка преди 30 години можеше да се дам

Сега вече е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                      Специално за теб какво значение има интелекта на хората, които те грабят?
                      Щото за мен няма никакво значение - и едните, и другите искам да се разкарат.
                      Интелекта винаги е от значение ... за мен .

За теб не решавам аз !

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                        Там е работата че не са грабили и всички го видяхме - цветанов големия грабител с два купени апаратмента - това ли му е грабенето, за Борисов дори не можаха да измислят по-голямо нарушение от полета на ония селски отбор - всичко това на фона на откраднатите милиарди от червените е капка в морето
                        Имам по преки впечатления !

Това с апартаментите и вертолетите е ташак

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Сега си казват мнението. И на следващите избори най-вероятно ще си го кажат Ако БСП е успяла да мобилизира и политизира хора, които иначе не гласуват това говори още по-зле за шансовете и.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пропускаш само факта че позицията си е трябвало да я заявят на изборите преди по -малко от 2 месеца. Ако ги провериш тия на площада няма да се учудя ако повече от половинате изобщо не са гласували .....
                            Сега си казват мнението. И на следващите избори най-вероятно ще си го кажат Ако БСП е успяла да мобилизира и политизира хора, които иначе не гласуват това говори още по-зле за шансовете и.

Коментар

• Първоначално изпратено от cvetikio Разгледай мнение
                              Какви са тия глупави теми??
                              Тази тема се роди в следствие на онази за Орешарски. Трябва да има равнопоставеност в бългаския политически живот!
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                                Тя мира радева откъде да знае, че БСП и ДПС ще направят компромат в деня преди изборите - с помощта на прокуратурата, направо съм изумен от липсата на елементарна логика в червените фенове.
                                Не забравяи че тоя гл.прокурор Боко лично си го избра според оня запис с Миро в банкя. Кокинов там се жалваше..... Сега го изкарахте че бил БСП ......ми дори и да е така , Боко сам си е виновен негов избор е.

А онова с бюлетините дали е компромат или опит за постигане на 10% преднина на Радева .....въпрос на гледна точка
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X